Alle recepten op een rijtje
Zalm Met Asperges
Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Schil de asperges, snij de harde onderkant weg. Leg ze in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Konijn Met Groene Asperges En Dragonsaus
Duurtijd: 40 min Bereidingswijze 1. Snij de konijnenfilets horizontaal in (net niet helemaal...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Tonijnspiesjes Met Paprikaboter
Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Spoel en halveer de rode paprika's. Verwijder de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Pastasalade Met Kip
Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Kook de pasta beetgaar in ruim voldoende gezouten water....
Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans
Saltimbocca Met Krieltjes
Duurtijd: > 50 min Bereidingswijze 1. Schil de krieltjes, doe ze in een ovenschaal. Bestrooi...
Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans
Pasta Met Spekjes, Doperwten En Champignons
Duurtijd: 20 min Bereidingswijze 1. Snij de champignons in fi jne plakjes. 2. Laat de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Radijssalade Met Blauwaderkaas
Was de radijsjes, droog ze en snijd ze in vieren. Klop de olie met de azijn en zout en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Franse Tomatentaart Van Guylaine
Oorbereiding Ontrol het deeg en leg het in de vorm. Snijd de ongepelde tomaten in schijven van een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Cordon Bleu
1. Snijd voorzichtig een soort van zakje in de kalfschnitzels waar de vulling in past. 2....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Babi Pangang
1. Snijd het vlees in repen en leg ze op een bord. 2. Kruid de repen vlees met wat peper en zout...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Coq Au Vin
1. Snij het spek in dobbelsteentjes. 2. Verhit in een pan wat boter en bak hierin de spekjes...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Entrecote Met Remouladesaus
1. Kook de eieren gedurende 10 minuten en hak de augurken. Laat vervolgens de kappertjes uitdruipen...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Spinazieschotel Uit De Oven
1. Schil de aardappelen en kook ze vervolgens 15 minuten in gezouten water. Giet ze daarna af en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Braadkuiken
1. Verdeel de braadkuikens in vier stukken. Doe vervolgens zout, peper, olie, citroensap en mosterd...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Forelfilet Gevuld Met Ham En Champignons
1. Verwarm de oven voor op 180 graden. 2. Maak de forellen schoon, spoel de vis daarna vanbinnen...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Broccoli Zalm Taart
1. Verwarm de oven voor op 225 graden. 2. Blancheer de broccoli ca 3 minuten in ruim kokend...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Vispotje
1. Schil de aardappelen en snijd ze vervolgens in blokjes. 2. Zet een pan met water en zout op...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Lamsfilet
1. Braad de lamsfilet licht aan en haal hem daarna direct uit de pan. 2. Bestrooi vervolgens het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Eiercourgette Schotel
Verwarm de olie in de koekenpan en bak hierin de courgette Klop de eieren los met de bouillon en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Eierbeschuit
Voor 2-4 personen: 4 hardgekookte eieren M of L 4 beschuiten Kook de eieren hard op de bekende...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands