Alle recepten op een rijtje

Kipfilet Met Paddestoelenmix

Kipfilet kan je heerlijk vullen met paddestoelen. Om de kipfilet te vullen, moet je de filets...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Kabeljauwfilet Omwikkeld Met Spek In Tomatensaus

Kabeljauwfilet ontdooien (indien nodig) tot kamertemperatuur. Een paar druppels citroensap erop...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Andijviestamppot Met Lamsvlees

Andijviestamppot kan je op veel verschillende manieren klaarmaken. Met lamsshoarma bijvoorbeeld! Ik...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Lekkere Pasta Met Braadworst

Simpele pasta, maar wel lekker vers en een verrassende touch van de braadworst en verse...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Bruine Bonen Met Spek En Stroop

Eens ouderwets lekker eten? Probeer dan eens bruine bonen met spek en appelstroop. Een verrassend...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Spruitjes Ovenschotel Met Kaassaus

Kook de spruitjes en de aardappelen, maar niet te lang. Bak in een pannetje alvast de spekjes een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Fricandeau Met Gevulde Paprika En Rijst

Smelt een flinke klont roomboter in een hapjespan en voeg wat olijfolie toe. Wacht tot de belletjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gebakken Tong Met Aardappeltjes En Doperwtjes

In een restaurant een doodzonde. Thuis gewoon praktisch: eten uit de diepvries. Altijd voorraad en...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Griekse Quiche

Vet een lage vorm in en leg je deeg erin. Gaatjes in de bodem prikken met een vork. Courgette...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Hartige Spinazietaart

Verwarm de spinazie, halveer de tomaatjes en laat het bladerdeeg even op het aanrecht ontdooien....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gehaktballetje Gevuld Met Ei Met Een Kaassaus

Duurtijd: 40 min Bereidingswijze 1. Meng het gehakt met de peterselie, 2 eieren en 3...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gehaktballetjes Met Luikse Stroop

Duurtijd: 50 min Bereidingswijze 1. Maak van het gehakt balletjes ter grootte van een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gehaktballetjes Met Abrikoos En Koriander

Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Week de gedroogde abrikozen in kleine stukjes in een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

ReceptenGegratineerde Griekse Gehaktballetjes

Duurtijd: 40 min Bereidingswijze 1. Maak kleine balletjes van het gehakt en bak ze krokant in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Eendenfilet Met Steranijs-mayonaise

Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1 Pers de citroen uit. Zeef het sap. Breng het aan de kook...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Waterzooi Van Kip

Duurtijd: 50 min Bereidingswijze STAP 1 Maak de groenten schoon. Snij het wit van de prei...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Waterzooi Van Vis

Duurtijd: 30 min Bereidingswijze STAP 1 Snij de selder, prei en wortel in julienne en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kalfsblanquette

Duurtijd: 40 min Bereidingswijze STAP 1 Snij het kalfsvlees in kleine stukken en bak het aan...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Tonijn Met Een Kruiden-aardappelkorstje

Duurtijd: > 50 min Bereidingswijze 1 Leg de tonijnmoten in een schaal. Besprenkel ze met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kalkoenrolletjes In Een Spinaziejasje

Duurtijd: > 50 min Bereidingswijze 1. Leg de kalkoenlapjes tussen twee vellen plasticfolie...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands