Alle recepten op een rijtje

Croque Met Brugse Kaas

Beleg één kant van 4 sneetjes brood met: gekookte ham, kaas en een dun schijfje tomaat. Doe er...

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Scampi Diabolic

•Ontdooi de scampi's (ingeval van diepvries) en ontdoe ze van hun 'jasje'. Smelt een flinke klont...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Scampi In Knoflooksaus

Pel de scampi's en kruid met zwarte peper uit de molen. Roerbak ze in boter in de wok en voeg de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kabeljauw In Witte Wijnsaus

Snijd de vis in stukken van ongeveer 4 cm en kruidt aan beide zijden met peper en zout. Laat wat...

Aantal personen: 1 » Keuken: Wereldkeuken

Kabeljauw Dugléré

Stoof de sjalotjes aan in een weinig boter. Voeg de wijn en visfumet toe en breng aan de kook....

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Mosselen In Witte Wijn

Was de mosselen flink en zet ze vervolgens een uurtje in licht gezouten water. Een half uur voor...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Vis Aardappelkoekjes

De visfilets gaar pocheren en pletten met een vork. De aardappelen gaar koken en pureren. De sjalot...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kreeft In Bladerdeeg

Kook de buitenste bladeren van de kool en spoel in koud water. Wikkel het kreeften vlees in een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Bouillabaisse

Snijd de groenten in kleine brokjes en stoof ze aan in olijfolie. Voeg de saffraan, pastis en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Waterzooi Van Vis

Pel de scampi's tot het staartje na en bak ze even in boter tot ze mooi roze zien, hou...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Gegrilde Sardienen

Spoel de tomaten, droog ze en snij ze in vier, doe de olijven in een slakom, voeg er de feta, de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Salade Van Scampi & Tomaat

Stoom of kook de aardappeltjes en laat koud worden, bak daarna goudbruin in boter en laat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Roodbaars Met Gembersaus

Snijd de filets in reepen en paneer deze, zet nog even in de koelkast. Laat de sjalot aanfruiten...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Visfilets Met Brugse Kaas

Bedruip de visfilets met het limoensap, kruid met peper en zout. Meng de uisnippers met de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Mosselen 'Napolitane'

Was en schrob de mosselen schoon. Snij 4 teentjes knoflook zéér fijn en stamp ze, samen met het...

Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans