Alle recepten op een rijtje

Gele Paprikasoep

Verwarm de oven voor op 220ºC. Was de paprika’s en rooster ze in de oven tot de velletjes bruin...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Komkommer-aardbeienhapje

Schil de komkommer en snijd hem in dunne plakjes. Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Hollandse Champignonsoep

De boter smelten en hierin de fijngesnipperde ui enkele minuten zachtjes fruiten. De bloem erdoor...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Nachoschotel

Verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 200°C). Pel en snipper de knoflook. Verhit een scheut...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Wortel-sinaasappelsoep

Maak de wortels schoon, houd 4 wortels achter voor garnering en snijd de rest in kleine stukjes....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Komkommer-kerriesoep

Schil de komkommer en verwijder de zaadlijsten. Snijd hem in stukken. Schil de appel, verwijder het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters

Maïssoep

Verwarm de bouillon met de mais. Roer de maizena met een paar lepels koud water tot een papje en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Mexicaanse Soep

Fruit de ui en de knofloop zachtjes een minuut of drie in de boter. Voeg de bouillon, de gezeefde...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mexicaans

Mosterdsoep

Bak de prei en de aardappelen 3 minuten zachtjes in boter. Voeg de helft van de mosterd toe en bak...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Pastinaaktempura

1. Verkruimel de kaas, meng het in een kom met de crème fraîche en mosterd, haal het door een zeef...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Tomaten Soep Onder Bladerdeegdakje

Verwarm de oven voor op 220°C (heteluchtoven 200°C). Laat het bladerdeeg ontdooien. Snijd de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Gerookte Zalm En Appel Overgoten Met Witte Wijn Saus

Snijd de bieslook fijn. Schil de appel en verwijder het klokhuis. Snijd de appel in hele kleine...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Kerstkransjes Met Geitenkaas En Peer

1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Snijd elk plakje deeg in de vorm van een krans. Bestrijk ze met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Boerengroentesoep Met Saucijzenballetjes

Maak de bleekselderij en de wortel schoon en snijd in plakjes. Pel en snipper de ui. Maak de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Mosterd Maaltijdsoep

1. Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in dikke ringetjes (ca. 1 cm). Maak de wortelen schoon en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Pappa Al Pomodoro

Pel en snipper de knoflook. Snijd het brood in blokjes. Verhit de olijfolie in een hoge pan en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Macaronisalade

Kook de macaroni in water met zout volgens de gebruiksaanwijzing. Spoel de macaroni goed af met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Zwarte Risotto Met Bladgoud

Pel en snipper de ui. Verhit een scheut olijfolie in een hoge pan en fruit de ui. Voeg de rijst...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Parmezaanse Kaasbakje Met Stoomgroenten

Verwarm de oven voor op 220 ºC. Bereiding Schaaf met een dunschiller de kaas in dunne plakjes....

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Pindasoep

Rasp de limoenschil (ca. 1/2 eetlepel) en snijd de limoen doormidden. Pel en pers de teentjes...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken