Alle recepten op een rijtje
Speculaasfiguren
Snijd de boter in stukjes, doe die in een kom en voeg de overige ingrediënten toe. Kneed het geheel...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Twentse Boerenkoolschotel Met Prei
Schep 3 bolletjes stamppot in het midden van een warm bord, druk in een van de bolletjes met de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Balkenbrij Met Pruimen Uit Twente
Verdeel de slablaadjes, aangemaakt met wat notendressing of een willekeurige lichte dressing over...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Tomatentapenade
Week de ansjovis 30 minuten lang in melk om ze te ontzouten. Halveer de knoflook, snipper het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans
Tomatenpizza Op Z'n Kop
Verhit in een koekenpan met anti-aanbaklaag 1 eetlepel olie en fruit de pancetta in ruim twee...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Stoofschotel Met Bier
1Spoel het vlees af en dep het droog met keukenpapier. Snipper de ui en pers de knoflook fijn....
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Stoofpeertjes Speciaal
Was de peren en schil ze een keer over de gehele lengte, zodat er een mooie brede band overheen...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Griesmeelpudding
Stort de griesmeelpuddinkjes op vier koude borden en schep de saus van boerenmeiden er rondomheen....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Varkensribstuk Met Zuurkool En Appel
Verwarm de oven voor tot 175 graden. Snijd het varkensribstuk tussen de ribben tot halverwege in....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gevulde Peultjes
Haal de peultjes af en blancheer ze in kokend water. Spoel ze hierna af met koud water. Zorg dat de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Linzensoep
Kom op krachten met deze goedgevulde maaltijdsoep. Lekker met een snee stevig bruin...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gepofte Aardappelen Met Zuurkool
Boen de aardappels goed schoon, maar schil ze niet. Kook de aardappelen 15 minuten in een pan...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gestoofde Rodekool Met Appelschijven
Verwijder de buitenste harde bladeren van de kool en snijd de kool in vier grote stukken. Spoel de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Geroosterde Vijgen Met Crème Fraîche
Klontje roomboter 16 rijpe vijgen 2 eetlepels kristalsuiker 1 eetlepel 1,25 dl crème...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Stoofvlees Op Vlaamse Wijze
Aan deze stoofpot wordt traditioneel een boterham met grove mosterd toegevoegd. Dit zorgt ervoor...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Gekruide Eidip
Rooster de gepelde hazelnoten en pompoenpitten al roerend in een bakpan. Doe ze samen met de sesam-...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Geitenyoghurt
Vul de thermoskan met versgemolken geitenmelk (van ongeveer 30 graden). Voeg hieraan twee eetlepels...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gedroogde Pruimtomaten
Verwarm de oven voor op 150 graden. Snijd de pruimtomaten in vieren en verwijder de pitjes en het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Zuurkool Met Fruit
Snijd de appels en de peer in schijfjes, hak de ui en de hazelnoten fijn en haal de zuurkool met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Frambozengranita
Deze granita smaakt heerlijk verfrissend als toetje, maar ook zo maar als tussendoortje. Om alvast...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands