Alle recepten op een rijtje

Paprikachutney

Was de paprika's, verwijder de zaadlijsten en snijd ze in kleine stukjes. Pel de knoflook. Breng in...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Paddestoelenchutney Met Walnoten

Borstel de paddestoelen schoon en snijd ze in flinke plakken. Pel de uien en snij ze in ringen....

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Voorjaarssalade

Een basisdressing kan bestaan uit een mengsel van olie, azijn, suiker, peper en zout en kruiden...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Aardappelschotel

Snijd de gekookte aardappels in kleine blokjes, de ham en de uien in stukjes en de champignons in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Mispeljam

Was de mispels, kook ze een half uur en druk de vruchten met de bolle kant van een pollepel door...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Kweeperenjam

Was de kweeperen en kook ze ongeveer drie kwartier in ruim water. Giet de kweeperen af en laat ze...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Wortelsalade

Klop een glad sausje van de room of de yoghurt, de olie, de koriander, de honing en het citroensap....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Rodekool

Deze kruidige rodekool is lekker met gekookte aardappels, gebraden rundvlees en een flinke schep...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Appelcompote

Snijd de Gronsvelder Klumpkes in kwarten. Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd ze in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Schorsenerenrolletjes

Was en schil de schorseneren. Snijd ze daarna in stukken van ongeveer 10 centimeter en leg ze...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gevulde Hartige Appels

Verwarm de oven voor op 200 graden. Was de salie, snijd de ene helft fijn en bewaar de andere...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Groene Bonensalade

Dop de tuinbonen en doperwtjes en laat ze ongeveer 10 minuten koken. Haal de peultjes af en roerbak...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Stoofpeertjes Van Gieser Wildeman

Zo gaat u te werk: Zet de hele, geschilde stoofperen (laat het steeltje eraan zitten) in een pan...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Tomatentapenade

Week de ansjovis 30 minuten lang in melk om ze te ontzouten. Halveer de knoflook, snipper het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans

Stoofpeertjes Speciaal

Was de peren en schil ze een keer over de gehele lengte, zodat er een mooie brede band overheen...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gestoofde Rodekool Met Appelschijven

Verwijder de buitenste harde bladeren van de kool en snijd de kool in vier grote stukken. Spoel de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gesouffleerde Omelet Met Korianderpesto

Korianderpesto Pers de gepelde knoflooktenen boven een vijzel. Voeg de pijnboompitten toe en de...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Vlierbessenjam

Laat de vlierbessen in een ruime pan sudderen tot ze zacht zijn. Los onder voortdurend roeren de...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Vlierbes-pruimenchutney

Was de pruimen, halveer ze en ontdoe ze van hun pitten. Kneus een paar pitten en haal de witte kern...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Vlechtbrood

Vermeng de gist met de lauwe melk en laat het mengsel 15 minuten op kamertemperatuur staan tot het...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands