Alle recepten op een rijtje
Hete Bliksem Van Appels En Peren
Schil en was de aardappelen, snijd ze in stukken en leg ze in een ruime pan met een laag water....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Heldere Wortelsoep
Laat in een pan een liter water met de bouillontabletten 15 minuten koken. Voeg daarna de koriander...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Schorsenerenrolletjes
Was en schil de schorseneren. Snijd ze daarna in stukken van ongeveer 10 centimeter en leg ze...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gember Schorsenerensoep
Kook de schoongeboende, gewassen en nog niet geschilde schorseneren 10 minuten in ruim kokend water...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Russische Zuurkool
Kook het klapstuk met een beetje zout in 2 uur gaar. Haal het vlees uit de pan en vervang het door...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders
Romig Drankje
Klop het geel van vier eieren met vier eetlepels suiker tot het dik en bleek is. Voeg vier...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Speculaasbrokken
Snijd de boter in stukjes, doe die in een kom en voeg de overige ingrediënten toe, behalve de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Hartige Taartjes Met Siltonkaas
Verkruimel de stiltonkaas en vermeng deze in een ruime kom met 45 gram boter. Roer er de noten, de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Groententaart
Zeef de bloem en een mespunt zout in een kom. Snijd de boter in kleine stukjes en kneed deze met uw...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gevulde Hartige Appels
Verwarm de oven voor op 200 graden. Was de salie, snijd de ene helft fijn en bewaar de andere...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders
Groene Bonensalade
Dop de tuinbonen en doperwtjes en laat ze ongeveer 10 minuten koken. Haal de peultjes af en roerbak...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Griesmeelpudding Met Cranberrysaus
Kook de griesmeel volgens de aanwijzingen op de verpakking tot pudding. Spoel de puddingvorm om met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Sinaasappel- Citroen Granita
Een granita – oorspronkelijk afkomstig uit Italië - is een bevroren mix van fruit, water en suiker....
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Glühwein
Prik in een van de sinaasappels acht kruidnagels. Snijd van de andere sinaasappel de schil in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gevulde Tomaatjes
Was de tomaatjes en snijd er kleine kapjes af. Hol ze voorzichtig uit met een theelepel en laat ze...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Stoofpeertjes Van Gieser Wildeman
Zo gaat u te werk: Zet de hele, geschilde stoofperen (laat het steeltje eraan zitten) in een pan...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Stoemp
Deze stamppot is een luxe versie van het oorspronkelijke gerecht. De meest sobere uitvoering bevat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Andijviestamppot Met Blauwe Kaas
Schil en was de aardappelen, snijd ze in stukken en leg ze in een ruime pan met een laag water....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Steranijskwast
Een bijzonder alcoholvrij winterdrankje met typische winteringrediënten. Gezond, lekker en vooral...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Spinazie-brandnetelsoep
Roerbak de gewassen spinazie en brandneteltoppen in enkele minuten gaar en pureer de groenten met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands