Alle recepten op een rijtje

Krokante Mie-gamba's

We beginnen met de eiermie. Kook deze kort in een pan. De mie hoeft niet gaar te zijn. Spoel deze...

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters

Briekdeegrolletjes, Knolserderijsoep En Salade Van Gegrilde Paprika

Voor de soep Maak de knolselderij schoon, snij deze in grove blokken en kook de knolselderij gaar...

Aantal personen: 4 » Keuken: Fusion

Krokante Gamba's Met Appel-avocadocrème

Snijd om te beginnen voor de appel-avocadocrème het vruchtvlees van de avocado en appel in stukjes....

Aantal personen: 4 » Keuken: Fusion

Auberginepuree

De groene uiteinden van de aubergines verwijderen en de hele vruchten grilleren(25 min. in oven of...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Appelsalade Met Walnoten

Hak de walnoten grof en bak ze in een pan met antiaanbaklaag tot ze sterk beginnen te geuren....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Antipasta Con Salmone

De avond voordien: belangrijk, want anders blijft de créme te vloeibaar knijp je de citroen uit en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Amuse Van Rolletjes Ham En Buffel Mozzarella

Vouw de plakken ham in de lengte dubbel. Snij 8 reepjes van de mozzarella. Snij de tomaatjes in...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Aardappelsalade Met Hollandse Garnalen

Kook de aardappelblokjes in een beetje water met zout in 15-20 minuten gaar. Giet ze af en spoel ze...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Japanse Omeletrolletjes Met Kip

1. Voor de vulling de kip in de blender 3 sec. fijn hakken. De sojasaus, mrin en de gember...

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters

Torentje Van Asperges Op Vlaamse Wijze

* Kook de asperges beetgaar in licht gezouten water. Bekleed inox ringen met de reepjes Breydelham....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Tonijn Met Bietsalade En Wasabidressing

Snijd de tonijnfilet in 10 plakken. Verhit de Phase en bak hierin de tonijnplakken om en om, kruid...

Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken

Tomatsill - Haringhapje - Zweeds Voorgerecht

Meng alle ingrediënten met uitzondering van de haring door elkaar, en zet dit mengsel in de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

MozzarellaTomaat

Snijd de tomaten zodat ze open komen te staan. Steek hiertussen de plakjes mozzarella. Pluk de...

Aantal personen: 8 » Keuken: Italiaans

Terrine Van St.-jakobsschelpen

- De hoeveelheden hangen af van de grootte van de vorm die men zal gebruiken. - Een kilogram...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Vissoep Met Asperges, Garnalen En Gerookte Paling

Haal de asperges uit blik en laat ze uitlekken. Snijd ze in stukjes van 1 cm. Snipper de gepelde...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Groentesalade Met Courgette

Verwijder de uiteinden van de courgettes en snijd ze overlangs in dunne repen. Blancheer de...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Witlofsalade Met Sinaasappel En Taugé

Roerbak ui, partjes sinaasappel, witlof en taugé 1 minuut op een hoog vuur. Roer azijn, peper en...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Salade Van Makreel En Vruchten

Mosterd-dillesaus: Dille fijnsnijden en met de rest van de ingredienten in een kom mengen tot een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Salade Van Kastanjechampignons Met Kiwi

Maak op 4 bordjes een cirkel van de kiwi's, de champignons en de tomaten. Giet voor de vinaigrette...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Salade Niçoise

Boen de aardappelen schoon. Kook ze in ruim water in de schil in 15-20 minuten beetgaar. Maak de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans