Alle recepten op een rijtje

Brick Met Tonijn En Tomaat

Duurtijd: 20 min 1. Laat de tonijn uitlekken. Pel de tomaten, snij ze in stukjes. Pel de ui,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Miniquiches Met Hoedje

Duurtijd: 30 min 1. Verwarm de oven voor op 200 C. 2. Bak het spek in een pan met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Torentje Van Geitenkaas En Salade

Bereiden 30 min, wachten 120 min Voorbereiden Fillodeeg in plastic verpakking in ca. 2 uur bij...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Amuse - Gevulde Paprikarolletjes

Verwarm de oven voor op 200 ˚C. Pof de paprika. Leg hiervoor de paprika op een flink stuk...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Scampi Met Parmaham

Snijd de plakjes ham in de lengte in vieren, zodat u 12 dunne reepjes krijgt. Rol om iedere scampi...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Filotorentje Met Kip En Avocadomousse

Verwarm de olie in een pan en bak de kip aan. Bestrooi de kip met zout en laat hem garen. Snijd...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gevulde Paprika

Verwarm de oven voor op de grillstand, op 250 graden. Snijd een dekseltje in elke paprika,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Chorizo Tapas

Snijd het vlees in blokjes. Meng ze met de olijfolie en de tijm en laat het buiten de koelkast...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Knoflookgarnalen

Verwarm de oven voor op 250 graden. Snijd de champignons in plakjes en leg ze in een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Haringsalade Met Rucola

Het is supersimpel, en in een minuut klaar. Snijd de haring in stukken, roer hem door een scheut...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Witlofsoep Met Roquefort Kaas En Walnoten

Snijd de sjalot fijn, net zoals de witlof. Houdt de bovenste helft van 2 stronken apart. Smelt de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Championnesoep

Snipper de ui heel fijn en pers de teen knoflook uit. Smelt de klont boter in de soeppan op een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Tortilla Met Spekreepjes

Schil de aardappels en snijd ze in schijfjes van ongeveer 1 cm dik. Zet de aardappels onder water...

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Aspergesoep

Gisteren had ik heerlijk witte asperges gegeten. Het leuke is dat je de dag erna nog steeds ervan...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Brie Met Honing Flapje

Heel simpel voorgerechtje is dit: laat een plakje bladerdeeg ontdooien, leg er een blokje brie op...

Aantal personen: 1 » Keuken: Anders

Tomaten Met Mozzarella

Insalata Caprese is heel eenvoudig klaar te maken. Het enige wat je nodig hebt zijn tomaten,...

Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans

Salade Nicoise

) 4 ansjovisfilets In Frankrijk weten ze wat lunchen is. Van een salade weten ze te verheffen tot...

Aantal personen: 2 » Keuken: Frans

Eendenborst Op Bedje Van Veldsla

Verhit wat olie in een pan. Kerf het vette vel van de eendenborst ruitgewijs in. Bak op...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Oesters

Haal oesters uit de schelp, vang het oestervocht op. Het recept zelf is eenvoudig: boter...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Meloen Met Ardennerham

Snijd de Galia meloen door midden. Doe hetzelfde met de afzonderlijke helften, tot je 8 partjes...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands