Alle recepten op een rijtje

Kokossmoothie Met Mango
Maak de mango schoon en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes. Rooster de geraspte kokos in een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aardbeiengranita
Voorbereiding Maak de aardbeien schoon. Bereiding Breng in een steelpan 1 dl water met de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Coupe Carre
Verkruimel de meringues. Klop de slagroom met de frambozenjam. Schep de mascarpone,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Marsepeinpakketjes Gevuld Met Slagroomijs Light
Maal de amandelen zo fijn mogelijk in de keukenmachine. Voeg de poedersuiker toe en meng alles goed...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Ijstaartje Van Kaneel-stoofpeerijs Met Chocoladesaus
Smelt alle ingrediënten voor de saus in de magnetron, gedurende 1 à 1,5 minuut op 700 watt. Roer de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Mascarpone-fruittaartjes Met Slagroomijs Light
Verwarm de oven voor op 200ºC. Vet de bakvormpjes in. Snijd van de 6 vellen filodeeg 12 vierkanten...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Stoofpeertjes Met Roomijs Stoofpeer Kaneel
Schil de peertjes maar laat de steeltjes zitten. Breng de peertjes in een pan met de wijn, de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Warme Ricottacakejes Met Ijs En Limoensaus
Verwarm de oven voor op 200°C. Wel de rozijnen 5 minuten in een bakje met heet water. Boen 1 limoen...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Citroensorbet Met Net Dat Beetje Meer
Schep in 4 kleine glaasjes een bolletje citroensorbetijs. Schenk over elk bolletje een scheutje...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Bananen-karameltaartjes
Laat het bladerdeeg ontdooien. Meng de gemberpoeder door de suiker. Doe de suiker met 2 eetlepels...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Bruchetta Met Aardbeien En Basilicum In Balsamicostroop
20 minuten Verwarm de oven voor op 180°C. Breng de rode wijn samen met de balsamicoazijn in een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Gebakken Toast Met Aardbeien En Limoen-mascarpone
10 minuten Besmeer de sneetjes brood ruim met margarine, bestrooi ze met wat poedersuiker en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Sinaasappel Pannacotta's Met Sinaasappel-cranberrysaus
5 minuten Week de gelatine in koud water. Breng in een pannetje de crème fraîche met de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Bladspinazie Met Ei
Kook de eieren in 8-10 minuten hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en snijd...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Uitsmijter Van Rosti Met Bacon En Spiegelei
Boen de aardappelen schoon onder stromend water. Kook de aardappelen met schil in een pan met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kruidige Uiringen
Verhit het frituurvet in een elektrische frituurpan tot 180 °C. Pel de uien en snijd ze in ringen...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aspergeschotel Uit De Oven
Verwarm de oven voor op 200ºC. Maak de aspergesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snij...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Champignonhamtaart
Verwarm de oven voor op 180°C. Maak de champignonsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gepocheerd Ei Met Hollandaisesaus
Halveer de beschuitbollen, rooster ze goudbruin en leg ze op vier borden. Verhit 1 eetlepel...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Bahmi Met Paksoi En Roerei
Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Giet de noedels af, spoel ze na met koud...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken