Alle recepten op een rijtje
Gevulde Makreelfilets
Snijd de tomaten in stukken en stoof ze al roerend aan in olijfolie, voeg de wijn en Spaanse...
Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans
Kikkererwten Met Bloedworst
Spoel de kikkererwten en zet ze tenminste 2 uur in koud water, kook ze volgens de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans
Gevulde Pijlinktvis
Kook de rijst gaar, stoof de sjalot, knoflook, tomaat en paprika aan in wat olijfolie, bevochtig...
Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans
Tapenade
Stamp de olijven fijn in de vijzel. (mixen mag natuurlijk ook) Voeg de ansjovissen toe en ga...
Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans
Garnaalhapje
Meng de garnalen, kaas, peterselie, ui en citroensap onder elkaar. Snij het stokbrood in stukken...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Lamsspiesje Met Muntpesto
Doe alle ingrediënten voor het gehakt in een kom en meng goed onder elkaar, laat 1 uurtje rusten in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans
Tapas - Patatas Bravas
Schil de aardappelen en snij ze in schijfjes van zo'n anderhalve tot 2 cm. Schik ze in één laag in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans
Scampi's In Witte Wijn
Verhit de olie in een pan en bak de knoflook op een matig vuurtje. Voeg de peterselie,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans
Pittige Oesters Met Prei
Haal de oesters uit de schelpen en zet opzij in de koelkast. Was de schelpen en leg ze op een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans
Provençaalse Venusschelpen
Stoof de groenten aan in olijfolie. Voeg de venusschelpen toe en roer goed onder elkaar. Giet...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Gegrilde Mosselen
Maak de mosselen goed schoon. Doe ze, samen met de sjalotten, tijm, knoflook, laurier,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans
Tapas - Gemarineerde Sardines
Maak de sardines schoon en bestuif ze met wat bloem. Bak ze op een hoog vuur goudbruin in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans
Krabtaartjes
Ingrediënten voor 10 stuks: •Verwarm de oven voor op 190°, hete lucht 180°. •Fruit de ui en...
Aantal personen: 8 » Keuken: Spaans
Tapas - Tosdada Met Mozzarella
Besmeer de sneetjes ciabatta met knoflookboter en gril ze 2-3 minuten aan elke kant. Strooi wat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans
Amuse - Scampi's In Eigen Bisque
Pel de scampi's op het staartstukje na en verwijder het darmkanaaltje. Laat een scheutje...
Aantal personen: 1 » Keuken: Wereldkeuken
Garnalen In Roomsaus
Maak een blonde roux met wat boter, bloem en de visbouillon (neem steeds gelijke delen...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Amuse - Gevulde Kerstomaatjes
Snijd de kerstomaatjes open langs de bolle kant, zodat ze beter blijven liggen op het lepeltje of...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Amuse - Sushi's Van Spinazie
Meng het sap van het mandarijntje met de sojasaus en marineer hierin de gerookte zalm zo'n 30...
Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken
Mousse Van Kip
Kook de kippenfilet zo'n 20 minuten in water met het bouillonblokje en wat zout, laat afkoelen in...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Mosselen Met Rode Tapenade
Kook de mosselen tot ze mooi open zijn in bijzijn van de selder en ui, giet af en laat afkoelen....
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands