Alle recepten op een rijtje
Gele Paprikasoep
Verwarm de oven voor op 220ºC. Was de paprika’s en rooster ze in de oven tot de velletjes bruin...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Komkommer-aardbeienhapje
Schil de komkommer en snijd hem in dunne plakjes. Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Hollandse Champignonsoep
De boter smelten en hierin de fijngesnipperde ui enkele minuten zachtjes fruiten. De bloem erdoor...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Nachoschotel
Verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 200°C). Pel en snipper de knoflook. Verhit een scheut...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Wortel-sinaasappelsoep
Maak de wortels schoon, houd 4 wortels achter voor garnering en snijd de rest in kleine stukjes....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Komkommer-kerriesoep
Schil de komkommer en verwijder de zaadlijsten. Snijd hem in stukken. Schil de appel, verwijder het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters
Maïssoep
Verwarm de bouillon met de mais. Roer de maizena met een paar lepels koud water tot een papje en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Mexicaanse Soep
Fruit de ui en de knofloop zachtjes een minuut of drie in de boter. Voeg de bouillon, de gezeefde...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mexicaans
Mosterdsoep
Bak de prei en de aardappelen 3 minuten zachtjes in boter. Voeg de helft van de mosterd toe en bak...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Pastinaaktempura
1. Verkruimel de kaas, meng het in een kom met de crème fraîche en mosterd, haal het door een zeef...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Tomaten Soep Onder Bladerdeegdakje
Verwarm de oven voor op 220°C (heteluchtoven 200°C). Laat het bladerdeeg ontdooien. Snijd de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Gerookte Zalm En Appel Overgoten Met Witte Wijn Saus
Snijd de bieslook fijn. Schil de appel en verwijder het klokhuis. Snijd de appel in hele kleine...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Kerstkransjes Met Geitenkaas En Peer
1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Snijd elk plakje deeg in de vorm van een krans. Bestrijk ze met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Boerengroentesoep Met Saucijzenballetjes
Maak de bleekselderij en de wortel schoon en snijd in plakjes. Pel en snipper de ui. Maak de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Mosterd Maaltijdsoep
1. Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in dikke ringetjes (ca. 1 cm). Maak de wortelen schoon en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Pappa Al Pomodoro
Pel en snipper de knoflook. Snijd het brood in blokjes. Verhit de olijfolie in een hoge pan en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Macaronisalade
Kook de macaroni in water met zout volgens de gebruiksaanwijzing. Spoel de macaroni goed af met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Zwarte Risotto Met Bladgoud
Pel en snipper de ui. Verhit een scheut olijfolie in een hoge pan en fruit de ui. Voeg de rijst...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Parmezaanse Kaasbakje Met Stoomgroenten
Verwarm de oven voor op 220 ºC. Bereiding Schaaf met een dunschiller de kaas in dunne plakjes....
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Pindasoep
Rasp de limoenschil (ca. 1/2 eetlepel) en snijd de limoen doormidden. Pel en pers de teentjes...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken