Alle recepten op een rijtje

Bieten Pannekoekjes

Kook voor de pannenkoekjes de aardappels in water met zout in ca. 20 minten gaar. Giet ze af en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Rode Kool Op Z'n Zweeds

Houd 8 mooie bladeren rode kool apart voor de varkenslende. Verwijder het hart en snijd de rest in...

Aantal personen: 8 » Keuken: Anders

Ingekeepte Aardappeltjes

Schil de aardappels en leg ze 1 voor 1 op een pollepel en snijd ze in tot de rand van de pollepel....

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Ingemaakte Komkommer Met Dille

Voor 2 potjes van 300 milliliter Traditie: In de Scandinavische keuken wordt veel gebruikgemaakt...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Pastinaak Frietjes

Voor 4-6 zakjes Schil de pastinaken en snijd ze in de vorm van kleine frietjes. Spoel ze af...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Stamppot Van Snijbonen

Voor 6 schaaltjes Bak de plakjes spek krokant in een koekenpan. Kook de aardappels in ca. 20...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Creme Brulee Van Doperwtjes

Voor 6 ovenschaaltjes Kook de doperwten in een bodempje water met zout in ca. 5 minuten gaar....

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Gevlochten Broodletters Met Tijm

Meng de broodmix met de boter, de melk en de tijm en kneed het tot een soepel deeg. Laat het deeg...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Rodekoolsalade

Verwijder de buitenste harde bladeren van de kool en snijd de kool in vier grote stukken. Spoel ze...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Rodekool In Zoetzuur

Meng de wijnazijn, appelsap, kruiden, zout en suiker in een pan en laat het mengsel vijf à tien...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Ratatouille

Pel en snipper de ui, snijd de aubergines, tomaten, peren, pompoentjes en paddestoelen in grote...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Rabarberjam Met Kervel

Was de rabarber en snijd de stelen in stukjes. Meng de rabarber met de suiker en het citroensap in...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Rabarbercompote

Was en schil de rabarber en snijd de stelen in stukjes. Breng de stukjes in het aanhangende water...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Rabarber-gemberjam

Snijd de rabarber in blokjes van 1 centimeter en de gember in kleine stukjes. S nijd de citroen in...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Pompoentulband

Verwarm de oven voor op 175 graden. Vet een tulbandvorm in met boter en bestuif de vorm met bloem....

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Pompoenjam

Rasp de pompoen, snijd de appels in stukjes en snijd de gemberbolletjes klein. Doe alle...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Pompoen-peperchutney

Was de pompoen, snijd die in parten, haal de pitten eruit en snijd de parten in kleine blokjes....

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Perenconfiture Met Amandelen

Snijd de geschilde peren in stukjes en vermeng ze goed met de Marmello en het druiven-en...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Peren In Gekruide Wijn

Schil de peren, maar laat de steeltjes zitten. Steek in elke peer een kruidnagel. Zet de peren in...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands

Pastinaaksoufflé

(8 kleine soufflés of 1 grote soufflé) Bereiding Was, schil en rasp de pastinaak en smoor het...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands