Alle recepten op een rijtje

Salade Uit Capri

)Een variant op het doorgaans saaie insalata Caprese. Normaal gesproken keurige plakjes mozzerella...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Italiaanse Basalmico Pesto Marinade

Lekker zomerse Italiaanse marinade, heerlijk voor allerlei soorten roodvlees. Bereidingstijd: 5...

Aantal personen: 1 » Keuken: Italiaans

Tagliatelle Met Spinazie

Tagliatelle met spinazie, mascarpone en parmezaanse kaas. Dit is een vegetarisch gerecht dat heel...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Tagliatelle Met Broccoli En Pesto

Bereidingstijd: 20 minuten 1.Was en schil de aardappel en snijd hem met een dunschiller in...

Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans

Pasta Met Bolognesesaus

Bereidingstijd: 15 minuten 1.Breng een grote pan gezouten water aan de kook. Doe de pasta er in...

Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans

Lasagne

Bereidingstijd: 10 minuten + 50 minuten oven Bereiding 1.Warm de oven voor op 190 C. 2.Breng...

Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans

Bolognesesaus

Bereidingstijd: 80 minuten 1.Snijd het spek in kleine stukjes. Hak de uien, knoflook, wortels en...

Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans

Eenvoudige Tomatensaus

Een eenvoudige tomatensaus die zeer geschikt is als basis voor allerlei pasta gerechten. Deze...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Lingues Met Rozemarijn En Rucola

De Italiaanse lingue di suecera heeft de vorm van een tong. Vandaar de naam, die letterlijk...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Hazenbrood Met Een Dip

In de Marche in Italië wordt met Pasen altijd dit hartige kaasbrood of crescia geserveerd. In deze...

Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans

Rode Wijn Radicchio-risotto

Maak de radicchio schoon en snijd de krop doormidden. Snijd 1 van de stukken in smalle reepjes....

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Cannellinibonen

Week de bonen 6-8 uur in een kom met ruim koud water. Laat de bonen in een vergiet uitlek- ken....

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Asperges Gewikkeld In Italiaanse Pastrami

Kook de asperges in ruim kokend water met zout in 4-5 minuten beetgaar. Spoel ze in een zeef af met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Ravioli Met Peterseliepesto

Kneed een soepel deeg van de bloem, de eieren en 1 theelepel zout. Voeg eventueel wat extra bloem...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Auberginerolletjes Met Mozzarella

Snijd de aubergines in lange, 1 cm dikke plakken. Bestrooien met zout, na 15 minuten afspoelen en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Gegrilde Auberginetimbaaltjes

Snijd de aubergines in 1 cm dikke ronde plakken, de ‘kontjes’ niet gebruiken. Leg ze ongeveer 15...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Ingemaakte Aubergines

Schil de vruchten (dit tegen het verkleuren). Snijd ze eerst in dunne plakken en daarna in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Rolletjes Van Geroosterde Paprika Met Sardine

Italianen eten veel vis uit blik, dat wordt daar gezien als een delicatesse. Deze kleurige...

Aantal personen: 8 » Keuken: Italiaans

Rode Mul In Ham Uit De Oven

Rode mul heeft een prachtige kleur en doet het daarom goed op de kersttafel. In dit hoofdgerecht...

Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans

Volkoren Spaghetti Met Ansjovissaus

Dit gerecht wordt in Lombardije op kerstavond gegeten, in Venetië eet men het op -Goede vrijdag. De...

Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans