Alle recepten op een rijtje
Croque Met Brugse Kaas
Beleg één kant van 4 sneetjes brood met: gekookte ham, kaas en een dun schijfje tomaat. Doe er...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Scampi Diabolic
•Ontdooi de scampi's (ingeval van diepvries) en ontdoe ze van hun 'jasje'. Smelt een flinke klont...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Scampi In Knoflooksaus
Pel de scampi's en kruid met zwarte peper uit de molen. Roerbak ze in boter in de wok en voeg de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kabeljauw In Witte Wijnsaus
Snijd de vis in stukken van ongeveer 4 cm en kruidt aan beide zijden met peper en zout. Laat wat...
Aantal personen: 1 » Keuken: Wereldkeuken
Kabeljauw Dugléré
Stoof de sjalotjes aan in een weinig boter. Voeg de wijn en visfumet toe en breng aan de kook....
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Mosselen In Witte Wijn
Was de mosselen flink en zet ze vervolgens een uurtje in licht gezouten water. Een half uur voor...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Vis Aardappelkoekjes
De visfilets gaar pocheren en pletten met een vork. De aardappelen gaar koken en pureren. De sjalot...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kreeft In Bladerdeeg
Kook de buitenste bladeren van de kool en spoel in koud water. Wikkel het kreeften vlees in een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Bouillabaisse
Snijd de groenten in kleine brokjes en stoof ze aan in olijfolie. Voeg de saffraan, pastis en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Waterzooi Van Vis
Pel de scampi's tot het staartje na en bak ze even in boter tot ze mooi roze zien, hou...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Gegrilde Sardienen
Spoel de tomaten, droog ze en snij ze in vier, doe de olijven in een slakom, voeg er de feta, de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Salade Van Scampi & Tomaat
Stoom of kook de aardappeltjes en laat koud worden, bak daarna goudbruin in boter en laat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Roodbaars Met Gembersaus
Snijd de filets in reepen en paneer deze, zet nog even in de koelkast. Laat de sjalot aanfruiten...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Visfilets Met Brugse Kaas
Bedruip de visfilets met het limoensap, kruid met peper en zout. Meng de uisnippers met de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Mosselen 'Napolitane'
Was en schrob de mosselen schoon. Snij 4 teentjes knoflook zéér fijn en stamp ze, samen met het...
Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans