Alle recepten op een rijtje

Tagliatelle Met Zalm & Rivierkreeftjes

Smelt de boter en roer er de bloem door, ga door met de bouillon tot een mooie gladde roux. Giet...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Kabeljauwhaasje Met Paprika & Kaas

Snijd de geschilde paprika in kleine dobbelsteentjes en laat deze zachtjes garen in hazelnootolie...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Gamba's Met Asperges En Salade

Snijd het spek in blokjes en meng ze met de marinade. Laat een paar uur staan. Maak ook de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Thaise Viscurry

Kook de gamba's zo'n 5 minuten in licht gezouten water, giet af en pel ze op het staartje...

Aantal personen: 4 » Keuken: Thais

Carpaccio Van Zalm & Venkel

Verpak het zalmhaasje in alu-folie en leg het één uur van tevoren in de diepvries, zodat het stevig...

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Pladijsfilet Met Knolselder En Scampi

Schil de aardappelen en kook ze in licht gezouten water. Snij de lente-uitjes in stukjes, ontvel en...

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Gegratineerde Zeewolf

Verwarm de oven op 200°. Doe het broodkruim en de geitenkaas in de cutter (of keukenrobot) en...

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Scampies Met Basmatirijst

Ontdooi de scampi's, pel ze tot op het staartstukje na en verwijder het darmkanaaltje. Kook 4...

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Sambal Scampi

Ontdooi de scampi's, pel ze tot op het staartstukje na en verwijder het darmkanaaltje. Fruit in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kabeljauw In Kerrieroom

Verwarm de oven voor tot 175°. Verhit wat olijfolie in een koekenpan en stoof de preiringetjes...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Pangasius Met Venkel & Pastis

Snijd de visfilets in de lengte middendoor, kruid met peper en zout en maak er rolletjes van, steek...

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Visballetjes Met Kerrie

Snijd de visfilets in grove stukken en doe ze in de cutter of keukenrobot (fijnhakken kan ook)....

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Spaanse Risotto Met Gamba's

Ontdoe de gamba's van hun "jasje" maar laat het staartstukje eraan, verwijder ook het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Waterzooi Van Tongschar

Meng de visbouillon met de witte wijn, citroensap, de sjalotten en kruid met peper en wat zout....

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Vispannetje Uit Palermo

Snijd de visfilets in hapklare stukken, kruid ze met peper en zout en hou apart in de...

Aantal personen: 2 » Keuken: Mediterraan