Alle recepten op een rijtje

Arretjescake
Roer de eieren en voeg de suiker toe. Klop het geheel schuimig en schep de cacao er lepel voor...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Brochetta Met Mozzarella
Snijd het stokbrood in plakken en smeer die in met wat olijfolie en tomatensaus. Verhit de oven...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Aardappelpoffertjes Met MonChou
Schil en was de aardappelen. Kook de aardappelen in water met zout in ca. 20 minuten gaar. Giet ze...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Empanadas
Bereid het deeg: mix meel met bakpoeder en zout. Voeg eigeel, ei, en melk toe en kneed het tot...
Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken

Russische Truffels
Smelt de gehakte chocolade, klop de room erdoor en laat het mengsel afkoelen. Als het is afgekoeld...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Tofukroketten
Kook de rijst in 2 maal haar volume water totdat ze gaar is. Laat een beetje afkoelen. Fruit de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Fusion

Pindakaaskoekjes
Meng sojameel, bloem en bakpoeder. Voeg de margarine, suiker, ei, pindakaas en vanille aroma toe....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gevulde Ananas
Halveer de ananas in de lengte, snijd het vruchtvlees met een mesje uit de ananashelften, verwijder...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Met Roomkaas Gevulde Vijgen
Vijgen per 4 met steeltje naar boven op magnetronbestendig bordje leggen. Bordjes vijgen na elkaar...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Appelchips
Warm de oven voor op 100 graden. Schil de appels en verwijder de klokhuizen. Schaaf de appels in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Maiskoekjes
Klop het ei los met zout. Meng vervolgens het bakmeel er door. Voeg 100 ml water toe en roer het...
Aantal personen: 6 » Keuken: Fusion

Curry Kalkoenblokjes
Snij de kalkoenfilet in blokjes. Bestrooi deze met wat peper en zout. Verhit de boter in een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Indiaas

Havermoutstengels
Verwarm de oven voor op 200 °C. Meng in een kom de kwark, olijfolie, 125 gram havermout, bloem,...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Groentechips
Schil de zoete aardappel, de rode aardappelen en de pastinaak. Boen de aardperen schoon, maar schil...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Baklava
De walnoten worden eerst vermengd met de kaneel en 100 gram gesmolten boter. De plakjes filo-deeg...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Rookworst In Filodeeg Met Feta
Voor ca. 20 hapjes Verwarm de oven voor op 200 C. Laat het filodeeg ontdooien. Snijd het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Fusion

Pindarotsjes Met Rozijnen.
Voor 16 pindarotsjes. Breek de chocoladerepen in stukjes. Smelt ze au bain marie en roer dan de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aubergine Dip Met Munt En Pijnboompitten
Verwarm de oven voor op 220 graden. Maak gaatjes in de aubergines met een vork en leg ze op een...
Aantal personen: 8 » Keuken: Mediterraan