Alle recepten op een rijtje

Kiphapje

Duurtijd: 20 min Bereidingswijze 1. Doe het gehakt met het ei, de bloem, de smaakmakers...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Mini Quiches Met Zoete Tomaat

Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Verwarm de oven voor op 200° C. 2. Bak het spek in een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Perentaart

Duurtijd: 40 minuten Bereidingswijze 1. Doe het amandelpoeder, de boter, de suiker, de...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

IJs Uit De Oven In Een Filodeegje

Duurtijd: 20 min Het kán! IJs met noten in een filojasje: een origineel en feestelijk...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Chocolade Moelleux

Chocolade Mousse - Duurtijd: 20 min Bereidingswijze 1. Klop de eieren, de dooiers en de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Cannelloni Met Boerenkool En Ricotta

Warm wat olijfolie op en doe daar de versnipperde ui in. Snijd de boerenkool fijn, voeg ze toe en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Penne Met Raketsla En Gorgonzola

De raketsla was je en doe je in een pan met wat knoflook, olie en zout. Je laat het bakken tot de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Tagliatelle Ai Peperoni (tagliatelle Met Paprika's)

Snij de ham en de ui fijn en bak ze in de olijfolie. Snijd de peper in dobbelsteentjes en doe ze...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Cannelloni Agli Spinaci

Voor dit gerecht kan je voorgevormde cannelloni kopen, maar ik neem gewoon lasagnevellen, waarop ik...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Penne Fredde Con Zucchine

Maak de courgettes schoon. Snijd ze in schijfjes en bak ze in de boter met de teentjes look. ...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Basilicum Gnocchi Met Een Kaassausje

Schil en kook de aardappelen goed gaar. Pureer ze en doe in een deegmachine(met de handkan ook)....

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Aangeschoten Ei-ijsbergsalade

Kook de eieren hard. Snipper de uien en hak de kappertjes fijn. Snij de eieren in dunne plakjes....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Asperges Met Aardbeien

Pocheer de geschilde en kleingesneden asperges 5 minuten in kokend gezouten water en zorg dat ze...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Stokbrood Met Tapenade Uit Genua

Laat de olijven, de tonijn, de ansjovis en de kappertjes uilekken. Pers de citroen en rasp de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Frambozenbrood Met Hazelnoten

Cake of brood. Je mag het noemen zoals je wilt als je het maar wel in een broodvorm bakt. Zo’n vorm...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Risotto Met Prei En Blauwe Kaas

Het succes van Risotto zit hem vaak in een goeie kwaliteit bouillon. Neem 2 grote preien en snij...

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters

Rijst Met Kerriesaus En Banaan

Rijst koken volgens de aanwijzing op de verpakking. Prei in ringen snijden en goed wassen....

Aantal personen: 2 » Keuken: Oosters

Gepofte Aardappel Met Rulgebakken Worstjes

Verwarm de oven voor op 225 ºC. Hol met een scherp mes de aardappelen gedeeltelijk uit. Snijd...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Auberginerolletjes

# Verwijder de uiteinden van de aubergines. # Snij ze over de lengte in plakken van circa ½ cm...

Aantal personen: 2 » Keuken: Mediterraan

Reuzenchampignons Gevuld Met Tonijn

# Verwarm de oven voor op 200 graden. # Laat de tonijn in een zeef uitlekken. # Snij het stukje...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands