Alle recepten op een rijtje

Zalm Met Asperges

Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Schil de asperges, snij de harde onderkant weg. Leg ze in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Konijn Met Groene Asperges En Dragonsaus

Duurtijd: 40 min Bereidingswijze 1. Snij de konijnenfilets horizontaal in (net niet helemaal...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Tonijnspiesjes Met Paprikaboter

Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Spoel en halveer de rode paprika's. Verwijder de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Pastasalade Met Kip

Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Kook de pasta beetgaar in ruim voldoende gezouten water....

Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans

Saltimbocca Met Krieltjes

Duurtijd: > 50 min Bereidingswijze 1. Schil de krieltjes, doe ze in een ovenschaal. Bestrooi...

Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans

Pasta Met Spekjes, Doperwten En Champignons

Duurtijd: 20 min Bereidingswijze 1. Snij de champignons in fi jne plakjes. 2. Laat de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Radijssalade Met Blauwaderkaas

Was de radijsjes, droog ze en snijd ze in vieren. Klop de olie met de azijn en zout en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Franse Tomatentaart Van Guylaine

Oorbereiding Ontrol het deeg en leg het in de vorm. Snijd de ongepelde tomaten in schijven van een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Cordon Bleu

1. Snijd voorzichtig een soort van zakje in de kalfschnitzels waar de vulling in past. 2....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Babi Pangang

1. Snijd het vlees in repen en leg ze op een bord. 2. Kruid de repen vlees met wat peper en zout...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Coq Au Vin

1. Snij het spek in dobbelsteentjes. 2. Verhit in een pan wat boter en bak hierin de spekjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Entrecote Met Remouladesaus

1. Kook de eieren gedurende 10 minuten en hak de augurken. Laat vervolgens de kappertjes uitdruipen...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Spinazieschotel Uit De Oven

1. Schil de aardappelen en kook ze vervolgens 15 minuten in gezouten water. Giet ze daarna af en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Braadkuiken

1. Verdeel de braadkuikens in vier stukken. Doe vervolgens zout, peper, olie, citroensap en mosterd...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Forelfilet Gevuld Met Ham En Champignons

1. Verwarm de oven voor op 180 graden. 2. Maak de forellen schoon, spoel de vis daarna vanbinnen...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Broccoli Zalm Taart

1. Verwarm de oven voor op 225 graden. 2. Blancheer de broccoli ca 3 minuten in ruim kokend...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Vispotje

1. Schil de aardappelen en snijd ze vervolgens in blokjes. 2. Zet een pan met water en zout op...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Lamsfilet

1. Braad de lamsfilet licht aan en haal hem daarna direct uit de pan. 2. Bestrooi vervolgens het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Eiercourgette Schotel

Verwarm de olie in de koekenpan en bak hierin de courgette Klop de eieren los met de bouillon en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Eierbeschuit

Voor 2-4 personen: 4 hardgekookte eieren M of L 4 beschuiten Kook de eieren hard op de bekende...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands