Alle recepten op een rijtje

Chocolade Ricottataart

Voorbereiding Verwarm de oven voor op 180 graden. Bereidingswijze Doe het deeg de bloem met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Irish Coffee Taart

Bereidingstijd: 30-60 minuten De taart is super makkelijk te maken en gaat niet in de oven. De...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Fruitverstoppertje

1. Breng in een steelpan 4 dl water aan de kook. Haal de pan van het vuur en roer de citroenrasp en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Franse Pruimentaart

Bereiden Oven voorverwarmen op 200 °C. In droge koekenpan amandelschaafsel goudbruin roosteren....

Aantal personen: 12 » Keuken: Frans

Lasagne Van Chocolade Met Vanilleroomijs En Rozijnen In Rum

Bereidingswijze Smelt de witte chocolade en laat de rozijnen weken in de rum. Roer het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Tutti Frutti Taart

Duurtijd: 50 min Bereidingswijze 1. Verwarm de oven voor op 200° C. Rits de druiven af,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Zoete Bladerdeegstokjes

Duurtijd: 10 min Voor ongeveer 40 stuks Bereidingswijze 1. Verwarm de oven voor op...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Limoensorbet Met Wodka

Duurtijd: 40 min Bereidingswijze 1. Breng het water aan de kook met de suiker. Laat 3...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Sorbet

Duurtijd: 20 min Voor 1 liter Bereidingswijze 1. Plet de druiven en zet de schaal,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Napolitaanse Bûche

Duurtijd: > 50 min Bereidingswijze 1. Verkruimel de koekjes (met een deegrol of de...

Aantal personen: 6 » Keuken: Frans

Appelcake

Duurtijd: > 50 min Bereidingswijze 1. Schil de appelen, haal het klokhuis eruit, snij...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Truffels Met Grand Marnier

Duurtijd: 50 min Voor ongeveer 30 stuks Bereidingswijze 1. Verkruimel de lange vingers...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Meringuetaart

Duurtijd: 50 min Bereidingswijze 1. Klop de eiwitten stijf en meng met de suiker tot een...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Chocoladetaart

Duurtijd: 50 min Bereidingswijze 1. Breek de chocolade in stukjes in een kom. Zet deze in...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Mascarpone Met Perziken

Duurtijd: 10 min Bereidingswijze 1. Snij de perziken in stukken. 2. Laat 100 g suiker...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Chocolademousse

Duurtijd: 20 min Bereidingswijze Laat 100 g bittere chocolade smelten en een beetje afkoelen....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Appelcakeje

Duurtijd: 40 min Bereidingswijze 1. Laat de boter smelten op een zacht vuur. 2. Klop de...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Tarte Tatin

Duurtijd: > 50 min Bereidingswijze 1. Laat in een grote koekenpan met antiaanbaklaag de...

Aantal personen: 8 » Keuken: Frans

Perentaart

Duurtijd: 40 minuten Bereidingswijze 1. Doe het amandelpoeder, de boter, de suiker, de...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

IJs Uit De Oven In Een Filodeegje

Duurtijd: 20 min Het kán! IJs met noten in een filojasje: een origineel en feestelijk...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands