Alle recepten op een rijtje

Amandelspijs

Maal de amandelen door de amandelmolen of een vleesmolen. Klop het ei los en meng het samen met de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Limoentaart

Mix met de keukenmachine of met koele handen de bloem met 125 g boter, 100 g poedersuiker en 1 ei...

Aantal personen: 6 » Keuken: Frans

Perzik-tiramisu

Laat de perziken uitlekken en snijd ze in partjes. Meng de kwark door de mascarpone. Doop de lange...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Creme Brulee

Breng de slagroom met de opengespleten vanille in de pan aan de kook Laat ongeveer 20 minuten op...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Gegrilde Tussenrib

Meng balsamico azijn, zout, peper en olijfolie. Zet 2 eetlepels van de vinaigrette opzij....

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Pesto

Verwarm de over tot 180 graden of stand 4. Strooi de pijnboompitten op een bakblik en rooster voor...

Aantal personen: 12 » Keuken: Italiaans

Aardappelgratin Met Courgette En Geraspte Ham

Verwarm de oven voor op 210°C (stand 7). Was de aardappelen en de courgette en schil de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Rijstschotel Met Gorgonzola

Volg het basisrecept voor de risotto . Fruit de ui en de gedroogde salie samen in de helft van de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Taartjes Met Eendeborst En Geitenkaas

Haal de bakplaat uit de oven. Verwarm uw oven voor op 180°C (stand 6). Plaats de vormpjes op de...

Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans

Zoete Worteltjes & Adzukibonen

De adzukibonen moet je eerst 24 uur wellen. Dan 45 minuten koken. Deze bonen zijn al wat zoetig van...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Mini-flapjes Op Indische Wijze

Haal de bakplaat uit de oven. Verwarm de oven voor op 180°C (stand 6). Week de rozijnen in warm...

Aantal personen: 4 » Keuken: Indiaas

Aardappels En Bonen In De Oven

Week de porcini vooraf een half uurtje in warm water. Droog ze daarna af met wat keukenpapier en...

Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans

Trio Van Oesters

Duurtijd: 30 min Bereidingswijze Met mango en mierik 1. Open de schelpen en haal de oesters...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Rijstballetjes Gevuld Met Kaas

Duurtijd: 40 min Mozarella als u het Italiaanse wil houden, roquefort of Danish blue als u van...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Napolitaanse Bûche

Duurtijd: > 50 min Bereidingswijze 1. Verkruimel de koekjes (met een deegrol of de...

Aantal personen: 6 » Keuken: Frans

Frittata Met Zalm En Ricotta

Duurtijd: 20 min Bereidingswijze 1. Klop de eieren los met peper en zout. Vermeng met de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Geroosterd Knapperig Spek

Geroosterd spek (1 Kilo Buikspek aan een stuk) Marinade - twee eetlepels LEE KUM KEE CHAR SIU...

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters

Babi Pangang

1. Roer in een kom citroensap, 1 teentje knoflook, 1 ui, 2 theelepels gemberpoeder, laos, zout,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters

Roergebakken Runderreepjes Met Peultjes

Snijd de bieflapjes dwars op de draad in dunne plakjes. Roer in een kom de maizena met de sojasaus,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters

Spruitjes Met Taugé

Was de taugé en laat de taugé daarna in een zeef uit lekken. Maak de spruitjes schoon...

Aantal personen: 4 » Keuken: Fusion