Alle recepten op een rijtje
Balsamico-sjalotjes Pickle
(voor ca. 1 literpot pickles) Verwarm de oven voor op 180 ˚C. Rooster de sjalotjes ca....
Aantal personen: 1 » Keuken: Wereldkeuken
Appel-salie Chutney
(voor ca. 1 liter chutney) Schil de appels, snijd ze in partjes en verwijder de klokhuizen....
Aantal personen: 1 » Keuken: Wereldkeuken
Peren-amandel Pickle
(Voor ca. 1 literpot pickles) Snijd de peren in 4-6 parten en
verwijder het klokhuis,...
Aantal personen: 1 » Keuken: Wereldkeuken
Tomaten-dragon Chutney
Voor ca. 1 liter chutney Maak de uien schoon en snipper ze. Schil de appels en snijd ze in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Gemberbietjes
Verwarm de oven voor op 180 ˚C. Maak de bietjes schoon en snijd ze in helften of kwarten....
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Prei Met Jonge Venkel, Aardappelprak En Schuim Van Hazelnoot
Haal de buitenste ring van de prei eraf en was de prei onder de kraan schoon. Breng de azijn, de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Parmezaanse-kaassouffleetjes
Verwarm de oven voor op 200 ˚C. Vet 4 soufflévormpjes in met boter en bestrooi met wat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Cannellinibonen
Week de bonen 6-8 uur in een kom met ruim koud water. Laat de bonen in een vergiet uitlek- ken....
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Asperges Gewikkeld In Italiaanse Pastrami
Kook de asperges in ruim kokend water met zout in 4-5 minuten beetgaar. Spoel ze in een zeef af met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Branston Pickle
Voor 4 potjes van 450 milliliter Schep alle ingrediënten in een grote (roestvrijstalen) pan...
Aantal personen: 2 » Keuken: Anders
Ingemaakte Aubergines
Schil de vruchten (dit tegen het verkleuren). Snijd ze eerst in dunne plakken en daarna in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Suikerbroodje
Doe de bloem in een kom en meng er het zout, de kaneel en de gist door. Meng er de melk, de boter...
Aantal personen: 6 » Keuken: Indiaas
Maïs Van De Barbecue
Trek de bladeren van de maïs naar beneden en verwijder de draden. Trek de bladeren weer naar boven...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Salie-knoflookaardappelspiesjes
Voor 12 spiesjes Verwarm de oven voor op 200˚ C. Vermeng de olie, balsamico-azijn,...
Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands
Geroosterde Tomatenbroodjes
Verwarm de oven voor op 150˚ C. Snijd de tomaten doormidden en verwijder de zaadjes. Leg...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Huisgemaakte Appelstroop
Voor 1 liter appelstroop Was de appels en snijd er de slechte plekken uit. Kook de appels in een...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Groene Salade Met Geroosterde Zoete Aardappel
De langwerpige knol van de zoete aardappel is steeds beter verkrijgbaar in Nederland. Er zijn twee...
Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken
Muffins Van Maïsbrood
De Amerikaanse pioniers leerden maïs eten van de indianen. Sindsdien is het een basisingrediënt in...
Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken
Salade Van Rucola, Broccoli, Courgette En Kruiden
Snijd de groene groenten klein. Blancheer de bonen 4 min. in kokend water met zout. Doe er de...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Verse Pasta
Welke pastavorm u ook wilt maken, de bereiding van het deeg is steeds...
Aantal personen: 1 » Keuken: Italiaans