Alle recepten op een rijtje
Witlofsoep
Schil de aardappel en snijd hem in kleine blokjes. Maak de struikjes witlof schoon en snijd ze in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Tuinbonen En Pittige Kaas Salade
Laat de tuinbonen in een vergiet ontdooien. Verwijder de stugge grijze velletjes van de tuinbonen....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Komkommer En Gerookte Zalm Torentje
Snijd de komkommer in dunne plakjes en laat ze op een laag keukenpapier uitlekken. Dep ze droog met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Aspergetaartjes Met Rauwe Ham En Geitenkaas
Laat het fillodeeg ontdooien volgens de aanwijzingen. Snijd de houtachtige onderkanten van de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Couscoussalade Met Kip
Bereid de couscous en de hoeveelheid volgens het pakje. Bak 400 gram kip op hoog vuur. Als de kip...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders
Quiche Met Ham
•Verwarm de oven voor op 180 ºC (heteluchtoven 165 ºC, gasovenstand 4). Laat het bladerdeeg...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Geitenkaastaartjes
Verwarm de oven voor op 180 ºC (heteluchtoven 165 ºC, gasovenstand 4). Klop de eieren los met de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Verse Tomatensoep
Maak de groenten schoon en snijd ze in grove stukken. Verhit een scheut olie in een pan en fruit de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Mozzarella Met Saffraan In Tomatensaus
Pel en snipper de knoflook en ui. Verhit een scheut olie in een pan en fruit de ui en knoflook een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Visterrine Met Zalm En Tong
120 minuten Leg de blaadjes gelatine in een kom met koud water totdat ze zacht zijn. Hak de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Courgettesalade
Maak de courgettes schoon en snijd ze in dunne plakjes. Pel en hak de knoflook. Verhit een scheut...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Groentesoep Met Pesto En Kruidenstokbrood
1. Verwarm de oven voor op 180 graden°C. Kook de soep met 7 dl water en breng het vlak voor het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Boeren Groentesoep Met Roggebroodsandwich
Schil en snijd de knolselderij in blokjes. Was en snijd de prei. Snijd de rookworst in plakjes....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Champignon Crèmesoep Met Tomatenbruschetta
Verwarm de oven voor op 200°C. Pel en hak het sjalotje zeer fijn. Halveer de tomaten, verwijder de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Kalkoenspiesjes Met Appel-cranberry Saus
45 minuten 1. Week de satéprikkers ca. 10 minuten in water. Snijd de kalkoenfilet in lange...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gevulde Peren Met Pate Op Een Champignonnensalade
1. Halveer de peertjes overlangs. Verwijder het klokhuis met behulp van een bolletjessteker. 2....
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Zalm Met Kerveldressing
1. Bekleed de kopje met folie en bekleed ze met plakjes gerookte zalm. Meng in een kom de garnalen...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Broccoli/bloemkool Soep
1. Maak de groenten schoon. Kook de groenten in aparte pannen met ruim water en zout gaar. 2....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Vitello Tonnato
Hak de peterselie fijn. Laat de tonijn uitlekken. Meng in een keukenmachine de tonijn met de olie,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Thaise Kippensoep Met Sesamstengels
Verwarm de oven voor op 220ºC (heteluchtoven 200ºC). Laat het bladerdeeg ontdooien. Leg de plakjes...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters