Alle recepten op een rijtje
Gevulde Peren
Meng de kaas met de spekblokjes, de noten en de rozijnen. Giet er de Porto bij en roer goed om....
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Inktvis Salade
Schil de aardappelen, snij ze in blokjes en kook ze beetgaar. Stoom de diepgevroren inktvis 20...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan
Koude Inktvissalade
Spoel de inktvisjes grondig schoon en snij ze in beetklare stukken. Pel en pers de look in de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan
Gegratineerde Brie Met Sla
8 minuten Bereiding Was de sla en de tomaten en droog ze zorgvuldig. Snij de tomaatjes in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Trio Van Geitenkaas Met Kaasstengel
Neem voor de geitenkaas met kruiden bij voorkeur geitenkaas met koriander Snijd de korstjes van...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Vijgen, Bacon En Peer Wraps, Engels Recept
Giet de wijn, limoensap en suiker in een grote pan. doe de in halfjes gesneden peer erbij en breng...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders
Mangochutney
1 Schil de mango’s en snijd het vruchtvlees in blokjes van 1,5 cm. Was de limoen, hak hem helemaal...
Aantal personen: 4 » Keuken: Indiaas
Oesterzwammen In De Oven
Neem vooral kleine oesterzwammen, die zijn minder taai dan grote. Snijd ze in kleine dunne plakjes...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Gerookte Zalmschotel
Op een bedje van geciseleerde spitskool en een klein beetje gemengde fruitsla schikken we enkele...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Parmaham Met Meloen
Alle soorten meloen zijn geschikt. Meestel gebruikt men Gallia-meloen of watermoeloen. Je snijdt de...
Aantal personen: 1 » Keuken: Wereldkeuken
Aardappel-haringsalade
Bereidingstijd: 15 minuten Bereiding 1. Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Carpaccio Van Zalm & Venkel
Verpak het zalmhaasje in alu-folie en leg het één uur van tevoren in de diepvries, zodat het stevig...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Gamba's Met Asperges En Salade
Snijd het spek in blokjes en meng ze met de marinade. Laat een paar uur staan. Maak ook de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Salade Van Scampi & Tomaat
Stoom of kook de aardappeltjes en laat koud worden, bak daarna goudbruin in boter en laat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Bouillabaisse
Snijd de groenten in kleine brokjes en stoof ze aan in olijfolie. Voeg de saffraan, pastis en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Scampi Diabolic
•Ontdooi de scampi's (ingeval van diepvries) en ontdoe ze van hun 'jasje'. Smelt een flinke klont...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Cavaillon Met Ganda
Snij de cavaillon in 'maantjes' verwijder de pitten en schil. Verwijder de zwoerd van de ham en...
Aantal personen: 1 » Keuken: Wereldkeuken
Toast Met Kwartel
Smelt een klontje boter in de (kleine gepaste) pan en laat het bruin worden, kruid de kwartel met...
Aantal personen: 1 » Keuken: Anders
Carpaccio Van Roze Zalm
Verdeel de zalmplakjes over 4 grote borden. Maak een dressing van: olijfolie, citroensap, zwarte...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Salade Van Gekarameliseerde Kip & Frambozen
Snijd de sla in dunne reepjes en meng er de frambozen onder, hou fris. Kook de spirellii's al...
Aantal personen: 1 » Keuken: Wereldkeuken