Alle recepten op een rijtje
Salade Uit Capri
)Een variant op het doorgaans saaie insalata Caprese. Normaal gesproken keurige plakjes mozzerella...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Italiaanse Basalmico Pesto Marinade
Lekker zomerse Italiaanse marinade, heerlijk voor allerlei soorten roodvlees. Bereidingstijd: 5...
Aantal personen: 1 » Keuken: Italiaans
Tagliatelle Met Spinazie
Tagliatelle met spinazie, mascarpone en parmezaanse kaas. Dit is een vegetarisch gerecht dat heel...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Tagliatelle Met Broccoli En Pesto
Bereidingstijd: 20 minuten 1.Was en schil de aardappel en snijd hem met een dunschiller in...
Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans
Pasta Met Bolognesesaus
Bereidingstijd: 15 minuten 1.Breng een grote pan gezouten water aan de kook. Doe de pasta er in...
Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans
Lasagne
Bereidingstijd: 10 minuten + 50 minuten oven Bereiding 1.Warm de oven voor op 190 C. 2.Breng...
Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans
Bolognesesaus
Bereidingstijd: 80 minuten 1.Snijd het spek in kleine stukjes. Hak de uien, knoflook, wortels en...
Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans
Eenvoudige Tomatensaus
Een eenvoudige tomatensaus die zeer geschikt is als basis voor allerlei pasta gerechten. Deze...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Lingues Met Rozemarijn En Rucola
De Italiaanse lingue di suecera heeft de vorm van een tong. Vandaar de naam, die letterlijk...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Hazenbrood Met Een Dip
In de Marche in Italië wordt met Pasen altijd dit hartige kaasbrood of crescia geserveerd. In deze...
Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans
Rode Wijn Radicchio-risotto
Maak de radicchio schoon en snijd de krop doormidden. Snijd 1 van de stukken in smalle reepjes....
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Cannellinibonen
Week de bonen 6-8 uur in een kom met ruim koud water. Laat de bonen in een vergiet uitlek- ken....
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Asperges Gewikkeld In Italiaanse Pastrami
Kook de asperges in ruim kokend water met zout in 4-5 minuten beetgaar. Spoel ze in een zeef af met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Ravioli Met Peterseliepesto
Kneed een soepel deeg van de bloem, de eieren en 1 theelepel zout. Voeg eventueel wat extra bloem...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Auberginerolletjes Met Mozzarella
Snijd de aubergines in lange, 1 cm dikke plakken. Bestrooien met zout, na 15 minuten afspoelen en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Gegrilde Auberginetimbaaltjes
Snijd de aubergines in 1 cm dikke ronde plakken, de ‘kontjes’ niet gebruiken. Leg ze ongeveer 15...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Ingemaakte Aubergines
Schil de vruchten (dit tegen het verkleuren). Snijd ze eerst in dunne plakken en daarna in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Rolletjes Van Geroosterde Paprika Met Sardine
Italianen eten veel vis uit blik, dat wordt daar gezien als een delicatesse. Deze kleurige...
Aantal personen: 8 » Keuken: Italiaans
Rode Mul In Ham Uit De Oven
Rode mul heeft een prachtige kleur en doet het daarom goed op de kersttafel. In dit hoofdgerecht...
Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans
Volkoren Spaghetti Met Ansjovissaus
Dit gerecht wordt in Lombardije op kerstavond gegeten, in Venetië eet men het op -Goede vrijdag. De...
Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans