Alle recepten op een rijtje

Rouleau Rouge

Verwarm de oven voor op 190 graden. Rooster de hele paprika’s in 10 ŕ 15 minuten tot ze een beetje...

Aantal personen: 6 » Keuken: Frans

Rivierkreeftjes ŕ La Bordelaise

- Was de levende rivierkreeften en chatreer ze. Dit wil zeggen het darmkanaal verwijderen, een...

Aantal personen: 1 » Keuken: Frans

Pate Met Oesterzwamdressing

Sla schoonmaken, wassen en laten uitlekken. Olie, azijn, mosterd, suiker, zout en peper tot...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Papaja-garnalensalade

1. Papaja en garnalen 1 uur koelen. De papaja schillen, in blokjes van 1,5 cm. snijden. De garnalen...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Paddestoelensoep

Bereidings duur: ca. 15 minuten In fluitketel of pan 7 dl water aan de kook brengen intussen...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Mozzarella Met Citroen

Leg de mozzarella op een bordje en sprenkel er de citroenschil, peper, zout, citroensap en...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Mosterdsoep

Maak van de boter en de bloem een roux en laat hem 10 minuten op laag vuur garen. Verwarm de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Minestrone-vissoep

Bereid de soep volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar gebruik 2 dl water extra. Voeg, zodra...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Tarbot Met Stamppot Van Wortelen En Uien Op Een Coulis Van Bouillabaisse

Maak een bouillon van de varkenspoot en voeg de aardappelen, de uien en de wortelen toe. Kook deze...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Linzensoep

Voor ca. 3 l. soep: Een pak linzen heb ik gekookt in 2 liter water en de groenten. Verder heb ik...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Aspergesalade Met Romige Kappertjes Dressing

Was en pluk de kropslaharten, maak ze goed droog en verdeel ze over de borden. Snijd de groene en...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Hollandse Garnalen In Filodeegschaaltje

Laat het filodeeg volgens de aanwijzingen op het pak ontdooien.Verwarm de oven voor op 200 °C....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kervelsoep Met Oesterzwammen

In een pan 1 liter water aan de kook brengen. Intussen de oesterzwammen schoonvegen met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Met Knoflookboter Gevulde Kastanjechampignons

Verwarm de oven voor op 220 °C. Trek de steeltjes uit de champignons en bewaar ze. Meng in een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Gerookte Gamba’s

Het roken van de gamba’s heeft 3 bereidingen: schoonmaken, pekelen en roken. Schoonmaken...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Sherrygarnalencocktail

Slagroom half stijf kloppen. Mayonaise, chilipoeder, tomatenketchup en sherry mengen en door de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Garnalen-appeltartaar

Pel de garnalen. Snij de gepelde garnaal 2 mm diep in de bolle kant van de garnaal. Je ziet daar nu...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Flinterdunne Breydelhamrollade Met Julienne Witlof En Bieslooksaus

* Snijd het witlof in de lengte door en verwijder de harde kern. Snijd de stronkjes vervolgens in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Caesar Salade

Strip per persoon ca. 10 slabladeren van de stengels en gebruik alleen bladeren die niet langer...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Gerookte Zalm En Heilbot Gevuld Met Mozzarella

Leg de plakken gerookte zalm op een snijplank en plaats hier de gerookte heilbot op 4 porties Snij...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans