Alle recepten op een rijtje

Gevulde Makreelfilets

Snijd de tomaten in stukken en stoof ze al roerend aan in olijfolie, voeg de wijn en Spaanse...

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Kikkererwten Met Bloedworst

Spoel de kikkererwten en zet ze tenminste 2 uur in koud water, kook ze volgens de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Gevulde Pijlinktvis

Kook de rijst gaar, stoof de sjalot, knoflook, tomaat en paprika aan in wat olijfolie, bevochtig...

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Tapenade

Stamp de olijven fijn in de vijzel. (mixen mag natuurlijk ook) Voeg de ansjovissen toe en ga...

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Garnaalhapje

Meng de garnalen, kaas, peterselie, ui en citroensap onder elkaar. Snij het stokbrood in stukken...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Lamsspiesje Met Muntpesto

Doe alle ingrediënten voor het gehakt in een kom en meng goed onder elkaar, laat 1 uurtje rusten in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Tapas - Patatas Bravas

Schil de aardappelen en snij ze in schijfjes van zo'n anderhalve tot 2 cm. Schik ze in één laag in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Scampi's In Witte Wijn

Verhit de olie in een pan en bak de knoflook op een matig vuurtje. Voeg de peterselie,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Pittige Oesters Met Prei

Haal de oesters uit de schelpen en zet opzij in de koelkast. Was de schelpen en leg ze op een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Provençaalse Venusschelpen

Stoof de groenten aan in olijfolie. Voeg de venusschelpen toe en roer goed onder elkaar. Giet...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Gegrilde Mosselen

Maak de mosselen goed schoon. Doe ze, samen met de sjalotten, tijm, knoflook, laurier,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Tapas - Gemarineerde Sardines

Maak de sardines schoon en bestuif ze met wat bloem. Bak ze op een hoog vuur goudbruin in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Krabtaartjes

Ingrediënten voor 10 stuks: •Verwarm de oven voor op 190°, hete lucht 180°. •Fruit de ui en...

Aantal personen: 8 » Keuken: Spaans

Tapas - Tosdada Met Mozzarella

Besmeer de sneetjes ciabatta met knoflookboter en gril ze 2-3 minuten aan elke kant. Strooi wat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Amuse - Scampi's In Eigen Bisque

Pel de scampi's op het staartstukje na en verwijder het darmkanaaltje. Laat een scheutje...

Aantal personen: 1 » Keuken: Wereldkeuken

Garnalen In Roomsaus

Maak een blonde roux met wat boter, bloem en de visbouillon (neem steeds gelijke delen...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Amuse - Gevulde Kerstomaatjes

Snijd de kerstomaatjes open langs de bolle kant, zodat ze beter blijven liggen op het lepeltje of...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Amuse - Sushi's Van Spinazie

Meng het sap van het mandarijntje met de sojasaus en marineer hierin de gerookte zalm zo'n 30...

Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken

Mousse Van Kip

Kook de kippenfilet zo'n 20 minuten in water met het bouillonblokje en wat zout, laat afkoelen in...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Mosselen Met Rode Tapenade

Kook de mosselen tot ze mooi open zijn in bijzijn van de selder en ui, giet af en laat afkoelen....

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands