Alle recepten op een rijtje
Kiphapje
Duurtijd: 20 min Bereidingswijze 1. Doe het gehakt met het ei, de bloem, de smaakmakers...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Mini Quiches Met Zoete Tomaat
Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Verwarm de oven voor op 200° C. 2. Bak het spek in een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Perentaart
Duurtijd: 40 minuten Bereidingswijze 1. Doe het amandelpoeder, de boter, de suiker, de...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
IJs Uit De Oven In Een Filodeegje
Duurtijd: 20 min Het kán! IJs met noten in een filojasje: een origineel en feestelijk...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Chocolade Moelleux
Chocolade Mousse - Duurtijd: 20 min Bereidingswijze 1. Klop de eieren, de dooiers en de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Cannelloni Met Boerenkool En Ricotta
Warm wat olijfolie op en doe daar de versnipperde ui in. Snijd de boerenkool fijn, voeg ze toe en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Penne Met Raketsla En Gorgonzola
De raketsla was je en doe je in een pan met wat knoflook, olie en zout. Je laat het bakken tot de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Tagliatelle Ai Peperoni (tagliatelle Met Paprika's)
Snij de ham en de ui fijn en bak ze in de olijfolie. Snijd de peper in dobbelsteentjes en doe ze...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Cannelloni Agli Spinaci
Voor dit gerecht kan je voorgevormde cannelloni kopen, maar ik neem gewoon lasagnevellen, waarop ik...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Penne Fredde Con Zucchine
Maak de courgettes schoon. Snijd ze in schijfjes en bak ze in de boter met de teentjes look. ...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Basilicum Gnocchi Met Een Kaassausje
Schil en kook de aardappelen goed gaar. Pureer ze en doe in een deegmachine(met de handkan ook)....
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Aangeschoten Ei-ijsbergsalade
Kook de eieren hard. Snipper de uien en hak de kappertjes fijn. Snij de eieren in dunne plakjes....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Asperges Met Aardbeien
Pocheer de geschilde en kleingesneden asperges 5 minuten in kokend gezouten water en zorg dat ze...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Stokbrood Met Tapenade Uit Genua
Laat de olijven, de tonijn, de ansjovis en de kappertjes uilekken. Pers de citroen en rasp de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Frambozenbrood Met Hazelnoten
Cake of brood. Je mag het noemen zoals je wilt als je het maar wel in een broodvorm bakt. Zo’n vorm...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Risotto Met Prei En Blauwe Kaas
Het succes van Risotto zit hem vaak in een goeie kwaliteit bouillon. Neem 2 grote preien en snij...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters
Rijst Met Kerriesaus En Banaan
Rijst koken volgens de aanwijzing op de verpakking. Prei in ringen snijden en goed wassen....
Aantal personen: 2 » Keuken: Oosters
Gepofte Aardappel Met Rulgebakken Worstjes
Verwarm de oven voor op 225 ºC. Hol met een scherp mes de aardappelen gedeeltelijk uit. Snijd...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Auberginerolletjes
# Verwijder de uiteinden van de aubergines. # Snij ze over de lengte in plakken van circa ½ cm...
Aantal personen: 2 » Keuken: Mediterraan
Reuzenchampignons Gevuld Met Tonijn
# Verwarm de oven voor op 200 graden. # Laat de tonijn in een zeef uitlekken. # Snij het stukje...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands