Alle recepten op een rijtje
Pastinaak Frietjes
Voor 4-6 zakjes Schil de pastinaken en snijd ze in de vorm van kleine frietjes. Spoel ze af...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Mini Tosti
Snijd de korstjes van het brood en besmeer elk sneetje dun met boter. Snijd de mozzarella in dunne...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Cappucino Van Bietjes
Voor 6 borrelglaasjes Verhit de boter in een pan en bak op een laag vuur de sjalotjes glazig....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Mini Pannekoekjes Met Spek En Kaas
Voor 12 pannenkoekjes Meng de bloem, gist, lauwe melk en het zout door elkaar. Voeg al kloppend...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Rodekoolrolletjes
Breng een ruime pan met water aan de kook en voeg er een flinke scheut azijn aan toe. Zoek acht...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Rodekool Stamppot Met Runderworstjes
Maak de rodekool schoon, snijd hem fijn en verwijder de witte nerven. Zet een pan water op met de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Rodekool In Zoetzuur
Meng de wijnazijn, appelsap, kruiden, zout en suiker in een pan en laat het mengsel vijf à tien...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Toast Met Reuzenpaddenstoel
Verwarm de ovengrill voor. Borstel de champignons schoon en verwijder de stelen. Steek uit het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Ratatouille
Pel en snipper de ui, snijd de aubergines, tomaten, peren, pompoentjes en paddestoelen in grote...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Rabarbermoes Met Room
Was de rabarber en snijd de stelen in stukjes van ongeveer 1 centimeter. Meng de rabarber in een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Rabarbercompote
Was en schil de rabarber en snijd de stelen in stukjes. Breng de stukjes in het aanhangende water...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Quiche Met Prei
Verwarm de oven voor op 220 graden. Bekleed een springvorm met de plakjes bladerdeeg. Snij de prei...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Aardbeien-pruimengebakjes
Vruchtenmengsel Schep de suiker, kaneel en citroensap door de vruchten.Verdeel het mengsel over de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Pompoensoep
Verwijder schil, pitten en draden van de pompoen en snijd het vruchtvlees in blokjes. Kook ze gaar...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Pompoenijs
Klop de slagroom nog net vloeibaar stijf. Kook de suiker met 1 eetlepel water en voeg hieraan de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Pompoengehakt-stoofschotel
Maak de pompoen schoon en snijd het vruchtvlees in blokjes. Maak het gehakt aan met peper en zout...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Stamppot Van Witte Kool
Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en leg ze in een ruime pan met water (voeg zout naar...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Pastei Uit Aardepot
Basis Meng het zout door het speltmeel en wrijf er de boter door. Draai hierbij het mengsel...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Paddenstoelenbroodschotel
Veeg de paddestoelen schoon met keukenpapier of een champignonborsteltje en snijd ze in plakjes....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Paarse Boerenkoolstamppot
Schil de aardappelen en snijd ze in vieren. Maak de boerenkool schoon, verwijder de harde nerven en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands