Alle recepten op een rijtje

Ovenschotel Van Sperziebonen

Ovenschotel van sperziebonen, shoarma en rösti Maak de sperziebonen schoon en breek ze in stukjes....

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Varkensfilet In Zoetzure Saus

Snij de varkensfilet in dunne plakjes, de bosuitjes in ringen en hak de knoflook fijn. Giet de...

Aantal personen: 2 » Keuken: Oosters

GROENE CURRY MET KIP

Doe de cocosmelk in de wok en verwarm op een laag vuur. Voeg de currypasta toe en roer tot...

Aantal personen: 1 » Keuken: Oosters

Gebraden Rosbief

Verwarm de oven voor op 200 °C. Meng de knoflook met 5 el mosterd, de honing, het paprikapoeder,...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Pasta Met Courgettesaus

Kook de pasta al dente en giet af. Raspt de courgettes en zet weg. Verhit in een pan veel...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Met Groentepuree Gevuld Rosbief

Laat de witte bonen 12 uur weken in water. Kook ze vervolgens gaar in vers en flink gezouten water...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gevulde Paprika Met Fijne Groenten En Tuinkruiden

Snijd de venkel, de ui en de helft van de courgette in kleine blokjes. Schil de paprika’s met een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Mexicaanse Gehakttaart

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. In droge koekenpan gehakt met seasoningmix in ca. 5...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mexicaans

Gepofte Aardappel Met Hollandse Garnalen-roomkaas

Verwarm de oven voor op 220 ºC. Boen de aardappelen schoon en leg ze in een diepe pan met een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Spinazie-feta Wraptaart

Eerst spinazie ontdooien. Ondertussen bosuitje snijden en door de spinazie roeren. Feta in kleine...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Courgette Cappuccino

Snijd de uiteinden van de courgettes. Snijd ze in plakken.Verhit de kruidenbouillon in een soeppan...

Aantal personen: 4 » Keuken: Fusion

Boerenkoolsoep

Pan opzetten met 1¼ liter water( of rooibosthee) met de bouillonblokjes. De ui en knoflook pellen...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Pindasoep Met Tomtom

Soep: Water op vuur zetten. Ui, pimentkorrels, laurierblad, zout, selderie, kruidenbuiltje en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Indiaas

Taaie Wafels

Alle ingrediënten samen mengen tot een soepel deeg. Ongeveer 30 tot 60 minuten laten rijzen. De...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Venkel Gevuld Met Spinazie, Shiitake En Gorgonzola

Snijdt de stengels en onderkant van de venkelknollen (houdt het groen apart) en vervolgens...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Forel Met Verse Citroen En Kappertjes

Snijd een kruis in de forel met een heel scherp mes. Draai ze om en kruid het vlees met zout en...

Aantal personen: 2 » Keuken: Oosters

Zuurkooltaart

Verwarm de oven voor op 200 graden. Laat ondertussen de deegplakjes ontdooien en laat de zuurkool...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Heksensoep

Snijd de schoongemaakte paddestoelen grof. Doe de fond met 2 dl water in een pan. Voeg de tijm en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Bloemkooltaart

De hoeveelheid aardappelen en bloemkool zijn hetzelfde als bij de gewone warme maaltijd dus die...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Soepje Van Zalm En Tomaten

Snij de ui en de aardappelen in grove stukken. Verwijder de draden van de selderstengels en snij...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands