Alle recepten op een rijtje

Panna Cotta Met Dadeltapenade

Panna cotta is een klassiek romig puddinkje dat in Italië vaak als dessert wordt geserveerd bij...

Aantal personen: 8 » Keuken: Italiaans

Mocha Affogato = Verdronken Ijs

Affogato betekent letterlijk verdronken in het Italiaans. Dit verdronken ijs is een traditio-nele...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Espressokoekjes

Voor 25 koekjes Klop met een elektrische mixer de boter met de beide suikers romig. Voeg al...

Aantal personen: 8 » Keuken: Italiaans

Gazpacho

Rooster de rode peper op een open vuur of onder de grill tot de buitenkant is geblakerd en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Watermeloen Met Feta

Verwijder de schil van de watermeloen en snijd het vruchtvlees in hapklare stukken. Snijd de feta...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Verse Pasta

Welke pastavorm u ook wilt maken, de bereiding van het deeg is steeds...

Aantal personen: 1 » Keuken: Italiaans

Italiaanse Notenkoekjes

Voor ca. 30 koekjes Rooster de noten in een droge koekenpan ca. 5 minuten. Meng er de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Mini Tosti

Snijd de korstjes van het brood en besmeer elk sneetje dun met boter. Snijd de mozzarella in dunne...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Pompoenpizza

Ingrediënten voor 2 pizza’s Bereidingswijze Zeef de bloem boven een kom en roer er de gist, het...

Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans

Sinaasappel- Citroen Granita

Een granita – oorspronkelijk afkomstig uit Italië - is een bevroren mix van fruit, water en suiker....

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Tomatenpizza Op Z'n Kop

Verhit in een koekenpan met anti-aanbaklaag 1 eetlepel olie en fruit de pancetta in ruim twee...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Abrikozen-kersentaart

Verwarm de oven voor op 175°C. Meng in een kom het zelfrijzend bakmeel met de basterdsuiker en een...

Aantal personen: 8 » Keuken: Italiaans

Warme Ricottacakejes Met Ijs En Limoensaus

Verwarm de oven voor op 200°C. Wel de rozijnen 5 minuten in een bakje met heet water. Boen 1 limoen...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Chocoladetaart

Beboter een springvorm (Ø 26 cm) met margarine en verwarm de oven voor op 150°C. Breek de chocolade...

Aantal personen: 8 » Keuken: Italiaans

Bruchetta Met Aardbeien En Basilicum In Balsamicostroop

20 minuten Verwarm de oven voor op 180°C. Breng de rode wijn samen met de balsamicoazijn in een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Gebakken Toast Met Aardbeien En Limoen-mascarpone

10 minuten Besmeer de sneetjes brood ruim met margarine, bestrooi ze met wat poedersuiker en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Sinaasappel Pannacotta's Met Sinaasappel-cranberrysaus

5 minuten Week de gelatine in koud water. Breng in een pannetje de crème fraîche met de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Mascarponecake Met Pruimensaus

Verwarm de oven voor op 200ºC. Rooster de geschaafde amandelen in een droge koekenpan rondom bruin....

Aantal personen: 12 » Keuken: Italiaans

Bosvruchtencompote Met Mascarpone

Breng suiker, citroensap en een eetlepel margarine in een pannetje aan de kook en laat het lichtjes...

Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans

Omelet Met Mascarpone En Tuinkruiden

Hak de tuinkruiden fijn. Klop de eieren los met 2 eetlepels water, de tuinkruiden en de mascarpone....

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans