Alle recepten op een rijtje
Met Groentepuree Gevuld Rosbief
Laat de witte bonen 12 uur weken in water. Kook ze vervolgens gaar in vers en flink gezouten water...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gevulde Paprika Met Fijne Groenten En Tuinkruiden
Snijd de venkel, de ui en de helft van de courgette in kleine blokjes. Schil de paprika’s met een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans
Indiase Naan Met Kip
Bak de plakjes kipfilet op hoog vuur in een koekenpan met olijfolie goudbruin aan. Bestrijk de kip...
Aantal personen: 4 » Keuken: Indiaas
Hazenrug Met Peer In Wijn
Hazenruggen Hazenruggen op de rug kruiden met zout en peper uit de molen. Boter in de braadslee,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders
Gemarineerd Wildstoofvlees
Marineer de stukken vlees 1 nacht in een scheut calvados, een fijngesneden wortel, sjalot en ui,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Maïsquiche Met Zalm En Dille
Bak de taartbodem zonder vulling om een krokante bodem te bekomen. Bekleed hiervoor de taartvorm...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Boeren Aardappel Omelet
1. Klop de eieren met de melk los in een kom en voeg de inhoud van 2 zakjes boerenomelet mix toe....
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Mexicaanse Gehakttaart
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. In droge koekenpan gehakt met seasoningmix in ca. 5...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mexicaans
Spinaziestamppot Met Geitenkaasjes
Tomaten fijnsnijden. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in koekenpan met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gepofte Aardappel Met Hollandse Garnalen-roomkaas
Verwarm de oven voor op 220 ºC. Boen de aardappelen schoon en leg ze in een diepe pan met een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Asperges Op Modern Limburgse Wijze
Schil de aardappelen, snijd ze in gelijke stukken en kook ze in 15 à 20 min gaar. Schil de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Spinazie-feta Wraptaart
Eerst spinazie ontdooien. Ondertussen bosuitje snijden en door de spinazie roeren. Feta in kleine...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Franse Soep Met Pesto
Snijd een stukje van de uiteinden van de courgette. Snijd de courgette eerst in de lengte door en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Boerenkoolsoep
Pan opzetten met 1¼ liter water( of rooibosthee) met de bouillonblokjes. De ui en knoflook pellen...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Vis Met Bacon
Verwarm de oven voor op 175 graden. Beboter een ovenschaal en leg de bacon er in. Doe de vis er op....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Witlof Met Oesterzam
Snij de witlof doormidden en haal het hart uit de witlof. Laat de blaadjes heel en "pluk"...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Geroosterde Pompoen Ravioli Met Salie Boter Saus
Smelt in een grote Sauteer pan over middelmatige hitte 1 eetlepel van de boter. Voeg de sjalot en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Pindasoep Met Tomtom
Soep: Water op vuur zetten. Ui, pimentkorrels, laurierblad, zout, selderie, kruidenbuiltje en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Indiaas
Bieflapjes Met Geitenkaas
Leg de bieflapjes in de lengte, leg op elk lapje een plakje geitenkaas en rol de lapjes op. Zet...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Aardappel Groentespiesjes
Snijd een courgette in stukjes van 5 cm en die weer in reepjes van 1 cm. Snijd de rode paprika in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands