Alle recepten op een rijtje
Lauwwarme Kipsalade
Snijd de kipfilet in dunne reepjes. Pers de knoflook uit boven de kipreepjes en roer de sojasaus en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Oosterse Kippensoep
Snipper de uien, snijd de wortels en champignons in plakjes en de kipfilet in stukjes. Laat Becel...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters
Scampi In Saffraansaus
Pel de garnalen en snipper de ui. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Tongfilets Met Sinaasappel
Pers de ene helft van de sinaasappel uit en snijd de andere helft in schijfjes. Wrijf de tongfilets...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Zalmsoep
Maak de prei schoon en snijd deze in ringen. Maak de wortel en venkel schoon en snijd deze in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Zoetzure Kalkoenfilet Met Courgette
Ontvel de tomaten en snijd ze in stukjes. Snijd de courgette en de champignons in plakjes en de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Risotto Met Champignons
Pel en snipper de uien. Borstel de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Snijd de ham in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Gegrilde Paprikasalade
Verwarm de grill voor (of oven op 250°C, heteluchtoven 225°C). Was de paprika's en plaats ze op...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan
Gerookte Haringmousse
Pureer de haringen met de Becel Dieetolie in de keukenmachine. Pel de ui, snipper de ene helft...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Groenten Uit De Oven Met Knoflook En Tijm
Verwarm de oven voor op 200°C (heteluchtoven 180°C). Pel de ui en snijd deze in grove stukken....
Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans
Hete Garnalen In Chilisaus
Verkruimel het gedroogde rode pepertje. Pel de knoflook en hak deze fijn. Roer de olijfolie,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans
Knoflooksoep
Pel de teentjes knoflook. Snijd het brood in kleine stukjes.Verwarm de Becel Voor koken,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Rode Bietensoep
Maak de lente-ui schoon, snijd het groene gedeelte in ringetjes en hak het witte gedeelte...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Toast Met Gegrilde Asperges
Verwarm de oven voor op 230°C (heteluchtoven 210°C). Rooster de sneetjes brood tot ze lichtbruin...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Witte Koolsalade Met Paprika
Maak de kool schoon en snijd deze in reepjes. Blancheer de witte kool 1 minuut in kokend water....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Woksoep Met Noedels, Spitskool En Garnalen
Was en snijd de spitskool in brede repen. Laat een grote wok goed heet worden, schenk er wat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters
Koninginneworteltjes Met Mihoen En Kokos
Kook de mihoen gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de noedels af, spoel ze na met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters
Vissalade Met Mosterd-dillesaus
Smeer de kabeljauwfilet dun in met de kruidenpasta. Verwarm 10 eetlepels vloeibare margarine en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Asperge Crèmesoep Met Gorgonzola
Maak de asperges schoon en schil ze. Snijd ze in dunne plakjes. Meng de asperges en de soepmix met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Aspergeroerei Met Zalmsnippers
Schil de asperges en kook ze tot ze gaar zijn (ca. 15 minuten, afhankelijk van de dikte). Haal de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands