Alle recepten op een rijtje
Tagliatelle Ai Peperoni (tagliatelle Met Paprika's)
Snij de ham en de ui fijn en bak ze in de olijfolie. Snijd de peper in dobbelsteentjes en doe ze...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Cannelloni Agli Spinaci
Voor dit gerecht kan je voorgevormde cannelloni kopen, maar ik neem gewoon lasagnevellen, waarop ik...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Penne Fredde Con Zucchine
Maak de courgettes schoon. Snijd ze in schijfjes en bak ze in de boter met de teentjes look. ...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Basilicum Gnocchi Met Een Kaassausje
Schil en kook de aardappelen goed gaar. Pureer ze en doe in een deegmachine(met de handkan ook)....
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Babi Pangang
1. Roer in een kom citroensap, 1 teentje knoflook, 1 ui, 2 theelepels gemberpoeder, laos, zout,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters
Roergebakken Runderreepjes Met Peultjes
Snijd de bieflapjes dwars op de draad in dunne plakjes. Roer in een kom de maizena met de sojasaus,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters
Roergebakken Eend Met Sperzieboontjes
Maak de bonen schoon,snijd ze in stukken van 4 centimeter en kook ze beetgaar in een pan met kokend...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters
Spruitjes Met Taugé
Was de taugé en laat de taugé daarna in een zeef uit lekken. Maak de spruitjes schoon...
Aantal personen: 4 » Keuken: Fusion
Kalfslever Met Rodenbach
Snijd de uien in halve ringen en fruit ze glazig in een flinke klont boter. Doe er een takje tijm...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kip Met Dragon
Als je alleen maar kleine kippen vindt voorzie er dan 1 voor 2 personen. Als de kip voldoende groot...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Pittige Kaassalade
Snijd de kaas in blokjes of fijne reepjes. Ontblader de salades en het witloof. Snijd de appel en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Asperges Met Aardbeien
Pocheer de geschilde en kleingesneden asperges 5 minuten in kokend gezouten water en zorg dat ze...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Ovenschotel Van Sperziebonen
Ovenschotel van sperziebonen, shoarma en rösti Maak de sperziebonen schoon en breek ze in stukjes....
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan
Risotto Met Prei En Blauwe Kaas
Het succes van Risotto zit hem vaak in een goeie kwaliteit bouillon. Neem 2 grote preien en snij...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters
Varkensfilet In Zoetzure Saus
Snij de varkensfilet in dunne plakjes, de bosuitjes in ringen en hak de knoflook fijn. Giet de...
Aantal personen: 2 » Keuken: Oosters
Rijst Met Kerriesaus En Banaan
Rijst koken volgens de aanwijzing op de verpakking. Prei in ringen snijden en goed wassen....
Aantal personen: 2 » Keuken: Oosters
Oosterse Gehaktballetjes In Kokos
Snijd de rode peper in ringetjes. Rooster de amandelen in een droge hete koekenpan. Meng de...
Aantal personen: 2 » Keuken: Oosters
GROENE CURRY MET KIP
Doe de cocosmelk in de wok en verwarm op een laag vuur. Voeg de currypasta toe en roer tot...
Aantal personen: 1 » Keuken: Oosters
Gebraden Rosbief
Verwarm de oven voor op 200 °C. Meng de knoflook met 5 el mosterd, de honing, het paprikapoeder,...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Pasta Met Courgettesaus
Kook de pasta al dente en giet af. Raspt de courgettes en zet weg. Verhit in een pan veel...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans