Alle recepten op een rijtje
Tagliatelle Met Zalm & Rivierkreeftjes
Smelt de boter en roer er de bloem door, ga door met de bouillon tot een mooie gladde roux. Giet...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Kabeljauwhaasje Met Paprika & Kaas
Snijd de geschilde paprika in kleine dobbelsteentjes en laat deze zachtjes garen in hazelnootolie...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Gamba's Met Asperges En Salade
Snijd het spek in blokjes en meng ze met de marinade. Laat een paar uur staan. Maak ook de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Thaise Viscurry
Kook de gamba's zo'n 5 minuten in licht gezouten water, giet af en pel ze op het staartje...
Aantal personen: 4 » Keuken: Thais
Carpaccio Van Zalm & Venkel
Verpak het zalmhaasje in alu-folie en leg het één uur van tevoren in de diepvries, zodat het stevig...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Pladijsfilet Met Knolselder En Scampi
Schil de aardappelen en kook ze in licht gezouten water. Snij de lente-uitjes in stukjes, ontvel en...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Gegratineerde Zeewolf
Verwarm de oven op 200°. Doe het broodkruim en de geitenkaas in de cutter (of keukenrobot) en...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Scampies Met Basmatirijst
Ontdooi de scampi's, pel ze tot op het staartstukje na en verwijder het darmkanaaltje. Kook 4...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Sambal Scampi
Ontdooi de scampi's, pel ze tot op het staartstukje na en verwijder het darmkanaaltje. Fruit in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kabeljauw In Kerrieroom
Verwarm de oven voor tot 175°. Verhit wat olijfolie in een koekenpan en stoof de preiringetjes...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Pangasius Met Venkel & Pastis
Snijd de visfilets in de lengte middendoor, kruid met peper en zout en maak er rolletjes van, steek...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Visballetjes Met Kerrie
Snijd de visfilets in grove stukken en doe ze in de cutter of keukenrobot (fijnhakken kan ook)....
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Spaanse Risotto Met Gamba's
Ontdoe de gamba's van hun "jasje" maar laat het staartstukje eraan, verwijder ook het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans
Waterzooi Van Tongschar
Meng de visbouillon met de witte wijn, citroensap, de sjalotten en kruid met peper en wat zout....
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Vispannetje Uit Palermo
Snijd de visfilets in hapklare stukken, kruid ze met peper en zout en hou apart in de...
Aantal personen: 2 » Keuken: Mediterraan