Alle recepten op een rijtje

Stoofpotje Van Eend

Dit stoofpotje kan zowel van wilde als van tamme eend worden gemaakt. De smaak is wel heel...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Warme Gevulde Appels Met Abrikozen, Dadels En Pistachenootjes

Verwarm de oven voor op 200˚ C. Verwijder met behulp van een appelboor het klokhuis uit de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gazpacho

Rooster de rode peper op een open vuur of onder de grill tot de buitenkant is geblakerd en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Watermeloen Met Feta

Verwijder de schil van de watermeloen en snijd het vruchtvlees in hapklare stukken. Snijd de feta...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Sinaasappel En Waterkerssalade

Leg de in dunne ringen gesneden ui in een schaal en bestrooi met het zeezout. Goed door elkaar...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Wraps Met Kipsalade

Wrijf de kipfilets in met zout en peper en bak ze ca. 10 min. in hete olie tot ze rondom goudbruin...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Rucola Roomsoep

Houd enkele blaadjes rucola heel voor de garnering en hak de rest in grove stukken. Verhit de boter...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Sandwiches Met Zalm

Verwijder eventueel de harde stelen van de rucola en snijd in grove stukken, leg enkele blaadjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Bieten Pannekoekjes

Kook voor de pannenkoekjes de aardappels in water met zout in ca. 20 minten gaar. Giet ze af en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Zweedse Luciabroodjes

Voor 10 broodjes Traditie: In heel Zweden zie je op 13 december in het wit geklede meisjes in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Hartige Schorseneren Taartjes

Ontdooi het bladerdeeg. Verwarm de oven voor op 200 ˚C. Schil de schorseneren onder een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kaasfondue

Deze fondue is heerlijk met vergeten groenten zoals pastinaak, oerbiet en paarse wortels. Maar ook...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kaassoep Met Croutons

Stevig voorgerecht of lunchgerecht voor 4 personen De combinatie van de pittige geitenkaas en de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kerstkoekjes Met Anijs

Voor ca. 15 koekjes Verwarm de oven voor op 175 ˚C. Bekleed 2 bakblikken met bakpapier....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Italiaanse Notenkoekjes

Voor ca. 30 koekjes Rooster de noten in een droge koekenpan ca. 5 minuten. Meng er de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Gelukskoekjes Van Kaas

Voor ca. 12 koekjes Schrijf gelukswensen op de stukjes papier. Verwarm de oven voor op 180...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Warme Appels Met Walnotentoffee

Verwarm de oven voor op 180 °C. Was de appels en dep ze droog. Verwijder het klokhuis en schil het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Drie-in-de-pan Pannekoekjes

Dessert voor 4 personen Klop de eieren los. Doe de bloem, de eieren en 2 deciliter melk in een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Griesmeel Met Zwarte Bessengelei

Dessert voor 4 personen Doe de melk, suiker, griesmeel en het zout in een pan met dikke bodem en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Jan-in-de-zak

Klop de eieren los, voeg de bloem, de lauwe melk en het oranjebloesemwater toe en roer tot een deeg...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands