Alle recepten op een rijtje
Spaghetti Alle Vongole (spaghetti Met Kokkels)
Spoel de kokkels onder koud, stromend water schoon. Gooi kokkels met kapotte schelp weg en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Pasta Arrabbiata Met Gerookte Makreel
Bak in een ruime pan de rode peper 2 minuten zachtjes in 2 eetlepels olijfolie. Voeg de ui toe en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Heldere Aspergesoep Met Coquilles
Verwarm de bouillon en doe er de aspergeschillen in. Laat dit 15 minuten trekken. Zeef de bouillon...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Uiensoep Met Volkorenbrood En Blauwschimmelkaas
Verhit de olie in een soeppan en fruit de ui op hoog vuur aan. Roer de bouillon erdoor en voeg de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Aardappelsoep Met Oesterzwammen En Spekjes
Kook de aardappelen in ongeveer 20 minuten gaar in de bouillon. Pureer tot een gladde soep in een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Wortelsoep Met Peterselie
Doe de kippenbouillon in een pan en zet het vuur middelhoog. Snijd twee eetlepels van de peterselie...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Italiaanse Tomatensoep Met Ham En Courgette
Bak de reepjes courgette even aan met de reepjes ham. Bereid de Italiaanse tomatensoep volgens de...
Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans
Gevulde Tomatensoep
Draai van het gehakt hele kleine balletjes. Doe de inhoud van het zakje soep in een pan en voeg al...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Panini Met Aubergine En Geitenkaas
Snijd de aubergine in de lengte in 8 dunne plakken. Bestrooi ze met zout en laat ze 5 minuten...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Pompoensoep
Schil en snij de pompoen in stukjes Doe ze in een pan met twee liter water knoflook en gember en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gegratineerde Bloedsinaasappel Compote
Trek de zeste van 1 sinaasappel Blancheer deze Schil de overige sinaasappels Snijd partjes...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gepocheerde Peer Met Sabayon
Peertjes schillen en opzetten in ruim water met suiker, kaneel en een scheutje wijn. Room opkloppen...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Zeetong Met Een Kalfsjus Met Morilles En Gesmolten Ganzenlever
Wel de gedroogde morilles de dag van tevoren in de sherry. Breng de kalfsfond aan de kook en voeg...
Aantal personen: 4 » Keuken: Fusion
Saltimbocca Alla Romana
Zorg dat de kalfslapjes mooi dun zijn, sla ze eventueel wat platter met een vleeshamer. Halveer de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Gecaramelliseerde Appel Met Crème Anglaise
Appels schillen, klokhuis eruit halen en dan goed afdrogen met keukenpapier. Van tevoren laat je...
Aantal personen: 4 » Keuken: Fusion
Paprika Cappuccino
Je haalt de paprika's uit de pot en je spoelt deze goed af, zodat het zure er vanaf is. Je snijdt...
Aantal personen: 4 » Keuken: Fusion
Chocolade Mousse, Met Chocolade Schotsen
Doe de melk in een kom en laat deze au bain marie verwarmen. Wanneer de kom warm genoeg is voeg je...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Krokante Mie-gamba's
We beginnen met de eiermie. Kook deze kort in een pan. De mie hoeft niet gaar te zijn. Spoel deze...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters
In Koffie Gegaarde Peren Met Peperkoek, Parfait En Room
Snij vier dunne plakjes peperkoek en laat deze ongeveer 15 minuten drogen in een oven op 150...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Appel Cheesecake
Kneed de ingrediënten voor het deeg snel tot een bal en laat het verpakt in plastic folie ongeveer...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands