Alle recepten op een rijtje
Geroosterde Tomatenbroodjes
Verwarm de oven voor op 150˚ C. Snijd de tomaten doormidden en verwijder de zaadjes. Leg...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Appel-gembersap
Voor circa 1 liter sap Was de appels en de gember en snijd ze in grove stukjes. Kook ze met het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Mini-appeltaartjes
Doe de bloem, suiker en het zout in een kom en wrijf er snel met de toppen van de vingers de boter...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Snoekbaarsfilets Met Waterkerssaus
Bestrooi de visfilets met zout. Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Doe de visbouillon in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Franse Lange Vingers
Voor 30 stuks De meest letterlijke vertaling van biscuit à la cuiller is misschien wel...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Trifle Met Cranberry’s
Maak de custard door de melk, het vanillestokje en 55 gram suiker in een pan te verhitten tot het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Gevulde Peren Met Mincemeat
Maak de mincemeat van tevoren: -vermeng alle ingrediënten en laat alles 24-48 uur afgedekt op een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kruidig Ingepakt Vlees
Wrijf de varkenshaasjes in met het zout, de peper, de mosterd en de knoflook. Verdeel de bosjes...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Vis In Een Zoutbed
Maak de venkel schoon en snijd de groente in blokjes. Snijd de citroen in plakjes. Snipper het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kip In Een Deegjasje
Meng de bloem in een kom met ongeveer 
5 deciliter water en kneed er een soepel deeg van....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Vissoep Met Scampi
In Le Marche aan de Adriatische kust is het maken van vissoep bijna tot kunst verheven. De basis is...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan
Hazelnootkoekjes
Voor circa 12 koekjes Oven voorverwarmen op 150˚ C. Leg bak-papier op een bakblik. Maal...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Sterrenkoekjes
Koekjes Zeef bloem, bakpoeder, zout en specerijen in een grote kom. Verwarm roomboter, suiker en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Jasmijnthee - Die Bloeit In Het Glas
Kleine groene theebolletjes ontvouwen zich in het water tot een prachtige bloem. De bolletjes zijn...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Warme Witte Wijn
Warme – rode – bisschopswijn kent 
iedereen. Maar deze geurige warme drank is gemaakt met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Witte Choclade Met Pistache Lekkernij
Deze kleine chocolade-sandwiches zijn gevuld met een romige pistache-crème. Smelt de chocolade...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Chocolademelk Met Kastanjes
De zoete, notige smaak van de kastanjepuree en de kastanjehoning geven de chocolademelk een volle,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Mocha Affogato = Verdronken Ijs
Affogato betekent letterlijk verdronken in het Italiaans. Dit verdronken ijs is een traditio-nele...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Romige Kastanjepuree, Knapperig Schuim En Een Toefje Slagroom
Voor 8 schuimpjes Klop de mascarpone met de crème fraîche en de vanillesuiker. Verdeel de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Ovenschotel Met Eend En Pastinaak En Pompoen
Deze tamme eendenbout wordt eerst langzaam gegaard in de oven. Niet zoals confit de canard, er...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans