Alle recepten op een rijtje
Basilicumsoep Met Zalm En Crostini's
Verwarm de oven voor op de grillstand. Was en pluk de blaadjes van de basilicum. Snij de basilicum...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Avocado Met Tonijn
Bereid dit voorgerecht minstens 2 uur op voorhand. Snijd de avocado's in 2-en en haal het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Asperge-Crème-Soep Met Croutons
Voor 1,5 liter soep - Gebruik het kookwater, de stukjes en eventueel overgebleven asperges als...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Amuse - Cannelloni Van Truffel En Aardappel
Snijd of schaaf de geschilde aardappels in dunne plakken en leg die dakpansgewijs op plastic folie....
Aantal personen: 8 » Keuken: Frans
Aardappelsalade Met Dille-yoghurt
Kook de aardappelen in 10 a 15 minuten gaar. Koel ze af in koud water, giet af en bet ze droog met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Perensalade Met Kaas En Noten
Een zomersalade die extra fris smaakt door de citroen-mosterddressing Was de sla en laat deze...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Peer, Rauwe Ham En Ricotto
Schil de peren, verdeel ze in acht partjes in de lengte en verwijder de klokhuizen. Besprenkel de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kippenragout-bakje Met Tuinkruiden
Bij een uitgebreid kerstdiner hoort een smakelijk voorgerecht met kip en een menutip waarbij het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Garnalencocktail (op Een Bordje)
Leg een paar blaadjes gemengde sla op een bordje (of doe de garnalen in een gekruld blad...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Avocadosoep
Schil de avocado's en snijd 12 mooie blokjes af voor de garnering. Maak de rest fijn in de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Salade Van Asperges Met Gerookte Zalm
Schil en gaar de asperges (ongeveer 10 centimeter lang) volgens de aanwijzingen in het basisrecept,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Tonijn Carpaccio
Soja Vinaigrette Meng de ingrediënten voor de Soja Vinaigrette met een garde of met de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Uiensoep
Maak de uien schoon en snijd de uien in dunne ringen. Verwarm de olie in een soeppan en laat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Aardappel-preisoep
Verwijder lelijk groen blad van de prei en het onderste deel met de wortels. Snijd de prei in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Spinazie-fetaflapjes
Warm de oven voor op 200° C. Laat de diepvriesspinazie in een pan op klein vuur ontdooien. Leg...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Aardappeltartaar Met Carpaccio
Bereidingstijd: 15 minuten Kook 300g aardappeln gaar en pureer ze met wat melk en olijfolie....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gefrituurde Garnalen Met Bacon En Courgette
Maak de courgettes schoon en snijd er met de kaasschaaf in de lengte 8 plakken van ca. 3 mm van....
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Gegratineerde Oersters Met Tomaatjes
Steek de oesters één voor één open (zie tips). Schenk het vocht uit de oesters en leg ze in de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Zuurkoolsoep
Breng het water met de rozijnen aan de kook. Voeg dan de in blokjes gesneden aardappel, wortel en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Zoetzure Paprika-tomatensoep
Fruit de ui en paprika 5 minuten in de olie. Voeg tomaten en water toe en breng alles aan de kook....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands