Alle recepten op een rijtje

Balsamico-sjalotjes Pickle

(voor ca. 1 literpot pickles) Verwarm de oven voor op 180 ˚C. Rooster de sjalotjes ca....

Aantal personen: 1 » Keuken: Wereldkeuken

Appel-salie Chutney

(voor ca. 1 liter chutney) Schil de appels, snijd ze in partjes en verwijder de klokhuizen....

Aantal personen: 1 » Keuken: Wereldkeuken

Peren-amandel Pickle

(Voor ca. 1 literpot pickles) Snijd de peren in 4-6 parten en
verwijder het klokhuis,...

Aantal personen: 1 » Keuken: Wereldkeuken

Tomaten-dragon Chutney

Voor ca. 1 liter chutney Maak de uien schoon en snipper ze. Schil de appels en snijd ze in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Gemberbietjes

Verwarm de oven voor op 180 ˚C. Maak de bietjes schoon en snijd ze in helften of kwarten....

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Prei Met Jonge Venkel, Aardappelprak En Schuim Van Hazelnoot

Haal de buitenste ring van de prei eraf en was de prei onder de kraan schoon. Breng de azijn, de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Parmezaanse-kaassouffleetjes

Verwarm de oven voor op 200 ˚C. Vet 4 soufflÚvormpjes in met boter en bestrooi met wat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Cannellinibonen

Week de bonen 6-8 uur in een kom met ruim koud water. Laat de bonen in een vergiet uitlek- ken....

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Asperges Gewikkeld In Italiaanse Pastrami

Kook de asperges in ruim kokend water met zout in 4-5 minuten beetgaar. Spoel ze in een zeef af met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Branston Pickle

Voor 4 potjes van 450 milliliter Schep alle ingrediŰnten in een grote (roestvrijstalen) pan...

Aantal personen: 2 » Keuken: Anders

Ingemaakte Aubergines

Schil de vruchten (dit tegen het verkleuren). Snijd ze eerst in dunne plakken en daarna in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Suikerbroodje

Doe de bloem in een kom en meng er het zout, de kaneel en de gist door. Meng er de melk, de boter...

Aantal personen: 6 » Keuken: Indiaas

Ma´s Van De Barbecue

Trek de bladeren van de ma´s naar beneden en verwijder de draden. Trek de bladeren weer naar boven...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Salie-knoflookaardappelspiesjes

Voor 12 spiesjes Verwarm de oven voor op 200˚ C. Vermeng de olie, balsamico-azijn,...

Aantal personen: 12 » Keuken: Hollands

Geroosterde Tomatenbroodjes

Verwarm de oven voor op 150˚ C. Snijd de tomaten doormidden en verwijder de zaadjes. Leg...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Huisgemaakte Appelstroop

Voor 1 liter appelstroop Was de appels en snijd er de slechte plekken uit. Kook de appels in een...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Groene Salade Met Geroosterde Zoete Aardappel

De langwerpige knol van de zoete aardappel is steeds beter verkrijgbaar in Nederland. Er zijn twee...

Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken

Muffins Van Ma´sbrood

De Amerikaanse pioniers leerden ma´s eten van de indianen. Sindsdien is het een basisingrediŰnt in...

Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken

Salade Van Rucola, Broccoli, Courgette En Kruiden

Snijd de groene groenten klein. Blancheer de bonen 4 min. in kokend water met zout. Doe er de...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Verse Pasta

Welke pastavorm u ook wilt maken, de bereiding van het deeg is steeds...

Aantal personen: 1 » Keuken: Italiaans