Alle recepten op een rijtje
Scampi Met Groenten, Tomatenjus En Basilicum
Snij de courgette, de paprika en de ui in kleine blokjes. Stoof ze kort in olijfolie en breng op...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Frisésalade Met Geroosterde Kip, Perzik En Appel
Verkruimel het blokje kippenbouillon in de Bertolli olijfolie. Strijk de kippenfilets in met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kaassalade Met Perensorbet
Schik de slablaadjes in aparte kommetjes. Voeg stukjes Roquefort, plakjes peer, pijnboompitten...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Oosterse Soep Van Wortelen En Kikkererwten
Was de groenten en maak ze schoon. Snij ze daarna in grote stukken. Spoel de kikkererwten onder...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters
Rode Groentensoep Met Feta
Bereid de soep zoals aangegeven op de verpakking. giet in de kommetjes en versier met de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gevulde Tomaten Met Spinazie-Boursin
Verwarm de oven voor op 200°C. Bereiding Snij het dekseltje van de tomaten (het kroontje mag er...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Gevulde Champignongs
Bak per persoon 1 reuzenpaddenstoel, een portobello, aan in wat margarine of olijfolie. Bereid...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gevulde Courgette
Bereid het groentenpannetje zoals aangegeven op de verpakking. Dompel per persoon 1 kleine...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Lasagne Van Aubergines
Bereid het groentenpannetje zoals aangegeven op de verpakking. Snij een aubergine in de lengte...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Toastje Beenham
Snipper 1 ui en bak aan in een beetje margarine. Los het Knorr bouillonblokje op in 350 ml...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Linzensalade
Spoel 50 gram linzen en zet ze op in een halve liter water met het Knorr bouillonblokje. Kook ze...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gevulde Abrikozen
Meng de Effi Natuur met de noten en breng op smaak met peper en zout. Halveer de abrikozen,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Spinazie-kaasflapjes
Neem uit de diepvries spinazie in deelblokjes en vierkante bladerdeegvelletjes. Spreid per...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gemarineerde Paprika Met Tonijn
Halveer de paprika's over de lengte. Neem de pitjes en de zaadlijsten eruit. Verhit Solo Bakken...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Pompoenroomsoep
Pel de ajuin en snij hem in grote stukken. Maak de pompoen schoon en snij het vruchtvlees in grote...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Slasoep
Schil de aardappelen en pel de knoflook. Pel en snipper de ui fijn. Stoof de ui in de boter...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan
Inktvissalade
Spoel de inktvisjes grondig schoon en snij ze in beetklare stukken. Pel en pers de look in de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Roerei Met Gerookte Zalmpasta En Wodka
Klop de eieren goed los met de Solo Delifine en breng op smaak met peper en zout. Snipper de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Pastasalade Met Groenten
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Giet af, roer er 1 eetlepel boter door en laat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Brie Met Rucolasalade
Was de sla en de tomaten en droog ze zorgvuldig. Snij de tomaatjes in 2. Meng de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans