Alle recepten op een rijtje
Verse Vijgen Gekookt In Saffraanhoning
Was de vijgen. Leg de saffraandraadjes in een bodempje warm water. Smelt de boter in een pannetje,...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan
Flensjes
Zeef de bloem in een kom en maak een kuiltje in het midden. Meng in een andere kom de eieren en de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gebakken Melk Met Vanille-ijs
Breng de helft van de melk aan de kook. Meng de andere helft met de maïzena, de dooiers en de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans
Frambozenijs
Pureer de (diepgevroren) frambozen met de basterdsuiker, crème de cassis en het grapefruitsap in de...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Ananassorbet
Giet de ananas boven een pan af. Breng de siroop aan de kook en los de suiker er al roerend in op....
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Kerst-tiramisu
Klop het eigeel met de suiker tot een schuimige massa. Roer de mascarpone erdoorheen met 50 ml...
Aantal personen: 8 » Keuken: Italiaans
Driedimensionale Tiramisu
Hak de chocolade in heel kleine stukjes. Het resultaat moet net iets grover zijn dan wanneer je de...
Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans
Vanille Creme Brulee Met Frambozen
Verhit de oven voor op 175 C. Leg 1 el jam in een souffle bakje (6x). Leg daarin 7 frambozen per...
Aantal personen: 6 » Keuken: Frans
Papaja-garnalensalade
1. Papaja en garnalen 1 uur koelen. De papaja schillen, in blokjes van 1,5 cm. snijden. De garnalen...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Tarbot Met Stamppot Van Wortelen En Uien Op Een Coulis Van Bouillabaisse
Maak een bouillon van de varkenspoot en voeg de aardappelen, de uien en de wortelen toe. Kook deze...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Marokkaanse Sinaasappelsla
Schil de sinaasappels rondom, zodat ook het velletje eraf is. Snijd de sinaasappels in dunne...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders
Lamskroon Met Gegrilde Koolrabi En Gesmoorde Radijs
Verwarm de oven voor op 190 graden. Snij de lamsracks vanaf de bovenkant tussen de botjes een...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Briochekrans
Week de gist uit het pak volgens de bereidingswijze. Doe de beide zakjes uit het pak in een kom....
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders
Kreeft Met 2 Soorten Mayonaise
Leg de kreeften naast elkaar op een dienblad. (Laat diepvrieskreeften langzaam in ca. 3 uur...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders
Broodplaat Met Kaas
Meng het meel met gist en het water door elkaar. Voeg na enkele minuten het zout, oregano en de...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Frambozenbavarois Met Kiwisaus
Bereiding Begin 6 uur van tevoren : Week de gelatineblaadjes enkele min. in ruim koud water....
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Crème Brulée
De eieren en de suiker schuimig kloppen. Overgieten met de kokende melk. Loskloppen. - Karamel:...
Aantal personen: 8 » Keuken: Frans
Chocolade Brûlée Met Banaan En Vanille-ijs
Halveer het vanillestokje in de lengte. Breng de slagroom met de melk en de vanille aan de kook....
Aantal personen: 2 » Keuken: Frans
Champignon-Risottokoeken
Breng de bouillon aan de kook, zet het vuur laag en laat hem (met de deksel op de pan) tot gebruik...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Eendenborstfilet Met Bruinbier Saus
4 wilde eendenborsten kruiden met peper en zout. Kort bakken en op warme plaats rustig laten...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders