Alle recepten op een rijtje
Dadels Met Geitenkaas En Spek
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de dadels overlangs open en haal indien nodig de pit eruit....
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan
Tapas Filofingers
Verwarm de oven op 200°C. Bestrijk twee vellen ontdooid filodeeg met boter en leg ze op elkaar....
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan
Tapas Vijgen Met Blauwe Kaas
Snijd vijf verse vijgen in vieren en leg op elk stuk een klein stukje gorgonzola of andere blauwe...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan
Aubergine Met Kaas
Maak de aubergines schoon en snijd er in de lengte 16 dunne plakken van. Leg op 8 plakken een plak...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan
Gehakt-buideltjes Van Filodeeg
Laat het filodeeg ontdooien. Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit de olie en bak het gehakt...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Zalmtoast
Rooster toastbrood in de broodrooster. Leg daarop een plakje gerookte zalm en zet daarna nog even...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Worstenbroodjes
Snipper de sjalot en knoflook zeer fijn en voeg ze toe aan het gehakt. Voeg het ei en paneermeel...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Spiesje Van Sint-jacobsvrucht & Scampi
Pel de scampi's en ontdoe ze van het darmkanaaltje. Steek afwisselend: (4) sint-jacobsvruchten en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Portugese Sardines
Maak de sardientjes schoon, spoel onder ruim koud stromend water en dep vervolgens droog. De...
Aantal personen: 2 » Keuken: Mediterraan
Scampi's In Spinazie
Dit lepelhapje gaat uitstekend bij het aperitief en kan ook in kleine schaaltjes geserveerd worden...
Aantal personen: 1 » Keuken: Wereldkeuken
Gegrilde Lamsribbetjes
Meng de kruiden met wat olijfolie en strijk hiermee de ribbetjes in, laat een uurtje rusten in de...
Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken
Pittige Kippenhapjes
Snijd de vleugeltjes middendoor, neem het dikste gedeelte en duw hier het vlees helemaal naar voren...
Aantal personen: 12 » Keuken: Wereldkeuken
Spaanse Gehaktballetjes
Snipper de ui en knoflook fijn en fruit deze aan in wat olijfolie tot ze glazig zijn. Doe het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans
Mini Kalkoenbrochette
Voor de marinade, klop de sojasaus op met de kerriepoeder en het limoensap, vervolgens met de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Spiesje Van Vis & Serrano
Snijd de wijtingfilets in de lengte middendoor, kruid ze met peper en wat zout. Leg op elk...
Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans
Mini Pizza's
Meng de gist met het water en de suiker, maak een kuiltje in de bloem en giet het gistmengsel...
Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans
Krieltjes Met Gerookte Zalm
Doe een flinke scheut olijfolie in een kom, kruid flink met peper en wat zout. Snij de topjes...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Calamares In Paprikasaus
Snijd de pijlinktvis tubes in ringen van zo'n 1 cm breed en bak deze gedurende 2 à 3 minuten in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans
Spaanse Gehaktballetjes
Vermeng het gehakt met: de knoflook, peterselie, ham en de eieren tot een mooi geheel, voeg...
Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans
Gevulde Pepers
Was de pepers, snij de in de lengte door en verwijder de zaadjes. Was de champignons en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans