Alle recepten op een rijtje

Chocolademousse Met Vijgen En Notencrumble

15 minuten Breng de melk aan de kook. Meng de eierdooiers met de suiker en voeg de melk toe...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kumquatsiroop Caketjes

60 minuten Bereiding Schil de kumquats en snij ze in twee. Haal de zaadjes eruit en doe ze...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aardbeien Met Chocolade

65 minuten Doe de chocolade en de Solo Vloeibaar in een kom. Laat 2 minuten smelten in de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Frambozen-sesamflensjes

15 minuten Doe de frambozen met de honing en de likeur in een schaal en schep ze voorzichtig om....

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Ingepakte Peren

30 minuten Kneed alle ingrediënten voor het deeg tot een homogene massa die niet meer aan de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Rood Fruit Met Gegrilde Pijnboompitten

15 minuten Pers de citroen. Laat een braadpan heel heet worden. Doe er de pijnboompitten in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Peren Met Amandelen Gratin

20 minuten Klop de eierdooiers en de suiker tot ze wit en schuimig zijn (zo dik als...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Kaastaart Met Mascarpone

75 minuten Klop de Solo romig, meng er de poedersuiker door en klop er 1 ei onder. Voeg de bloem...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Rode Vruchtencrumble

30 minuten Warm de oven op 108° voor. Bereiding Schik het fruit in een ovenschotel en roer...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Brickdeegtaartjes Met Mango

35 minuten Verwarm de oven voor op 195°. Bereiding Klop de Solo romig met de griessuiker....

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Romige Pruimenvla

In plaats van slagroom kunt u ook vanillevla gebruiken. De pruimen wassen en met het water in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Stoofperen Bereid Met Vanillethee

Snij de peren in 2, haal er het klokhuis uit en giet er de Porto in. Strooi er de suiker over...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Vijgen In Filodeeg

Snij de vijgen in stukken en bestrooi ze met de suiker. Pak ze elk in een stuk deeg in....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Ingepakte Verse Vijgen

Snij de vijgen in 2 en smeer het snijvlak in met een beetje anijszaad en kaneelpoeder. Verdeel...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Meringuegebak Met Vijgen

Klop de eiwitten zeer stijf op en roer er beetje bij beetje de suiker bij. De eiwitten moeten...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gevulde Meloen - Ijs En Gember

Pers het sap van de sinaasappel en de citroen. Meng met de honing en de rosé wijn en laat er de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Groene Thee-ijs

Laat de gelatine weken in water. Warm de melk met de suiker en laat er de thee in trekken...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Indiase Aardappelkoekjes

Voorbereiding Schil de aardappels en snijd ze plakjes en vervolgens in kleine stukjes. Was de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Indiaas

Gegrilde Groenten Met Ricotta

Voorbereiding Was de groenten en snijd er lange dunne repen van met behulp van een Chinese...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Onionrings

Verwarm de frituurolie voor op 180°C. Scheid het ei. Maak een kuiltje in de bloem en doe hierin de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders