Alle recepten op een rijtje
Bieten Pannekoekjes
Kook voor de pannenkoekjes de aardappels in water met zout in ca. 20 minten gaar. Giet ze af en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders
Rode Kool Op Z'n Zweeds
Houd 8 mooie bladeren rode kool apart voor de varkenslende. Verwijder het hart en snijd de rest in...
Aantal personen: 8 » Keuken: Anders
Ingekeepte Aardappeltjes
Schil de aardappels en leg ze 1 voor 1 op een pollepel en snijd ze in tot de rand van de pollepel....
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Ingemaakte Komkommer Met Dille
Voor 2 potjes van 300 milliliter Traditie: In de Scandinavische keuken wordt veel gebruikgemaakt...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Pastinaak Frietjes
Voor 4-6 zakjes Schil de pastinaken en snijd ze in de vorm van kleine frietjes. Spoel ze af...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Stamppot Van Snijbonen
Voor 6 schaaltjes Bak de plakjes spek krokant in een koekenpan. Kook de aardappels in ca. 20...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Creme Brulee Van Doperwtjes
Voor 6 ovenschaaltjes Kook de doperwten in een bodempje water met zout in ca. 5 minuten gaar....
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Gevlochten Broodletters Met Tijm
Meng de broodmix met de boter, de melk en de tijm en kneed het tot een soepel deeg. Laat het deeg...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Rodekoolsalade
Verwijder de buitenste harde bladeren van de kool en snijd de kool in vier grote stukken. Spoel ze...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Rodekool In Zoetzuur
Meng de wijnazijn, appelsap, kruiden, zout en suiker in een pan en laat het mengsel vijf à tien...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Ratatouille
Pel en snipper de ui, snijd de aubergines, tomaten, peren, pompoentjes en paddestoelen in grote...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Rabarberjam Met Kervel
Was de rabarber en snijd de stelen in stukjes. Meng de rabarber met de suiker en het citroensap in...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Rabarbercompote
Was en schil de rabarber en snijd de stelen in stukjes. Breng de stukjes in het aanhangende water...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Rabarber-gemberjam
Snijd de rabarber in blokjes van 1 centimeter en de gember in kleine stukjes. S nijd de citroen in...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Pompoentulband
Verwarm de oven voor op 175 graden. Vet een tulbandvorm in met boter en bestuif de vorm met bloem....
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Pompoenjam
Rasp de pompoen, snijd de appels in stukjes en snijd de gemberbolletjes klein. Doe alle...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Pompoen-peperchutney
Was de pompoen, snijd die in parten, haal de pitten eruit en snijd de parten in kleine blokjes....
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Perenconfiture Met Amandelen
Snijd de geschilde peren in stukjes en vermeng ze goed met de Marmello en het druiven-en...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Peren In Gekruide Wijn
Schil de peren, maar laat de steeltjes zitten. Steek in elke peer een kruidnagel. Zet de peren in...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands
Pastinaaksoufflé
(8 kleine soufflés of 1 grote soufflé) Bereiding Was, schil en rasp de pastinaak en smoor het...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands