Alle recepten op een rijtje
Rode Wijn Risotto Met Gegrilde Paprika's
Stoof de ui en knoflook glazig in de Solo. Doe de tijm en de rijst erbij en laat even meestoven....
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Groenten Bij De Barbecue
Snij de courgettes en aubergine in dunne, lange plakjes, gesneden in de lengte. Snij de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Gegratineerde Bloemkool En Broccoli
Kook de bloemkool en de broccoli beetgaar. Giet af en hou warm. Laat de champignons in 1...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Bloemkool
Stoom de bloemkool voor de salade beetgaar en laat ze dan 2 minuten in koud water schrikken. Goed...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Salade Van Boontjes En Sojascheuten
Meng de boontjes met sojascheuten, enkele kerstomaten en geroosterde sesamzaadjes. Maak een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Tempura Van Mini-primeurgroenten
Giet de Solo frituur olie in een kookpan met dikke bodem en verwarm tot op 170°C. Klop het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Thais
Aardappelsoufflé
Splits de eieren en klop de eiwitten zeer stevig op met een snuifje zout. Kook de aardappelen...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Aardappeltaart Met Spek En Kaas
Schil de aardappelen en snij ze in plakjes. Bak ze in de Solo kort aan en schik ze in een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Rijst Met Een Oosters Tintje
Kook de basmatirijst in gezouten water. Wanneer de korreltjes gaar zijn, spoel je ze koud....
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Gegrilde Gemengde Groenten
Snij de aubergine in 3 mm dikke schijven, en de courgettes in dwarse schijven, ook zo'n 3 mm dik....
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan
Groene Gnocchi Van Spinazie En Ricotta
Kook de spinazie gedurende een paar minuten. Druk zorgvuldig al het vocht eruit en hak de spinazie...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Gepofte Aardappelen Met Gesmolten Kaas, Kappertjes En Rucolasaus
Kook de afgeborstelde aardappelen gaar in gezouten water. Pel de aardappelen en hou ze warm....
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Mexicaanse Rode Pepersaus
Snij de pepertjes doormidden en verwijder de zaadjes. Hak de pepertjes, uien, tomaten en het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mexicaans
Bessencompote
Rits de aalbessen van de steeltjes. Verwijder de kroontjes van de aardbeien. Was het fruit....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Crostini Met Tapenade
Dep de ansjovis droog en pel de look. Laat de kappertjes uitlekken. Doe de ansjovisfilets,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Tzatziki
Doe de komkommer, de knoflook, de munt, dille en de paprika in de kom van een keukenrobot. Laat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan
Rabarbersorbet
Schil en snij de rabarber in stukjes van 2,5 cm. Doe ze in een pan, voeg er een halve liter...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Tomatencompote Van Groene Tomaten
Snij de tomaten door en ontpit ze. Snij ze in plakjes en leg ze in een roestvrije stalen pot....
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Zalmpasteitje Met Asperges
Schil de witte asperges en kook ze gedurende 10 min. in 1 liter water. Koel ze vervolgens in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Gekruide Courgettes Op Pakistaanse Wijze
Verhit de Solo in een stoofpan met dikke bodem en bak de ui in 4 minuten bruin. Voeg de in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken