Alle recepten op een rijtje

Cappelletti Met Tomaat & Basilicum

Smelt een klontje boter en fruit daarin de gesnipperde sjalot, strooi er de bloem over en roer...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Pappardelle Met Zeevruchten

Kook de mosselen zoals gebruikelijk. Pel de scampi's, kruid met peper en zout en bak ze kort in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Salade Van Pasta & Pizza

Kook de pasta al denté in licht gezouten water, giet af en spoel onder koud stromend water. Roer er...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Lasagne Van Land & Zee

Voor de tomatensaus: stoof de spekblokjes aan in olie, voeg dan de in stukjes gesneden wortel,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Tagliatelle Met Vogelnestje

Stoof de ui en knoflook aan in wat boter en blus met de wijn, laat even inkoken. Voeg de bouillon,...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Farfalle Met Kreeftensausje

Verwarm de kreeftensoep en voeg er de room aan toe, breng op smaak met wat zwarte peper en zout....

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Milanese Kalfsrolletjes

Sla de kalfslapjes tussen folie plat, niet te hard anders beschadig je de vleesvezels. Hak de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Tortelloni Met Asperges & Ganda Ham

Schil de asperges en stoom ze beetgaar, zo'n 25 ŕ 30 minuten. Verhit wat olijfolie in een ruime...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Noedels Met Kokosmelk

Snijd de wortelen en de peultjes in julienne, schil de courgette en snij de schil eveneens in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Gemengde Pastasalade

Spoel de sla en doe ze in een ruime kom. snij de courgette in kleine blokjes en laat ze samen...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Spaghetti Met Gamba's

Stoof het gehakte Spaans pepertje en de knoflook even aan in wat olijfolie. Voeg de gamba's toe...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Lasagne Bolognese

Maak met een klontje boter, de bloem en wat melk een gladde bechamelsaus, smelt hierin de geraspte...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Farfalle Met Zalm & Kruidenkaas

Kook de pasta beetgaar, giet af en spoel onder koud stromend water. Snij de zalm in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Lasagne Met Kool & Zalm

Maak de koolbladeren los, spoel ze en blancheer ze 5 minuten in kokend gezouten water, verwijder de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Sardinische Zite

Kook de pasta al denté zoals voorgeschreven op de verpakking in gezouten water, giet af en spoel...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Kalfsragout Uit Lugurië

Snijd het vlees in dobbelsteentjes. Hak ook de wortel, ui, knoflook en bleekselder in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Varkensfilet Met Champignonsaus

Kruidt het vlees goed met zwarte peper, rozemarijn en wat zout, braad de filet aan alle kanten mooi...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Kip Met Tonijnsaus

Doe de kip in een ruime pan en giet water bij tot alles onder staat. Hak de wortel, ui, en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Pasta Met Kip & Chorizo

Smelt wat boter en bak hierin de kip mooi goudbruin aan.Haal uit de pan en hou warm. Bak nu in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Lamskoteletjes Met Gnocchetti

Kook de pasta beetgaar en spoel vervolgens onder koud water. Smelt een flinke klont boter en stoof...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans