Alle recepten op een rijtje

Dadels Met Geitenkaas En Spek

Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de dadels overlangs open en haal indien nodig de pit eruit....

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Tapas Filofingers

Verwarm de oven op 200°C. Bestrijk twee vellen ontdooid filodeeg met boter en leg ze op elkaar....

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Tapas Vijgen Met Blauwe Kaas

Snijd vijf verse vijgen in vieren en leg op elk stuk een klein stukje gorgonzola of andere blauwe...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Aubergine Met Kaas

Maak de aubergines schoon en snijd er in de lengte 16 dunne plakken van. Leg op 8 plakken een plak...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Gehakt-buideltjes Van Filodeeg

Laat het filodeeg ontdooien. Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit de olie en bak het gehakt...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Zalmtoast

Rooster toastbrood in de broodrooster. Leg daarop een plakje gerookte zalm en zet daarna nog even...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Worstenbroodjes

Snipper de sjalot en knoflook zeer fijn en voeg ze toe aan het gehakt. Voeg het ei en paneermeel...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Spiesje Van Sint-jacobsvrucht & Scampi

Pel de scampi's en ontdoe ze van het darmkanaaltje. Steek afwisselend: (4) sint-jacobsvruchten en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Portugese Sardines

Maak de sardientjes schoon, spoel onder ruim koud stromend water en dep vervolgens droog. De...

Aantal personen: 2 » Keuken: Mediterraan

Scampi's In Spinazie

Dit lepelhapje gaat uitstekend bij het aperitief en kan ook in kleine schaaltjes geserveerd worden...

Aantal personen: 1 » Keuken: Wereldkeuken

Gegrilde Lamsribbetjes

Meng de kruiden met wat olijfolie en strijk hiermee de ribbetjes in, laat een uurtje rusten in de...

Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken

Pittige Kippenhapjes

Snijd de vleugeltjes middendoor, neem het dikste gedeelte en duw hier het vlees helemaal naar voren...

Aantal personen: 12 » Keuken: Wereldkeuken

Spaanse Gehaktballetjes

Snipper de ui en knoflook fijn en fruit deze aan in wat olijfolie tot ze glazig zijn. Doe het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Mini Kalkoenbrochette

Voor de marinade, klop de sojasaus op met de kerriepoeder en het limoensap, vervolgens met de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Spiesje Van Vis & Serrano

Snijd de wijtingfilets in de lengte middendoor, kruid ze met peper en wat zout. Leg op elk...

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Mini Pizza's

Meng de gist met het water en de suiker, maak een kuiltje in de bloem en giet het gistmengsel...

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Krieltjes Met Gerookte Zalm

Doe een flinke scheut olijfolie in een kom, kruid flink met peper en wat zout. Snij de topjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Calamares In Paprikasaus

Snijd de pijlinktvis tubes in ringen van zo'n 1 cm breed en bak deze gedurende 2 à 3 minuten in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Spaanse Gehaktballetjes

Vermeng het gehakt met: de knoflook, peterselie, ham en de eieren tot een mooi geheel, voeg...

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Gevulde Pepers

Was de pepers, snij de in de lengte door en verwijder de zaadjes. Was de champignons en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans