Alle recepten op een rijtje
Kipfilet Met Paddestoelenmix
Kipfilet kan je heerlijk vullen met paddestoelen. Om de kipfilet te vullen, moet je de filets...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Kabeljauwfilet Omwikkeld Met Spek In Tomatensaus
Kabeljauwfilet ontdooien (indien nodig) tot kamertemperatuur. Een paar druppels citroensap erop...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Andijviestamppot Met Lamsvlees
Andijviestamppot kan je op veel verschillende manieren klaarmaken. Met lamsshoarma bijvoorbeeld! Ik...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Lekkere Pasta Met Braadworst
Simpele pasta, maar wel lekker vers en een verrassende touch van de braadworst en verse...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Bruine Bonen Met Spek En Stroop
Eens ouderwets lekker eten? Probeer dan eens bruine bonen met spek en appelstroop. Een verrassend...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Spruitjes Ovenschotel Met Kaassaus
Kook de spruitjes en de aardappelen, maar niet te lang. Bak in een pannetje alvast de spekjes een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Fricandeau Met Gevulde Paprika En Rijst
Smelt een flinke klont roomboter in een hapjespan en voeg wat olijfolie toe. Wacht tot de belletjes...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gebakken Tong Met Aardappeltjes En Doperwtjes
In een restaurant een doodzonde. Thuis gewoon praktisch: eten uit de diepvries. Altijd voorraad en...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Griekse Quiche
Vet een lage vorm in en leg je deeg erin. Gaatjes in de bodem prikken met een vork. Courgette...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan
Hartige Spinazietaart
Verwarm de spinazie, halveer de tomaatjes en laat het bladerdeeg even op het aanrecht ontdooien....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gehaktballetje Gevuld Met Ei Met Een Kaassaus
Duurtijd: 40 min Bereidingswijze 1. Meng het gehakt met de peterselie, 2 eieren en 3...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gehaktballetjes Met Luikse Stroop
Duurtijd: 50 min Bereidingswijze 1. Maak van het gehakt balletjes ter grootte van een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gehaktballetjes Met Abrikoos En Koriander
Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Week de gedroogde abrikozen in kleine stukjes in een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
ReceptenGegratineerde Griekse Gehaktballetjes
Duurtijd: 40 min Bereidingswijze 1. Maak kleine balletjes van het gehakt en bak ze krokant in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan
Eendenfilet Met Steranijs-mayonaise
Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1 Pers de citroen uit. Zeef het sap. Breng het aan de kook...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Waterzooi Van Kip
Duurtijd: 50 min Bereidingswijze STAP 1 Maak de groenten schoon. Snij het wit van de prei...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Waterzooi Van Vis
Duurtijd: 30 min Bereidingswijze STAP 1 Snij de selder, prei en wortel in julienne en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kalfsblanquette
Duurtijd: 40 min Bereidingswijze STAP 1 Snij het kalfsvlees in kleine stukken en bak het aan...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Tonijn Met Een Kruiden-aardappelkorstje
Duurtijd: > 50 min Bereidingswijze 1 Leg de tonijnmoten in een schaal. Besprenkel ze met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kalkoenrolletjes In Een Spinaziejasje
Duurtijd: > 50 min Bereidingswijze 1. Leg de kalkoenlapjes tussen twee vellen plasticfolie...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands