Alle recepten op een rijtje

Chocolade Ricottataart
Voorbereiding Verwarm de oven voor op 180 graden. Bereidingswijze Doe het deeg de bloem met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Irish Coffee Taart
Bereidingstijd: 30-60 minuten De taart is super makkelijk te maken en gaat niet in de oven. De...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Fruitverstoppertje
1. Breng in een steelpan 4 dl water aan de kook. Haal de pan van het vuur en roer de citroenrasp en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Franse Pruimentaart
Bereiden Oven voorverwarmen op 200 °C. In droge koekenpan amandelschaafsel goudbruin roosteren....
Aantal personen: 12 » Keuken: Frans

Lasagne Van Chocolade Met Vanilleroomijs En Rozijnen In Rum
Bereidingswijze Smelt de witte chocolade en laat de rozijnen weken in de rum. Roer het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Tutti Frutti Taart
Duurtijd: 50 min Bereidingswijze 1. Verwarm de oven voor op 200° C. Rits de druiven af,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Zoete Bladerdeegstokjes
Duurtijd: 10 min Voor ongeveer 40 stuks Bereidingswijze 1. Verwarm de oven voor op...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Limoensorbet Met Wodka
Duurtijd: 40 min Bereidingswijze 1. Breng het water aan de kook met de suiker. Laat 3...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Sorbet
Duurtijd: 20 min Voor 1 liter Bereidingswijze 1. Plet de druiven en zet de schaal,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Napolitaanse Bûche
Duurtijd: > 50 min Bereidingswijze 1. Verkruimel de koekjes (met een deegrol of de...
Aantal personen: 6 » Keuken: Frans

Appelcake
Duurtijd: > 50 min Bereidingswijze 1. Schil de appelen, haal het klokhuis eruit, snij...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Truffels Met Grand Marnier
Duurtijd: 50 min Voor ongeveer 30 stuks Bereidingswijze 1. Verkruimel de lange vingers...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Meringuetaart
Duurtijd: 50 min Bereidingswijze 1. Klop de eiwitten stijf en meng met de suiker tot een...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Chocoladetaart
Duurtijd: 50 min Bereidingswijze 1. Breek de chocolade in stukjes in een kom. Zet deze in...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Mascarpone Met Perziken
Duurtijd: 10 min Bereidingswijze 1. Snij de perziken in stukken. 2. Laat 100 g suiker...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Chocolademousse
Duurtijd: 20 min Bereidingswijze Laat 100 g bittere chocolade smelten en een beetje afkoelen....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Appelcakeje
Duurtijd: 40 min Bereidingswijze 1. Laat de boter smelten op een zacht vuur. 2. Klop de...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Tarte Tatin
Duurtijd: > 50 min Bereidingswijze 1. Laat in een grote koekenpan met antiaanbaklaag de...
Aantal personen: 8 » Keuken: Frans

Perentaart
Duurtijd: 40 minuten Bereidingswijze 1. Doe het amandelpoeder, de boter, de suiker, de...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

IJs Uit De Oven In Een Filodeegje
Duurtijd: 20 min Het kán! IJs met noten in een filojasje: een origineel en feestelijk...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands