Alle recepten op een rijtje

Zalm Sneeuwbal

Pel de garnalen en hak ze grof. Schil de komkommer en snijd ze in stukjes. Doe de garnalen,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Zalmkerstboompje Met Dille-naalden

Snijd de halve citroen doormidden. Trek met een
zestetrekker dunne reepjes schil van de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Prei Met Jonge Venkel, Aardappelprak En Schuim Van Hazelnoot

Haal de buitenste ring van de prei eraf en was de prei onder de kraan schoon. Breng de azijn, de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Parmezaanse-kaassouffleetjes

Verwarm de oven voor op 200 ˚C. Vet 4 soufflévormpjes in met boter en bestrooi met wat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Cannellinibonen

Week de bonen 6-8 uur in een kom met ruim koud water. Laat de bonen in een vergiet uitlek- ken....

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Lamsbouillon Met Flageolets

Week de flageolets 6-8 uur in een kom met ruim koud water. Laat ze in een vergiet uitlekken en kook...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gemengde Gedroogde Bonen Salade

Week de verschillende bonen apart 6-8 uur in een kom met ruim koud water. Kook ze daarna ook weer...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Asperges Gewikkeld In Italiaanse Pastrami

Kook de asperges in ruim kokend water met zout in 4-5 minuten beetgaar. Spoel ze in een zeef af met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Ravioli Met Peterseliepesto

Kneed een soepel deeg van de bloem, de eieren en 1 theelepel zout. Voeg eventueel wat extra bloem...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Bruschette Met Meikaas En Radijs

Verwarm de contactgrill of ovengrill voor. Maak de radijsjes schoon: verwijder het blad en de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Warme Soufflé Van Passievrucht

Verwarm de oven voor op 210 ˚C. Omwikkel vier ovenvaste bakjes van 1,25 deciliter met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Botersla Met Gemarineerde Meikaas

Vorm de kaas tot bolletjes ter grootte van een -walnoot of snijd de kaas in blokjes van ca. 3 cm....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Groene Asperges Met Meikaas En Pistachenootjes

Snijd van de asperges het houtachtige uiteinde op 2-3 cm af. Kook de asperges in een aspergepan met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kaashartjes Met Gemarineerde Bessen

Snijd het vanillestokje open en schraap de zaadjes er met een mesje uit. Roer de vanillezaadjes met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gemengde Salade Met Ansjovisdressing

Schil de wortelen met een dunschiller en schaaf ze in lange, dunne linten. Maak de blaadjes witlof...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Auberginerolletjes Met Mozzarella

Snijd de aubergines in lange, 1 cm dikke plakken. Bestrooien met zout, na 15 minuten afspoelen en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Gegrilde Auberginetimbaaltjes

Snijd de aubergines in 1 cm dikke ronde plakken, de ‘kontjes’ niet gebruiken. Leg ze ongeveer 15...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Ingemaakte Aubergines

Schil de vruchten (dit tegen het verkleuren). Snijd ze eerst in dunne plakken en daarna in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Koekjesslinger

Voor circa 15 koekjes Verwarm de oven voor op 180˚ C. Kneed alle ingrediënten behalve...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Tomatensoep Met Mint

Snipper de ui. Verhit de olijfolie in een grote pan en roer er de ui door. Laat de ui met het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands