Alle recepten op een rijtje

Gevulde Champignongs

Bak per persoon 1 reuzenpaddenstoel, een portobello, aan in wat margarine of olijfolie. Bereid...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Toastje Beenham

Snipper 1 ui en bak aan in een beetje margarine. Los het Knorr bouillonblokje op in 350 ml...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Linzensalade

Spoel 50 gram linzen en zet ze op in een halve liter water met het Knorr bouillonblokje. Kook ze...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gevulde Aardappel

Schrob de aardappelen goed schoon en kook ze ongeveer 20-25 minuten gaar in de schil. Afgieten...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Spinazie-kaasflapjes

Neem uit de diepvries spinazie in deelblokjes en vierkante bladerdeegvelletjes. Spreid per...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gemarineerde Paprika Met Tonijn

Halveer de paprika's over de lengte. Neem de pitjes en de zaadlijsten eruit. Verhit Solo Bakken...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Pompoenroomsoep

Pel de ajuin en snij hem in grote stukken. Maak de pompoen schoon en snij het vruchtvlees in grote...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Slasoep

Schil de aardappelen en pel de knoflook. Pel en snipper de ui fijn. Stoof de ui in de boter...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Inktvissalade

Spoel de inktvisjes grondig schoon en snij ze in beetklare stukken. Pel en pers de look in de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Roerei Met Gerookte Zalmpasta En Wodka

Klop de eieren goed los met de Solo Delifine en breng op smaak met peper en zout. Snipper de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Pastasalade Met Groenten

Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Giet af, roer er 1 eetlepel boter door en laat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Brie Met Rucolasalade

Was de sla en de tomaten en droog ze zorgvuldig. Snij de tomaatjes in 2. Meng de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Broccoli En Bladspinaziemousse

Snijd de steel van de broccoli en schil de aardappelen. Kook de stelen met de aardappelen gaar in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Asperges Op Italiaanse Wijze

Schil de asperges en kook ze gaar in licht gezouten water (afhankelijk van de dikte). Laat de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Tonijntartaar Met Mangopuree

Meng de tonijn, de zeste en het sap van de limoen. Voeg de gehakte koriander en Solo Vloeibaar...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Salade Met Reuzengarnalen En Inktvisjes

Laat de kokosbonen 1 nacht weken. Kook ze nadien gaar in eigen nat. Giet de bonen af en zet...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Crème Brulée Met Gekonfijte Tomaat En Een Basilicumsausje

Verwarm de oven voor op 150°C. Zet er een ovenvaste schaal in met water. Breng de melk aan...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Pompoensoufflé

Laat de ui in de Solo stoven en voeg er het pompoenvlees bij. Dek af en laat op een zacht vuur...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Artisjokken Met Bieslook

Laat de artisjokken gaar koken in water met zout en het sap van de citroen. Meng de mosterd met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Geitenkaastaart

Smelt de Solo en roer er de bloem onder. Voeg de melk toe en laat op een zacht vuur indikken....

Aantal personen: 6 » Keuken: Frans