Alle recepten op een rijtje

Speculaasfiguren

Snijd de boter in stukjes, doe die in een kom en voeg de overige ingrediënten toe. Kneed het geheel...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Twentse Boerenkoolschotel Met Prei

Schep 3 bolletjes stamppot in het midden van een warm bord, druk in een van de bolletjes met de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Balkenbrij Met Pruimen Uit Twente

Verdeel de slablaadjes, aangemaakt met wat notendressing of een willekeurige lichte dressing over...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Tomatentapenade

Week de ansjovis 30 minuten lang in melk om ze te ontzouten. Halveer de knoflook, snipper het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Tomatenpizza Op Z'n Kop

Verhit in een koekenpan met anti-aanbaklaag 1 eetlepel olie en fruit de pancetta in ruim twee...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Stoofschotel Met Bier

1Spoel het vlees af en dep het droog met keukenpapier. Snipper de ui en pers de knoflook fijn....

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Stoofpeertjes Speciaal

Was de peren en schil ze een keer over de gehele lengte, zodat er een mooie brede band overheen...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Griesmeelpudding

Stort de griesmeelpuddinkjes op vier koude borden en schep de saus van boerenmeiden er rondomheen....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Varkensribstuk Met Zuurkool En Appel

Verwarm de oven voor tot 175 graden. Snijd het varkensribstuk tussen de ribben tot halverwege in....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gevulde Peultjes

Haal de peultjes af en blancheer ze in kokend water. Spoel ze hierna af met koud water. Zorg dat de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Linzensoep

Kom op krachten met deze goedgevulde maaltijdsoep. Lekker met een snee stevig bruin...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gepofte Aardappelen Met Zuurkool

Boen de aardappels goed schoon, maar schil ze niet. Kook de aardappelen 15 minuten in een pan...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gestoofde Rodekool Met Appelschijven

Verwijder de buitenste harde bladeren van de kool en snijd de kool in vier grote stukken. Spoel de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Geroosterde Vijgen Met Crème Fraîche

Klontje roomboter 16 rijpe vijgen 2 eetlepels kristalsuiker 1 eetlepel 1,25 dl crème...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Stoofvlees Op Vlaamse Wijze

Aan deze stoofpot wordt traditioneel een boterham met grove mosterd toegevoegd. Dit zorgt ervoor...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Gekruide Eidip

Rooster de gepelde hazelnoten en pompoenpitten al roerend in een bakpan. Doe ze samen met de sesam-...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Geitenyoghurt

Vul de thermoskan met versgemolken geitenmelk (van ongeveer 30 graden). Voeg hieraan twee eetlepels...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gedroogde Pruimtomaten

Verwarm de oven voor op 150 graden. Snijd de pruimtomaten in vieren en verwijder de pitjes en het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Zuurkool Met Fruit

Snijd de appels en de peer in schijfjes, hak de ui en de hazelnoten fijn en haal de zuurkool met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Frambozengranita

Deze granita smaakt heerlijk verfrissend als toetje, maar ook zo maar als tussendoortje. Om alvast...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands