Alle recepten op een rijtje

Broodje Vlees Met Champignonsaus

Verwarm wat boter in een pan en bak hierin het vlees aan alle kanten goudbruin en gaar. Kook de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Ciabatta-burger

Duurtijd: 10 min Meng 750 g rundergehakt met 2 theelepels oregano en 2 gehakte knoflookteentjes....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Ciabatta Met Paprika, Aubergine En Camembert

Duurtijd: 20 min 1. Snij de aubergines in de lengte in plakken van 1/2 cm dik. Bestrijk ze met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Gebakken Ei Met Chorizo En Tomaat

Chorizo is erg vet, dus je hoeft voor het bakken geen boter of vet meer te gebruiken. Gewoon de...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Broodje Filet Americain Met Ei

Kook het ei een minuut of 6, zodat het net niet helemaal hard is. Het gaat erom dat het ei lekker...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Uitsmijter Ham/kaas

Bak de plak ham in de boter. Houd de ham plat met een bakspatel, anders trekt de ham krom. Breek de...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Omelet Met Groene Pesto

Gooi alle ingredienten in een schaal en klop naar hartelust. Het kan geen kwaad om ook de kaas er...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Broodje Haring

De lekkerste haring is met alleen ui en brood: verder geen toevoegingen. Ja je kan je broodje...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Kippenborstfilet Met Roquefort Kaas

Gerookte kipfilet is een heerlijke basis voor een lichte lunch. En het is helemaal niet moeilijk om...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Broodje Serrano Ham

Een broodje ham is altijd lekker. Maar doe eens iets anders! Varieer met wat rode paprika! Paprika...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Warm Stokbroodje Met Chorizo, Ananas En Gesmolten Kaas

Stokbrood in de lengte doorsnijden, beleggen met chorizo en dan de schijven ananas (goed uit laten...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Wentelteefjes

De mix om het brood in te dopen is heel simpel: klop een ei los en doe er een flinke scheut melk...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Broodje Pizza

Verwarm de oven voor op 200gr. Snijdt de champignons in plakjes. Snijdt de baquettes 1x in de...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Loempia Rolletjes

Met bladerdeeg kan je lekker variėren. Deze keer gebruikte ik het voor een lekker fris...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Lunchsalade Met Mosselen

Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Spoel de mosselen, doe ze in een diepe kookpan met de ui,...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Hotdogs

1. Oven voorverwarmen op 180 graden. 2. Verdeel het stokbrood en hol het iets uit. 3. Braad...

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Scones

Verwarm de oven voor op 200°C. Meng in een kom de bloem, griesmeel, zonnebloempitten, bakpoeder,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Stokbroodje Brie

Bereidingstijd - 10 minuutjes Sla wassen. Bladeren droogmaken, in stukken scheuren en harde...

Aantal personen: 2 » Keuken: Frans

Voorjaarssalade Met Asperges, Krullen Van Parmezaanse Kaas En Krokante Appel

De appel op de snijmachine aan plakjes snijden van 2 mm, in suikerwater laten trekken 30 mm...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Brie Crostini Met Appel En Walnoot

Een beproefde combinatie die het op feestjes altijd weer goed doet. Snijd een klein stokbrood...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands