Alle recepten op een rijtje

Verse Vijgen Gekookt In Saffraanhoning

Was de vijgen. Leg de saffraandraadjes in een bodempje warm water. Smelt de boter in een pannetje,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Flensjes

Zeef de bloem in een kom en maak een kuiltje in het midden. Meng in een andere kom de eieren en de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gebakken Melk Met Vanille-ijs

Breng de helft van de melk aan de kook. Meng de andere helft met de maïzena, de dooiers en de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Frambozenijs

Pureer de (diepgevroren) frambozen met de basterdsuiker, crème de cassis en het grapefruitsap in de...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Ananassorbet

Giet de ananas boven een pan af. Breng de siroop aan de kook en los de suiker er al roerend in op....

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Kerst-tiramisu

Klop het eigeel met de suiker tot een schuimige massa. Roer de mascarpone erdoorheen met 50 ml...

Aantal personen: 8 » Keuken: Italiaans

Driedimensionale Tiramisu

Hak de chocolade in heel kleine stukjes. Het resultaat moet net iets grover zijn dan wanneer je de...

Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans

Vanille Creme Brulee Met Frambozen

Verhit de oven voor op 175 C. Leg 1 el jam in een souffle bakje (6x). Leg daarin 7 frambozen per...

Aantal personen: 6 » Keuken: Frans

Papaja-garnalensalade

1. Papaja en garnalen 1 uur koelen. De papaja schillen, in blokjes van 1,5 cm. snijden. De garnalen...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Tarbot Met Stamppot Van Wortelen En Uien Op Een Coulis Van Bouillabaisse

Maak een bouillon van de varkenspoot en voeg de aardappelen, de uien en de wortelen toe. Kook deze...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Marokkaanse Sinaasappelsla

Schil de sinaasappels rondom, zodat ook het velletje eraf is. Snijd de sinaasappels in dunne...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Lamskroon Met Gegrilde Koolrabi En Gesmoorde Radijs

Verwarm de oven voor op 190 graden. Snij de lamsracks vanaf de bovenkant tussen de botjes een...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Briochekrans

Week de gist uit het pak volgens de bereidingswijze. Doe de beide zakjes uit het pak in een kom....

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Kreeft Met 2 Soorten Mayonaise

Leg de kreeften naast elkaar op een dienblad. (Laat diepvrieskreeften langzaam in ca. 3 uur...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Broodplaat Met Kaas

Meng het meel met gist en het water door elkaar. Voeg na enkele minuten het zout, oregano en de...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Frambozenbavarois Met Kiwisaus

Bereiding Begin 6 uur van tevoren : Week de gelatineblaadjes enkele min. in ruim koud water....

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Crème Brulée

De eieren en de suiker schuimig kloppen. Overgieten met de kokende melk. Loskloppen. - Karamel:...

Aantal personen: 8 » Keuken: Frans

Chocolade Brûlée Met Banaan En Vanille-ijs

Halveer het vanillestokje in de lengte. Breng de slagroom met de melk en de vanille aan de kook....

Aantal personen: 2 » Keuken: Frans

Champignon-Risottokoeken

Breng de bouillon aan de kook, zet het vuur laag en laat hem (met de deksel op de pan) tot gebruik...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Eendenborstfilet Met Bruinbier Saus

4 wilde eendenborsten kruiden met peper en zout. Kort bakken en op warme plaats rustig laten...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders