Alle recepten op een rijtje
Gevulde Champignongs
Bak per persoon 1 reuzenpaddenstoel, een portobello, aan in wat margarine of olijfolie. Bereid...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Toastje Beenham
Snipper 1 ui en bak aan in een beetje margarine. Los het Knorr bouillonblokje op in 350 ml...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Linzensalade
Spoel 50 gram linzen en zet ze op in een halve liter water met het Knorr bouillonblokje. Kook ze...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gevulde Aardappel
Schrob de aardappelen goed schoon en kook ze ongeveer 20-25 minuten gaar in de schil. Afgieten...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Spinazie-kaasflapjes
Neem uit de diepvries spinazie in deelblokjes en vierkante bladerdeegvelletjes. Spreid per...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gemarineerde Paprika Met Tonijn
Halveer de paprika's over de lengte. Neem de pitjes en de zaadlijsten eruit. Verhit Solo Bakken...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Pompoenroomsoep
Pel de ajuin en snij hem in grote stukken. Maak de pompoen schoon en snij het vruchtvlees in grote...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Slasoep
Schil de aardappelen en pel de knoflook. Pel en snipper de ui fijn. Stoof de ui in de boter...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan
Inktvissalade
Spoel de inktvisjes grondig schoon en snij ze in beetklare stukken. Pel en pers de look in de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Roerei Met Gerookte Zalmpasta En Wodka
Klop de eieren goed los met de Solo Delifine en breng op smaak met peper en zout. Snipper de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Pastasalade Met Groenten
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Giet af, roer er 1 eetlepel boter door en laat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Brie Met Rucolasalade
Was de sla en de tomaten en droog ze zorgvuldig. Snij de tomaatjes in 2. Meng de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Broccoli En Bladspinaziemousse
Snijd de steel van de broccoli en schil de aardappelen. Kook de stelen met de aardappelen gaar in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Asperges Op Italiaanse Wijze
Schil de asperges en kook ze gaar in licht gezouten water (afhankelijk van de dikte). Laat de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Tonijntartaar Met Mangopuree
Meng de tonijn, de zeste en het sap van de limoen. Voeg de gehakte koriander en Solo Vloeibaar...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Salade Met Reuzengarnalen En Inktvisjes
Laat de kokosbonen 1 nacht weken. Kook ze nadien gaar in eigen nat. Giet de bonen af en zet...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Crème Brulée Met Gekonfijte Tomaat En Een Basilicumsausje
Verwarm de oven voor op 150°C. Zet er een ovenvaste schaal in met water. Breng de melk aan...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Pompoensoufflé
Laat de ui in de Solo stoven en voeg er het pompoenvlees bij. Dek af en laat op een zacht vuur...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Artisjokken Met Bieslook
Laat de artisjokken gaar koken in water met zout en het sap van de citroen. Meng de mosterd met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Geitenkaastaart
Smelt de Solo en roer er de bloem onder. Voeg de melk toe en laat op een zacht vuur indikken....
Aantal personen: 6 » Keuken: Frans