Alle recepten op een rijtje
Chocolademousse Met Vijgen En Notencrumble
15 minuten Breng de melk aan de kook. Meng de eierdooiers met de suiker en voeg de melk toe...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kumquatsiroop Caketjes
60 minuten Bereiding Schil de kumquats en snij ze in twee. Haal de zaadjes eruit en doe ze...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Aardbeien Met Chocolade
65 minuten Doe de chocolade en de Solo Vloeibaar in een kom. Laat 2 minuten smelten in de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Frambozen-sesamflensjes
15 minuten Doe de frambozen met de honing en de likeur in een schaal en schep ze voorzichtig om....
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Ingepakte Peren
30 minuten Kneed alle ingrediënten voor het deeg tot een homogene massa die niet meer aan de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Rood Fruit Met Gegrilde Pijnboompitten
15 minuten Pers de citroen. Laat een braadpan heel heet worden. Doe er de pijnboompitten in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Peren Met Amandelen Gratin
20 minuten Klop de eierdooiers en de suiker tot ze wit en schuimig zijn (zo dik als...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Kaastaart Met Mascarpone
75 minuten Klop de Solo romig, meng er de poedersuiker door en klop er 1 ei onder. Voeg de bloem...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Rode Vruchtencrumble
30 minuten Warm de oven op 108° voor. Bereiding Schik het fruit in een ovenschotel en roer...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Brickdeegtaartjes Met Mango
35 minuten Verwarm de oven voor op 195°. Bereiding Klop de Solo romig met de griessuiker....
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Romige Pruimenvla
In plaats van slagroom kunt u ook vanillevla gebruiken. De pruimen wassen en met het water in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Stoofperen Bereid Met Vanillethee
Snij de peren in 2, haal er het klokhuis uit en giet er de Porto in. Strooi er de suiker over...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Vijgen In Filodeeg
Snij de vijgen in stukken en bestrooi ze met de suiker. Pak ze elk in een stuk deeg in....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Ingepakte Verse Vijgen
Snij de vijgen in 2 en smeer het snijvlak in met een beetje anijszaad en kaneelpoeder. Verdeel...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Meringuegebak Met Vijgen
Klop de eiwitten zeer stijf op en roer er beetje bij beetje de suiker bij. De eiwitten moeten...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gevulde Meloen - Ijs En Gember
Pers het sap van de sinaasappel en de citroen. Meng met de honing en de rosé wijn en laat er de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Groene Thee-ijs
Laat de gelatine weken in water. Warm de melk met de suiker en laat er de thee in trekken...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Indiase Aardappelkoekjes
Voorbereiding Schil de aardappels en snijd ze plakjes en vervolgens in kleine stukjes. Was de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Indiaas
Gegrilde Groenten Met Ricotta
Voorbereiding Was de groenten en snijd er lange dunne repen van met behulp van een Chinese...
Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan
Onionrings
Verwarm de frituurolie voor op 180°C. Scheid het ei. Maak een kuiltje in de bloem en doe hierin de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders