Alle recepten op een rijtje
Panna Cotta Met Dadeltapenade
Panna cotta is een klassiek romig puddinkje dat in Italië vaak als dessert wordt geserveerd bij...
Aantal personen: 8 » Keuken: Italiaans
Mocha Affogato = Verdronken Ijs
Affogato betekent letterlijk verdronken in het Italiaans. Dit verdronken ijs is een traditio-nele...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Espressokoekjes
Voor 25 koekjes Klop met een elektrische mixer de boter met de beide suikers romig. Voeg al...
Aantal personen: 8 » Keuken: Italiaans
Gazpacho
Rooster de rode peper op een open vuur of onder de grill tot de buitenkant is geblakerd en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Watermeloen Met Feta
Verwijder de schil van de watermeloen en snijd het vruchtvlees in hapklare stukken. Snijd de feta...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Verse Pasta
Welke pastavorm u ook wilt maken, de bereiding van het deeg is steeds...
Aantal personen: 1 » Keuken: Italiaans
Italiaanse Notenkoekjes
Voor ca. 30 koekjes Rooster de noten in een droge koekenpan ca. 5 minuten. Meng er de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Mini Tosti
Snijd de korstjes van het brood en besmeer elk sneetje dun met boter. Snijd de mozzarella in dunne...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Pompoenpizza
Ingrediënten voor 2 pizza’s Bereidingswijze Zeef de bloem boven een kom en roer er de gist, het...
Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans
Sinaasappel- Citroen Granita
Een granita – oorspronkelijk afkomstig uit Italië - is een bevroren mix van fruit, water en suiker....
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Tomatenpizza Op Z'n Kop
Verhit in een koekenpan met anti-aanbaklaag 1 eetlepel olie en fruit de pancetta in ruim twee...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Abrikozen-kersentaart
Verwarm de oven voor op 175°C. Meng in een kom het zelfrijzend bakmeel met de basterdsuiker en een...
Aantal personen: 8 » Keuken: Italiaans
Warme Ricottacakejes Met Ijs En Limoensaus
Verwarm de oven voor op 200°C. Wel de rozijnen 5 minuten in een bakje met heet water. Boen 1 limoen...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Chocoladetaart
Beboter een springvorm (Ø 26 cm) met margarine en verwarm de oven voor op 150°C. Breek de chocolade...
Aantal personen: 8 » Keuken: Italiaans
Bruchetta Met Aardbeien En Basilicum In Balsamicostroop
20 minuten Verwarm de oven voor op 180°C. Breng de rode wijn samen met de balsamicoazijn in een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Gebakken Toast Met Aardbeien En Limoen-mascarpone
10 minuten Besmeer de sneetjes brood ruim met margarine, bestrooi ze met wat poedersuiker en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Sinaasappel Pannacotta's Met Sinaasappel-cranberrysaus
5 minuten Week de gelatine in koud water. Breng in een pannetje de crème fraîche met de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Mascarponecake Met Pruimensaus
Verwarm de oven voor op 200ºC. Rooster de geschaafde amandelen in een droge koekenpan rondom bruin....
Aantal personen: 12 » Keuken: Italiaans
Bosvruchtencompote Met Mascarpone
Breng suiker, citroensap en een eetlepel margarine in een pannetje aan de kook en laat het lichtjes...
Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans
Omelet Met Mascarpone En Tuinkruiden
Hak de tuinkruiden fijn. Klop de eieren los met 2 eetlepels water, de tuinkruiden en de mascarpone....
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans