Alle recepten op een rijtje

Scampi Met Groenten, Tomatenjus En Basilicum

Snij de courgette, de paprika en de ui in kleine blokjes. Stoof ze kort in olijfolie en breng op...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Frisésalade Met Geroosterde Kip, Perzik En Appel

Verkruimel het blokje kippenbouillon in de Bertolli olijfolie. Strijk de kippenfilets in met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kaassalade Met Perensorbet

Schik de slablaadjes in aparte kommetjes. Voeg stukjes Roquefort, plakjes peer, pijnboompitten...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Oosterse Soep Van Wortelen En Kikkererwten

Was de groenten en maak ze schoon. Snij ze daarna in grote stukken. Spoel de kikkererwten onder...

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters

Rode Groentensoep Met Feta

Bereid de soep zoals aangegeven op de verpakking. giet in de kommetjes en versier met de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gevulde Tomaten Met Spinazie-Boursin

Verwarm de oven voor op 200°C. Bereiding Snij het dekseltje van de tomaten (het kroontje mag er...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Gevulde Champignongs

Bak per persoon 1 reuzenpaddenstoel, een portobello, aan in wat margarine of olijfolie. Bereid...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gevulde Courgette

Bereid het groentenpannetje zoals aangegeven op de verpakking. Dompel per persoon 1 kleine...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Lasagne Van Aubergines

Bereid het groentenpannetje zoals aangegeven op de verpakking. Snij een aubergine in de lengte...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Toastje Beenham

Snipper 1 ui en bak aan in een beetje margarine. Los het Knorr bouillonblokje op in 350 ml...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Linzensalade

Spoel 50 gram linzen en zet ze op in een halve liter water met het Knorr bouillonblokje. Kook ze...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gevulde Abrikozen

Meng de Effi Natuur met de noten en breng op smaak met peper en zout. Halveer de abrikozen,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Spinazie-kaasflapjes

Neem uit de diepvries spinazie in deelblokjes en vierkante bladerdeegvelletjes. Spreid per...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gemarineerde Paprika Met Tonijn

Halveer de paprika's over de lengte. Neem de pitjes en de zaadlijsten eruit. Verhit Solo Bakken...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Pompoenroomsoep

Pel de ajuin en snij hem in grote stukken. Maak de pompoen schoon en snij het vruchtvlees in grote...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Slasoep

Schil de aardappelen en pel de knoflook. Pel en snipper de ui fijn. Stoof de ui in de boter...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Inktvissalade

Spoel de inktvisjes grondig schoon en snij ze in beetklare stukken. Pel en pers de look in de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Roerei Met Gerookte Zalmpasta En Wodka

Klop de eieren goed los met de Solo Delifine en breng op smaak met peper en zout. Snipper de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Pastasalade Met Groenten

Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Giet af, roer er 1 eetlepel boter door en laat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Brie Met Rucolasalade

Was de sla en de tomaten en droog ze zorgvuldig. Snij de tomaatjes in 2. Meng de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans