Alle recepten op een rijtje

Hete Bliksem Van Appels En Peren

Schil en was de aardappelen, snijd ze in stukken en leg ze in een ruime pan met een laag water....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Heldere Wortelsoep

Laat in een pan een liter water met de bouillontabletten 15 minuten koken. Voeg daarna de koriander...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Schorsenerenrolletjes

Was en schil de schorseneren. Snijd ze daarna in stukken van ongeveer 10 centimeter en leg ze...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gember Schorsenerensoep

Kook de schoongeboende, gewassen en nog niet geschilde schorseneren 10 minuten in ruim kokend water...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Russische Zuurkool

Kook het klapstuk met een beetje zout in 2 uur gaar. Haal het vlees uit de pan en vervang het door...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Romig Drankje

Klop het geel van vier eieren met vier eetlepels suiker tot het dik en bleek is. Voeg vier...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Speculaasbrokken

Snijd de boter in stukjes, doe die in een kom en voeg de overige ingrediënten toe, behalve de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Hartige Taartjes Met Siltonkaas

Verkruimel de stiltonkaas en vermeng deze in een ruime kom met 45 gram boter. Roer er de noten, de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Groententaart

Zeef de bloem en een mespunt zout in een kom. Snijd de boter in kleine stukjes en kneed deze met uw...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gevulde Hartige Appels

Verwarm de oven voor op 200 graden. Was de salie, snijd de ene helft fijn en bewaar de andere...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Groene Bonensalade

Dop de tuinbonen en doperwtjes en laat ze ongeveer 10 minuten koken. Haal de peultjes af en roerbak...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Griesmeelpudding Met Cranberrysaus

Kook de griesmeel volgens de aanwijzingen op de verpakking tot pudding. Spoel de puddingvorm om met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Sinaasappel- Citroen Granita

Een granita – oorspronkelijk afkomstig uit Italië - is een bevroren mix van fruit, water en suiker....

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Glühwein

Prik in een van de sinaasappels acht kruidnagels. Snijd van de andere sinaasappel de schil in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gevulde Tomaatjes

Was de tomaatjes en snijd er kleine kapjes af. Hol ze voorzichtig uit met een theelepel en laat ze...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Stoofpeertjes Van Gieser Wildeman

Zo gaat u te werk: Zet de hele, geschilde stoofperen (laat het steeltje eraan zitten) in een pan...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Stoemp

Deze stamppot is een luxe versie van het oorspronkelijke gerecht. De meest sobere uitvoering bevat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Andijviestamppot Met Blauwe Kaas

Schil en was de aardappelen, snijd ze in stukken en leg ze in een ruime pan met een laag water....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Steranijskwast

Een bijzonder alcoholvrij winterdrankje met typische winteringrediënten. Gezond, lekker en vooral...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Spinazie-brandnetelsoep

Roerbak de gewassen spinazie en brandneteltoppen in enkele minuten gaar en pureer de groenten met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands