Alle recepten op een rijtje
Krokante Mie-gamba's
We beginnen met de eiermie. Kook deze kort in een pan. De mie hoeft niet gaar te zijn. Spoel deze...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters
Briekdeegrolletjes, Knolserderijsoep En Salade Van Gegrilde Paprika
Voor de soep Maak de knolselderij schoon, snij deze in grove blokken en kook de knolselderij gaar...
Aantal personen: 4 » Keuken: Fusion
Krokante Gamba's Met Appel-avocadocrème
Snijd om te beginnen voor de appel-avocadocrème het vruchtvlees van de avocado en appel in stukjes....
Aantal personen: 4 » Keuken: Fusion
Auberginepuree
De groene uiteinden van de aubergines verwijderen en de hele vruchten grilleren(25 min. in oven of...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan
Appelsalade Met Walnoten
Hak de walnoten grof en bak ze in een pan met antiaanbaklaag tot ze sterk beginnen te geuren....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Antipasta Con Salmone
De avond voordien: belangrijk, want anders blijft de créme te vloeibaar knijp je de citroen uit en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Amuse Van Rolletjes Ham En Buffel Mozzarella
Vouw de plakken ham in de lengte dubbel. Snij 8 reepjes van de mozzarella. Snij de tomaatjes in...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Aardappelsalade Met Hollandse Garnalen
Kook de aardappelblokjes in een beetje water met zout in 15-20 minuten gaar. Giet ze af en spoel ze...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Japanse Omeletrolletjes Met Kip
1. Voor de vulling de kip in de blender 3 sec. fijn hakken. De sojasaus, mrin en de gember...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters
Torentje Van Asperges Op Vlaamse Wijze
* Kook de asperges beetgaar in licht gezouten water. Bekleed inox ringen met de reepjes Breydelham....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Tonijn Met Bietsalade En Wasabidressing
Snijd de tonijnfilet in 10 plakken. Verhit de Phase en bak hierin de tonijnplakken om en om, kruid...
Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken
Tomatsill - Haringhapje - Zweeds Voorgerecht
Meng alle ingrediënten met uitzondering van de haring door elkaar, en zet dit mengsel in de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders
MozzarellaTomaat
Snijd de tomaten zodat ze open komen te staan. Steek hiertussen de plakjes mozzarella. Pluk de...
Aantal personen: 8 » Keuken: Italiaans
Terrine Van St.-jakobsschelpen
- De hoeveelheden hangen af van de grootte van de vorm die men zal gebruiken. - Een kilogram...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Vissoep Met Asperges, Garnalen En Gerookte Paling
Haal de asperges uit blik en laat ze uitlekken. Snijd ze in stukjes van 1 cm. Snipper de gepelde...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Groentesalade Met Courgette
Verwijder de uiteinden van de courgettes en snijd ze overlangs in dunne repen. Blancheer de...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Witlofsalade Met Sinaasappel En Taugé
Roerbak ui, partjes sinaasappel, witlof en taugé 1 minuut op een hoog vuur. Roer azijn, peper en...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Salade Van Makreel En Vruchten
Mosterd-dillesaus: Dille fijnsnijden en met de rest van de ingredienten in een kom mengen tot een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Salade Van Kastanjechampignons Met Kiwi
Maak op 4 bordjes een cirkel van de kiwi's, de champignons en de tomaten. Giet voor de vinaigrette...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Salade Niçoise
Boen de aardappelen schoon. Kook ze in ruim water in de schil in 15-20 minuten beetgaar. Maak de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans