Alle recepten op een rijtje

Forel Met Spek

Forel is een echt lekkere vis, waar je veel mee kunt. De ietwat donkere smaak kan je heel lekker...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Pasta Met Tonijn En Rucola

Kook de pasta met wat zout beetgaar. bak de gesnipperde ui glazig in een pan met wat olijfolie....

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Perline Pasta Met Tomatensaus

Een heerlijk gerecht, waarin je de eenvoud van de pasta combineert met een voortreffelijke...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Tonijn Uit De Oven

Tonijn is heerlijk stevige vis. In de filet zit geen enkel graatje en het heeft niet zo'n...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Tomatentaart

Voorbereiding: Ontrol het deeg en leg het in de vorm. Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de...

Aantal personen: 2 » Keuken: Frans

Kip Op Z'n Italiaans

Kip met een bot eraan vind ik het allerlekkerst. Natuurlijk valt er veel te zeggen voor een malse...

Aantal personen: 1 » Keuken: Italiaans

Appel-ui Tartaartje

Een lekker, gezond en mager recept. Weinig vet, maar veel smaak. Smelt de roomboter in een...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Pasta Carbonare

Pasta carbonare is een van de simpelste pastagerechten die er zijn. Heerlijk basic en ook een goede...

Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans

Spaghetti Met Bleekselderij

Bleekselderij is een lekker veelzijdige groente. Je kunt het niet alleen rauw in salades gebruiken,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Spaghetti

Bereidingswijze: Water koken voor de pasta, kruidenmix (allebei apart pannetje voor...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Spaanse Paella

Bereidingswijze: Doe 2 eetlepels olijfolie in een braadpan en bak hierin de in kleine stukjes...

Aantal personen: 1 » Keuken: Mediterraan

Frietje Shoarma

Zet de frituurpan vast aan zodat hij warm kan worden. Bak je shoarma in een pan gaar. Wanneer je...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Schnitzel Hawai

Een heerlijk gerecht voor twee personen en een zeer leuke variatie op een bekend thema, de...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Pompoenravioli Met Salieboter

De ingredienten voor pastadeeg Voor het eerst een flespompoen gebruikt. In de winter kook ik vaak...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Rijst Met Spekjes En Pompoen

Schil de pompoen en verwijder de pitten. Snijd de pompoen in blokjes van ongeveer een...

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Schnitzel Met Champignonsaus

Wrijf de schnitzel aan beide kanten in met zout en witte peper. Borstel de champignons schoon en...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Kipkerrie Met Ananas

Kip kerrie is erg makkelijk om zelf te maken. Eigenlijk is het belangrijkste wat je nodig hebt goed...

Aantal personen: 4 » Keuken: Indiaas

Kabeljauw Met Appelcompote

Klassiek in Vlaanderen is de combinatie van kabeljauw met appelmoes. Het is heel erg simpel om daar...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Spaghetti Met Zeevruchten

Dit gerecht maak je terwijl de pasta kookt. Snel dus. Kook de spaghetti beetgaar zoals je dat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Broccoli Taart

Met wat bladerdeeg voor de taart en wat eieren om te binden en het geheel luchtig te maken ben je...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands