Alle recepten op een rijtje

Met Groentepuree Gevuld Rosbief

Laat de witte bonen 12 uur weken in water. Kook ze vervolgens gaar in vers en flink gezouten water...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gevulde Paprika Met Fijne Groenten En Tuinkruiden

Snijd de venkel, de ui en de helft van de courgette in kleine blokjes. Schil de paprika’s met een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Indiase Naan Met Kip

Bak de plakjes kipfilet op hoog vuur in een koekenpan met olijfolie goudbruin aan. Bestrijk de kip...

Aantal personen: 4 » Keuken: Indiaas

Hazenrug Met Peer In Wijn

Hazenruggen Hazenruggen op de rug kruiden met zout en peper uit de molen. Boter in de braadslee,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Gemarineerd Wildstoofvlees

Marineer de stukken vlees 1 nacht in een scheut calvados, een fijngesneden wortel, sjalot en ui,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Maïsquiche Met Zalm En Dille

Bak de taartbodem zonder vulling om een krokante bodem te bekomen. Bekleed hiervoor de taartvorm...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Boeren Aardappel Omelet

1. Klop de eieren met de melk los in een kom en voeg de inhoud van 2 zakjes boerenomelet mix toe....

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Mexicaanse Gehakttaart

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. In droge koekenpan gehakt met seasoningmix in ca. 5...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mexicaans

Spinaziestamppot Met Geitenkaasjes

Tomaten fijnsnijden. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in koekenpan met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gepofte Aardappel Met Hollandse Garnalen-roomkaas

Verwarm de oven voor op 220 ºC. Boen de aardappelen schoon en leg ze in een diepe pan met een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Asperges Op Modern Limburgse Wijze

Schil de aardappelen, snijd ze in gelijke stukken en kook ze in 15 à 20 min gaar. Schil de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Spinazie-feta Wraptaart

Eerst spinazie ontdooien. Ondertussen bosuitje snijden en door de spinazie roeren. Feta in kleine...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Franse Soep Met Pesto

Snijd een stukje van de uiteinden van de courgette. Snijd de courgette eerst in de lengte door en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Boerenkoolsoep

Pan opzetten met 1¼ liter water( of rooibosthee) met de bouillonblokjes. De ui en knoflook pellen...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Vis Met Bacon

Verwarm de oven voor op 175 graden. Beboter een ovenschaal en leg de bacon er in. Doe de vis er op....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Witlof Met Oesterzam

Snij de witlof doormidden en haal het hart uit de witlof. Laat de blaadjes heel en "pluk"...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Geroosterde Pompoen Ravioli Met Salie Boter Saus

Smelt in een grote Sauteer pan over middelmatige hitte 1 eetlepel van de boter. Voeg de sjalot en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Pindasoep Met Tomtom

Soep: Water op vuur zetten. Ui, pimentkorrels, laurierblad, zout, selderie, kruidenbuiltje en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Indiaas

Bieflapjes Met Geitenkaas

Leg de bieflapjes in de lengte, leg op elk lapje een plakje geitenkaas en rol de lapjes op. Zet...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aardappel Groentespiesjes

Snijd een courgette in stukjes van 5 cm en die weer in reepjes van 1 cm. Snijd de rode paprika in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands