Alle recepten op een rijtje

Pastinaak Frietjes

Voor 4-6 zakjes Schil de pastinaken en snijd ze in de vorm van kleine frietjes. Spoel ze af...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Mini Tosti

Snijd de korstjes van het brood en besmeer elk sneetje dun met boter. Snijd de mozzarella in dunne...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Cappucino Van Bietjes

Voor 6 borrelglaasjes Verhit de boter in een pan en bak op een laag vuur de sjalotjes glazig....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Mini Pannekoekjes Met Spek En Kaas

Voor 12 pannenkoekjes Meng de bloem, gist, lauwe melk en het zout door elkaar. Voeg al kloppend...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Rodekoolrolletjes

Breng een ruime pan met water aan de kook en voeg er een flinke scheut azijn aan toe. Zoek acht...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Rodekool Stamppot Met Runderworstjes

Maak de rodekool schoon, snijd hem fijn en verwijder de witte nerven. Zet een pan water op met de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Rodekool In Zoetzuur

Meng de wijnazijn, appelsap, kruiden, zout en suiker in een pan en laat het mengsel vijf à tien...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Toast Met Reuzenpaddenstoel

Verwarm de ovengrill voor. Borstel de champignons schoon en verwijder de stelen. Steek uit het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Ratatouille

Pel en snipper de ui, snijd de aubergines, tomaten, peren, pompoentjes en paddestoelen in grote...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Rabarbermoes Met Room

Was de rabarber en snijd de stelen in stukjes van ongeveer 1 centimeter. Meng de rabarber in een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Rabarbercompote

Was en schil de rabarber en snijd de stelen in stukjes. Breng de stukjes in het aanhangende water...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Quiche Met Prei

Verwarm de oven voor op 220 graden. Bekleed een springvorm met de plakjes bladerdeeg. Snij de prei...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aardbeien-pruimengebakjes

Vruchtenmengsel Schep de suiker, kaneel en citroensap door de vruchten.Verdeel het mengsel over de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Pompoensoep

Verwijder schil, pitten en draden van de pompoen en snijd het vruchtvlees in blokjes. Kook ze gaar...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Pompoenijs

Klop de slagroom nog net vloeibaar stijf. Kook de suiker met 1 eetlepel water en voeg hieraan de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Pompoengehakt-stoofschotel

Maak de pompoen schoon en snijd het vruchtvlees in blokjes. Maak het gehakt aan met peper en zout...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Stamppot Van Witte Kool

Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en leg ze in een ruime pan met water (voeg zout naar...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Pastei Uit Aardepot

Basis Meng het zout door het speltmeel en wrijf er de boter door. Draai hierbij het mengsel...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Paddenstoelenbroodschotel

Veeg de paddestoelen schoon met keukenpapier of een champignonborsteltje en snijd ze in plakjes....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Paarse Boerenkoolstamppot

Schil de aardappelen en snijd ze in vieren. Maak de boerenkool schoon, verwijder de harde nerven en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands