Alle recepten op een rijtje
Perentaartje Met Gorgonzola
Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de hele peren voorzichtig met een dunschiller en laat het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Heerlijke Salade Met Geroosterde Peer Met Pistachenootjes
Verwarm de oven op 225 °C. Breek het kaneelstokje in stukjes. Wrijf de stukjes kaneel met de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kaasmeisjes Met Boerenjongens
Lekkere kaashapjes met een alcoholvrije variatie op boerenjongens voor de kinderen. Hak de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Duif Met Pompoen En Succotash
Vlees was een schaars goed voor de trekkende pioniers. Vaak zetten ze onderweg vallen of schoten...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Succotash
Doe de bonen en de maïs elk in een eigen pan en giet er ruim kokend water over. Laat ze circa 2 uur...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Walnoot-marshmallow
Bekleed een bakblik van 27×17 cm met een opstaande rand van minimaal 3 cm met bakpapier en bestrooi...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Notenfudge
Breng de slagroom met de suiker aan de koek en voeg dan de keukenstroop toe. Kook het mengsel...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Pittige Walnoten
Verwarm de oven voor op 170 ˚C. Verhit de boter en de olie in een steelpan (liefst met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Macarons
Verwarm de oven voor op 175 ˚C. Meng amandelpoeder, de poedersuiker en de bloem. Klop het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Walnotenpesto
Hak alle ingrediënten fijn in de keukenmachine of wrijf ze in een stenen vijzel fijn totdat het een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kastanje-porcini Soep In Parmaham-bakjes
Een dikke, geurige wintersoep in een bakje van parmaham. Verwarm de oven voor op 180...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gorgonzola-selderij Soep In Een Peer
Een soepje met een pittige bite, opgediend in een elegant peertje. Snijd van de peren een kapje...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Wilde Spinazie-
knoflooksoep In Een Tortilla
Een diepgroene frisse soep met wilde spinazie en amandelen. Verwarm de oven voor op 200...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kalfslever In Port
De stevige smaak van de gemarineerde kalfslever komt nog eens extra goed tot zijn recht met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Pastinaaksoep
Verwarm 2 eetlepels olie in een pan met dikke bodem en bak er op laag vuur al roerend de ui en de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Tomaten-dragon Chutney
Voor ca. 1 liter chutney Maak de uien schoon en snipper ze. Schil de appels en snijd ze in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Pittige Saffraanbroodjes
Voor ca. 10 broodjes Week de saffraandraadjes in het water. Meng de bloem, gist, honing,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Dukka Met Pistachenoten
Rooster de pistachenoten een paar minuten in een droge koekenpan. Rooster ook het sesamzaad, de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders
Rode Wijn Radicchio-risotto
Maak de radicchio schoon en snijd de krop doormidden. Snijd 1 van de stukken in smalle reepjes....
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Radicchio-salade Met Geroosterde Peer En WalnotenTerug
Verwarm de oven voor op 200 ˚C. Schil de peren, snijd ze in vieren en verwijder het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands