Alle recepten op een rijtje
Brick Met Tonijn En Tomaat
Duurtijd: 20 min 1. Laat de tonijn uitlekken. Pel de tomaten, snij ze in stukjes. Pel de ui,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Miniquiches Met Hoedje
Duurtijd: 30 min 1. Verwarm de oven voor op 200° C. 2. Bak het spek in een pan met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Torentje Van Geitenkaas En Salade
Bereiden 30 min, wachten 120 min Voorbereiden Fillodeeg in plastic verpakking in ca. 2 uur bij...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Amuse - Gevulde Paprikarolletjes
Verwarm de oven voor op 200 ˚C. Pof de paprika. Leg hiervoor de paprika op een flink stuk...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Scampi Met Parmaham
Snijd de plakjes ham in de lengte in vieren, zodat u 12 dunne reepjes krijgt. Rol om iedere scampi...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Filotorentje Met Kip En Avocadomousse
Verwarm de olie in een pan en bak de kip aan. Bestrooi de kip met zout en laat hem garen. Snijd...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gevulde Paprika
Verwarm de oven voor op de grillstand, op 250 graden. Snijd een dekseltje in elke paprika,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Chorizo Tapas
Snijd het vlees in blokjes. Meng ze met de olijfolie en de tijm en laat het buiten de koelkast...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan
Knoflookgarnalen
Verwarm de oven voor op 250 graden. Snijd de champignons in plakjes en leg ze in een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Haringsalade Met Rucola
Het is supersimpel, en in een minuut klaar. Snijd de haring in stukken, roer hem door een scheut...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Witlofsoep Met Roquefort Kaas En Walnoten
Snijd de sjalot fijn, net zoals de witlof. Houdt de bovenste helft van 2 stronken apart. Smelt de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Championnesoep
Snipper de ui heel fijn en pers de teen knoflook uit. Smelt de klont boter in de soeppan op een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Tortilla Met Spekreepjes
Schil de aardappels en snijd ze in schijfjes van ongeveer 1 cm dik. Zet de aardappels onder water...
Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans
Aspergesoep
Gisteren had ik heerlijk witte asperges gegeten. Het leuke is dat je de dag erna nog steeds ervan...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Brie Met Honing Flapje
Heel simpel voorgerechtje is dit: laat een plakje bladerdeeg ontdooien, leg er een blokje brie op...
Aantal personen: 1 » Keuken: Anders
Tomaten Met Mozzarella
Insalata Caprese is heel eenvoudig klaar te maken. Het enige wat je nodig hebt zijn tomaten,...
Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans
Salade Nicoise
) 4 ansjovisfilets In Frankrijk weten ze wat lunchen is. Van een salade weten ze te verheffen tot...
Aantal personen: 2 » Keuken: Frans
Eendenborst Op Bedje Van Veldsla
Verhit wat olie in een pan. Kerf het vette vel van de eendenborst ruitgewijs in. Bak op...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Oesters
Haal oesters uit de schelp, vang het oestervocht op. Het recept zelf is eenvoudig: boter...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Meloen Met Ardennerham
Snijd de Galia meloen door midden. Doe hetzelfde met de afzonderlijke helften, tot je 8 partjes...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands