Alle recepten op een rijtje

Tagliatelle Met Spinazie

Tagliatelle met spinazie, mascarpone en parmezaanse kaas. Dit is een vegetarisch gerecht dat heel...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Chili Con Carne

Bereidingstijd: 45 minuten 1.Hak de uien en de knoflook (eventueel in een mixer) fijn en fruit...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Eenvoudige Tomatensaus

Een eenvoudige tomatensaus die zeer geschikt is als basis voor allerlei pasta gerechten. Deze...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Bramensaus

Deze mooie dikke bramensaus is lekker bij bijna alle toetjes met zacht zomerfruit. Breng de bramen...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Eton Mess

Eton Mess is een echt Engels gerecht dat elk jaar geserveerd wordt op de beroemde kostschool Eton...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kruisbessentaartje

Kruisbessen zijn vruchten die eigenlijk gekookt of gebakken lekkerder zijn. Het harde, vrij zure...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Radijsjes Met Veldsla

Maak de radijsjes schoon en schaaf ze met een kaasschaaf of mandoline in flinterdunne schijfjes....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Rammenassoep Met Rammenas-chips

Was de rammenas goed en houd de lange dunne knol apart. Schil de rest en snijd het vruchtvlees in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters

Rettichpakketjes Met Gerookte Eendenborst En Sinaasappelmayonaise

Schil de rettich en schaaf de wortel met een kaasschaaf in de lengterichting in lange, niet al te...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Kweepeerijs

Schil en snijd de kweepeer in stukken. Doe in een grote pan met de suiker, een halve liter water,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Tarte Tatin Met Kweepeer

Schil de kweepeer en snijd in stukken. Doe deze in een anti-aanbakkoekenpan (die in de oven kan)...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Lams-tajine

Snijd het vlees in stukken. Maak een mengsel van de ras el hanout, het venkelzaad en de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters

Hangop Met Kweepeer

Laat de yoghurt in een natte kaasdoek of theedoek minstens 3 uur uitlekken tot een dikke hangop....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Andijvietaartjes

Verwarm de oven voor op 200 ºC en bekleed de schaaltjes met een stuk bakpapier. Rol de plakjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Knoflooktoast Met Champignons

Veeg de grotchampignons schoon. Snijd een plakje van het steeltje en halveer ze. Snijd de grote...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Bierpannenkoekjes Met Kersenroom

Zeef het bakmeel boven een kom. Voeg ½ theelepel zout toe. Maak een kuiltje en breek er het ei...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Grottenham Met Geroosterde Vijgen

Snijd de vijgen in de lengte in kwarten. Meng de azijn met de olie en bestrijk er de snijvlakken...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Grotplankje Met BiergeleiTerug

Schenk het bier langs de rand in een pan met dikke bodem. Voeg de geleisuiker toe en breng langzaam...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Geroosterde Bietjes, Winterwortel En Pastinaak Op Witte Bonenpuree

Verwarm de oven voor op 200˚ C. Maak de bietjes schoon en snijd ze in kwarten. Maak de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Preisalade Met Lobbige Citroen-tijmdressing

Verwijder het buitenste blad van de prei en snijd 
het onderste stuk met de wortel eraf....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands