Alle recepten op een rijtje

Geroosterde Tomatenbroodjes

Verwarm de oven voor op 150˚ C. Snijd de tomaten doormidden en verwijder de zaadjes. Leg...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Appel-gembersap

Voor circa 1 liter sap Was de appels en de gember en snijd ze in grove stukjes. Kook ze met het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Mini-appeltaartjes

Doe de bloem, suiker en het zout in een kom en wrijf er snel met de toppen van de vingers de boter...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Snoekbaarsfilets Met Waterkerssaus

Bestrooi de visfilets met zout. Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Doe de visbouillon in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Franse Lange Vingers

Voor 30 stuks De meest letterlijke vertaling van biscuit à la cuiller is misschien wel...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Trifle Met Cranberry’s

Maak de custard door de melk, het vanillestokje en 55 gram suiker in een pan te verhitten tot het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Gevulde Peren Met Mincemeat

Maak de mincemeat van tevoren: -vermeng alle ingrediënten en laat alles 24-48 uur afgedekt op een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kruidig Ingepakt Vlees

Wrijf de varkenshaasjes in met het zout, de peper, de mosterd en de knoflook. Verdeel de bosjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Vis In Een Zoutbed

Maak de venkel schoon en snijd de groente in blokjes. Snijd de citroen in plakjes. Snipper het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kip In Een Deegjasje

Meng de bloem in een kom met ongeveer 
5 deciliter water en kneed er een soepel deeg van....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Vissoep Met Scampi

In Le Marche aan de Adriatische kust is het maken van vissoep bijna tot kunst verheven. De basis is...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Hazelnootkoekjes

Voor circa 12 koekjes Oven voorverwarmen op 150˚ C. Leg bak-papier op een bakblik. Maal...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Sterrenkoekjes

Koekjes Zeef bloem, bakpoeder, zout en specerijen in een grote kom. Verwarm roomboter, suiker en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Jasmijnthee - Die Bloeit In Het Glas

Kleine groene theebolletjes ontvouwen zich in het water tot een prachtige bloem. De bolletjes zijn...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Warme Witte Wijn

Warme – rode – bisschopswijn kent 
iedereen. Maar deze geurige warme drank is gemaakt met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Witte Choclade Met Pistache Lekkernij

Deze kleine chocolade-sandwiches zijn gevuld met een romige pistache-crème. Smelt de chocolade...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Chocolademelk Met Kastanjes

De zoete, notige smaak van de kastanjepuree en de kastanjehoning geven de chocolademelk een volle,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Mocha Affogato = Verdronken Ijs

Affogato betekent letterlijk verdronken in het Italiaans. Dit verdronken ijs is een traditio-nele...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Romige Kastanjepuree, Knapperig Schuim En Een Toefje Slagroom

Voor 8 schuimpjes Klop de mascarpone met de crème fraîche en de vanillesuiker. Verdeel de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Ovenschotel Met Eend En Pastinaak En Pompoen

Deze tamme eendenbout wordt eerst langzaam gegaard in de oven. Niet zoals confit de canard, er...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans