Alle recepten op een rijtje
Rouleau Rouge
Verwarm de oven voor op 190 graden. Rooster de hele paprika’s in 10 ŕ 15 minuten tot ze een beetje...
Aantal personen: 6 » Keuken: Frans
Rivierkreeftjes ŕ La Bordelaise
- Was de levende rivierkreeften en chatreer ze. Dit wil zeggen het darmkanaal verwijderen, een...
Aantal personen: 1 » Keuken: Frans
Pate Met Oesterzwamdressing
Sla schoonmaken, wassen en laten uitlekken. Olie, azijn, mosterd, suiker, zout en peper tot...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Papaja-garnalensalade
1. Papaja en garnalen 1 uur koelen. De papaja schillen, in blokjes van 1,5 cm. snijden. De garnalen...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Paddestoelensoep
Bereidings duur: ca. 15 minuten In fluitketel of pan 7 dl water aan de kook brengen intussen...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Mozzarella Met Citroen
Leg de mozzarella op een bordje en sprenkel er de citroenschil, peper, zout, citroensap en...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Mosterdsoep
Maak van de boter en de bloem een roux en laat hem 10 minuten op laag vuur garen. Verwarm de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Minestrone-vissoep
Bereid de soep volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar gebruik 2 dl water extra. Voeg, zodra...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Tarbot Met Stamppot Van Wortelen En Uien Op Een Coulis Van Bouillabaisse
Maak een bouillon van de varkenspoot en voeg de aardappelen, de uien en de wortelen toe. Kook deze...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Linzensoep
Voor ca. 3 l. soep: Een pak linzen heb ik gekookt in 2 liter water en de groenten. Verder heb ik...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Aspergesalade Met Romige Kappertjes Dressing
Was en pluk de kropslaharten, maak ze goed droog en verdeel ze over de borden. Snijd de groene en...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Hollandse Garnalen In Filodeegschaaltje
Laat het filodeeg volgens de aanwijzingen op het pak ontdooien.Verwarm de oven voor op 200 °C....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kervelsoep Met Oesterzwammen
In een pan 1 liter water aan de kook brengen. Intussen de oesterzwammen schoonvegen met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Met Knoflookboter Gevulde Kastanjechampignons
Verwarm de oven voor op 220 °C. Trek de steeltjes uit de champignons en bewaar ze. Meng in een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders
Gerookte Gamba’s
Het roken van de gamba’s heeft 3 bereidingen: schoonmaken, pekelen en roken. Schoonmaken...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Sherrygarnalencocktail
Slagroom half stijf kloppen. Mayonaise, chilipoeder, tomatenketchup en sherry mengen en door de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Garnalen-appeltartaar
Pel de garnalen. Snij de gepelde garnaal 2 mm diep in de bolle kant van de garnaal. Je ziet daar nu...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Flinterdunne Breydelhamrollade Met Julienne Witlof En Bieslooksaus
* Snijd het witlof in de lengte door en verwijder de harde kern. Snijd de stronkjes vervolgens in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Caesar Salade
Strip per persoon ca. 10 slabladeren van de stengels en gebruik alleen bladeren die niet langer...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Gerookte Zalm En Heilbot Gevuld Met Mozzarella
Leg de plakken gerookte zalm op een snijplank en plaats hier de gerookte heilbot op 4 porties Snij...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans