Alle recepten op een rijtje

Gevulde Peren

Meng de kaas met de spekblokjes, de noten en de rozijnen. Giet er de Porto bij en roer goed om....

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Inktvis Salade

Schil de aardappelen, snij ze in blokjes en kook ze beetgaar. Stoom de diepgevroren inktvis 20...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Koude Inktvissalade

Spoel de inktvisjes grondig schoon en snij ze in beetklare stukken. Pel en pers de look in de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Gegratineerde Brie Met Sla

8 minuten Bereiding Was de sla en de tomaten en droog ze zorgvuldig. Snij de tomaatjes in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Trio Van Geitenkaas Met Kaasstengel

Neem voor de geitenkaas met kruiden bij voorkeur geitenkaas met koriander Snijd de korstjes van...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Vijgen, Bacon En Peer Wraps, Engels Recept

Giet de wijn, limoensap en suiker in een grote pan. doe de in halfjes gesneden peer erbij en breng...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Mangochutney

1 Schil de mango’s en snijd het vruchtvlees in blokjes van 1,5 cm. Was de limoen, hak hem helemaal...

Aantal personen: 4 » Keuken: Indiaas

Oesterzwammen In De Oven

Neem vooral kleine oesterzwammen, die zijn minder taai dan grote. Snijd ze in kleine dunne plakjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Gerookte Zalmschotel

Op een bedje van geciseleerde spitskool en een klein beetje gemengde fruitsla schikken we enkele...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Parmaham Met Meloen

Alle soorten meloen zijn geschikt. Meestel gebruikt men Gallia-meloen of watermoeloen. Je snijdt de...

Aantal personen: 1 » Keuken: Wereldkeuken

Aardappel-haringsalade

Bereidingstijd: 15 minuten Bereiding 1. Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Carpaccio Van Zalm & Venkel

Verpak het zalmhaasje in alu-folie en leg het één uur van tevoren in de diepvries, zodat het stevig...

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Gamba's Met Asperges En Salade

Snijd het spek in blokjes en meng ze met de marinade. Laat een paar uur staan. Maak ook de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Salade Van Scampi & Tomaat

Stoom of kook de aardappeltjes en laat koud worden, bak daarna goudbruin in boter en laat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Bouillabaisse

Snijd de groenten in kleine brokjes en stoof ze aan in olijfolie. Voeg de saffraan, pastis en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Scampi Diabolic

•Ontdooi de scampi's (ingeval van diepvries) en ontdoe ze van hun 'jasje'. Smelt een flinke klont...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Cavaillon Met Ganda

Snij de cavaillon in 'maantjes' verwijder de pitten en schil. Verwijder de zwoerd van de ham en...

Aantal personen: 1 » Keuken: Wereldkeuken

Toast Met Kwartel

Smelt een klontje boter in de (kleine gepaste) pan en laat het bruin worden, kruid de kwartel met...

Aantal personen: 1 » Keuken: Anders

Carpaccio Van Roze Zalm

Verdeel de zalmplakjes over 4 grote borden. Maak een dressing van: olijfolie, citroensap, zwarte...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Salade Van Gekarameliseerde Kip & Frambozen

Snijd de sla in dunne reepjes en meng er de frambozen onder, hou fris. Kook de spirellii's al...

Aantal personen: 1 » Keuken: Wereldkeuken