Alle recepten op een rijtje

Rode Wijn Risotto Met Gegrilde Paprika's

Stoof de ui en knoflook glazig in de Solo. Doe de tijm en de rijst erbij en laat even meestoven....

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Groenten Bij De Barbecue

Snij de courgettes en aubergine in dunne, lange plakjes, gesneden in de lengte. Snij de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Gegratineerde Bloemkool En Broccoli

Kook de bloemkool en de broccoli beetgaar. Giet af en hou warm. Laat de champignons in 1...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Bloemkool

Stoom de bloemkool voor de salade beetgaar en laat ze dan 2 minuten in koud water schrikken. Goed...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Salade Van Boontjes En Sojascheuten

Meng de boontjes met sojascheuten, enkele kerstomaten en geroosterde sesamzaadjes. Maak een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Tempura Van Mini-primeurgroenten

Giet de Solo frituur olie in een kookpan met dikke bodem en verwarm tot op 170°C. Klop het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Thais

Aardappelsoufflé

Splits de eieren en klop de eiwitten zeer stevig op met een snuifje zout. Kook de aardappelen...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Aardappeltaart Met Spek En Kaas

Schil de aardappelen en snij ze in plakjes. Bak ze in de Solo kort aan en schik ze in een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Rijst Met Een Oosters Tintje

Kook de basmatirijst in gezouten water. Wanneer de korreltjes gaar zijn, spoel je ze koud....

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Gegrilde Gemengde Groenten

Snij de aubergine in 3 mm dikke schijven, en de courgettes in dwarse schijven, ook zo'n 3 mm dik....

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Groene Gnocchi Van Spinazie En Ricotta

Kook de spinazie gedurende een paar minuten. Druk zorgvuldig al het vocht eruit en hak de spinazie...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Gepofte Aardappelen Met Gesmolten Kaas, Kappertjes En Rucolasaus

Kook de afgeborstelde aardappelen gaar in gezouten water. Pel de aardappelen en hou ze warm....

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Mexicaanse Rode Pepersaus

Snij de pepertjes doormidden en verwijder de zaadjes. Hak de pepertjes, uien, tomaten en het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mexicaans

Bessencompote

Rits de aalbessen van de steeltjes. Verwijder de kroontjes van de aardbeien. Was het fruit....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Crostini Met Tapenade

Dep de ansjovis droog en pel de look. Laat de kappertjes uitlekken. Doe de ansjovisfilets,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Tzatziki

Doe de komkommer, de knoflook, de munt, dille en de paprika in de kom van een keukenrobot. Laat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Rabarbersorbet

Schil en snij de rabarber in stukjes van 2,5 cm. Doe ze in een pan, voeg er een halve liter...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Tomatencompote Van Groene Tomaten

Snij de tomaten door en ontpit ze. Snij ze in plakjes en leg ze in een roestvrije stalen pot....

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Zalmpasteitje Met Asperges

Schil de witte asperges en kook ze gedurende 10 min. in 1 liter water. Koel ze vervolgens in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Gekruide Courgettes Op Pakistaanse Wijze

Verhit de Solo in een stoofpan met dikke bodem en bak de ui in 4 minuten bruin. Voeg de in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken