Alle recepten op een rijtje
Stamppot Met Zalm
Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Kook de aardappelen en stamp ze fijn. 2. Snij de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Groentetaart
Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Kook de bloemkool en de broccoli beetgaar in de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Stamppot Met Zongedroogde Tomaatjes
Duurtijd: 30 min 1. Kook de aardappelen, stamp ze fijn en maak ze aan met peper, zout en wat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gehaktschotel Met Puree
Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Snij de selderij in boogjes. Fruit de ui in olie. Doe...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Zalm En Groenten Onder Een Korstje
Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Maak de groenten schoon, snij de broccoli in roosjes, de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Oostends Vispannetje
Duurtijd: 40 min 1. Pocheer de visblokjes en filets in de visfumet tot ze halfgaar zijn....
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders
Zuiders Vispotje Met Aubergines, Tomaten En Taleggio
Duurtijd: 40 min Bereidingswijze 1. Maak eerst een tomatensaus: doe 3 eetlepels olijfolie in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan
Russische Ovenschotel Met Gerookte Forel
Duurtijd: > 50 min Bereidingswijze 1. Kook de rijst volgens de verpakking. Snipper de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders
Notenlasagna
Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Verwarm de oven voor op 210° C. Rasp de geitenkaas en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gegrilde Vis Met Witlofpuree
Duurtijd: 40 min Bereidingswijze 1. Maak de witlof schoon, verwijder het bittere kroontje...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Witlofsalade Met Zalm
Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Pers de sinaasappels en laat het sap met de fijne...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Eend Met Witlof En Veenbessencompote
Duurtijd: 40 min Bereidingswijze 1. Doe de veenbessen en fijne suiker in een kookpan met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Ovenschotel Van Witlof En Gehakt
Duurtijd: > 50 min Bereidingswijze 1. Kook de geschilde aardappelen gaar in gezouten...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Lunchsalade Met Witlof En Broodkrokantjes
Duurtijd: 20 min Bereidingswijze 1. Roer een vinaigrette met de opgegeven ingrediënten....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Pasta Met Asperges En Scampi's
Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Schil de asperges en snij de vezelige uiteinden er af....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Geroosterd Knapperig Spek
Geroosterd spek (1 Kilo Buikspek aan een stuk) Marinade - twee eetlepels LEE KUM KEE CHAR SIU...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters
Gemarineerde Spareribs
Bereidingstijd: 40 minuten Bereidingswijze: 01. Doe de spareribs in een pan met...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Gegratineerde Stamppot Met Spruitjes
Duurtijd: 30 min Bereidingswijze; 1. Kook de aardappelen en spruitjes apart gaar. 2. Hak...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gebakken Aardappelschijfjes Met Oesterzwamreepjes
Bereidingswijze Stoom of kook de aardappelen in de schil bijna gaar. Snij intussen de...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Cannelloni Met Boerenkool En Ricotta
Warm wat olijfolie op en doe daar de versnipperde ui in. Snijd de boerenkool fijn, voeg ze toe en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans