Alle recepten op een rijtje

Perentaartje Met Gorgonzola

Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de hele peren voorzichtig met een dunschiller en laat het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Heerlijke Salade Met Geroosterde Peer Met Pistachenootjes

Verwarm de oven op 225 °C. Breek het kaneelstokje in stukjes. Wrijf de stukjes kaneel met de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kaasmeisjes Met Boerenjongens

Lekkere kaashapjes met een alcoholvrije variatie op boerenjongens voor de kinderen. Hak de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Duif Met Pompoen En Succotash

Vlees was een schaars goed voor de trekkende pioniers. Vaak zetten ze onderweg vallen of schoten...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Succotash

Doe de bonen en de maïs elk in een eigen pan en giet er ruim kokend water over. Laat ze circa 2 uur...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Walnoot-marshmallow

Bekleed een bakblik van 27×17 cm met een opstaande rand van minimaal 3 cm met bakpapier en bestrooi...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Notenfudge

Breng de slagroom met de suiker aan de koek en voeg dan de keukenstroop toe. Kook het mengsel...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Pittige Walnoten

Verwarm de oven voor op 170 ˚C. Verhit de boter en de olie in een steelpan (liefst met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Macarons

Verwarm de oven voor op 175 ˚C. Meng amandelpoeder, de poedersuiker en de bloem. Klop het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Walnotenpesto

Hak alle ingrediënten fijn in de keukenmachine of wrijf ze in een stenen vijzel fijn totdat het een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kastanje-porcini Soep In Parmaham-bakjes

Een dikke, geurige wintersoep in een bakje van parmaham. Verwarm de oven voor op 180...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gorgonzola-selderij Soep In Een Peer

Een soepje met een pittige bite, opgediend in een elegant peertje. Snijd van de peren een kapje...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Wilde Spinazie-
knoflooksoep In Een Tortilla

Een diepgroene frisse soep met wilde spinazie en amandelen. Verwarm de oven voor op 200...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kalfslever In Port

De stevige smaak van de gemarineerde kalfslever komt nog eens extra goed tot zijn recht met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Pastinaaksoep

Verwarm 2 eetlepels olie in een pan met dikke bodem en bak er op laag vuur al roerend de ui en de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Tomaten-dragon Chutney

Voor ca. 1 liter chutney Maak de uien schoon en snipper ze. Schil de appels en snijd ze in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Pittige Saffraanbroodjes

Voor ca. 10 broodjes Week de saffraandraadjes in het water. Meng de bloem, gist, honing,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Dukka Met Pistachenoten

Rooster de pistachenoten een paar minuten in een droge koekenpan. Rooster ook het sesamzaad, de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Rode Wijn Radicchio-risotto

Maak de radicchio schoon en snijd de krop doormidden. Snijd 1 van de stukken in smalle reepjes....

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Radicchio-salade Met Geroosterde Peer En WalnotenTerug

Verwarm de oven voor op 200 ˚C. Schil de peren, snijd ze in vieren en verwijder het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands