Alle recepten op een rijtje
Clotted Cream
Echt engelse clotted cream, dikke room, fantastisch lekker met scones Bereidingstijd: 5...
Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken
Bloemtortilla's Voor Wraps
Wraps zijn heerlijk en je kan eindeloos varieren. In plaats van de tortilla's zelf te kopen kun je...
Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken
Aardappelpuree
Eenvoudig basis recept voor een heerlijk, romige aardappelpuree Bereidingstijd: 30...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Komkommersalade
Bereidingstijd: 10 minuten 1.Schil 2 komkommers met een dunschiller, snijd de uiteinden eraf en...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Bolognesesaus
Bereidingstijd: 80 minuten 1.Snijd het spek in kleine stukjes. Hak de uien, knoflook, wortels en...
Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans
Eenvoudige Tomatensaus
Een eenvoudige tomatensaus die zeer geschikt is als basis voor allerlei pasta gerechten. Deze...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Bramensaus
Deze mooie dikke bramensaus is lekker bij bijna alle toetjes met zacht zomerfruit. Breng de bramen...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Eton Mess
Eton Mess is een echt Engels gerecht dat elk jaar geserveerd wordt op de beroemde kostschool Eton...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Rode Bessen Pepergelei
Voor 2-3 potten van 250 gram De pit van de rode pepers geeft deze gelei een lekker bite. Ook...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Kweepeerpasta
Voor 4 potjes (± 13/4 à 2 kilo) Kweepeerpasta heeft zo veel smaak van zichzelf, dat u behalve...
Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands
Chutney Van Kweepeer-goudrenet Met Rozemarijn En Peper
Schil de kweepeer, snijd in partjes en in dunne plakjes. Doe in een koekenpan, voeg een scheutje...
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken
Preisalade Met Lobbige Citroen-tijmdressing
Verwijder het buitenste blad van de prei en snijd 
het onderste stuk met de wortel eraf....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Koolsalade
Klop een dressing van de mayonaise, de zure room, de azijn, het citroensap en het sinaasappelsap en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Lingues Met Rozemarijn En Rucola
De Italiaanse lingue di suecera heeft de vorm van een tong. Vandaar de naam, die letterlijk...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Friselle Dell’orzo
Friselle is een broodsoort die twee keer de oven in gaat. Net als een beschuit wordt het brood na...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Roggewielen
De grote wielen van roggebloem zijn een klassiek Scandinavisch recept. Oorspronkelijk werden de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Anders
Roggecrackers
Roggecrackers zijn heel geschikt om een warm zachtgekookt eitje mee uit te lepelen. Gebruik voor...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Succotash
Doe de bonen en de maïs elk in een eigen pan en giet er ruim kokend water over. Laat ze circa 2 uur...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Pittige Walnoten
Verwarm de oven voor op 170 ˚C. Verhit de boter en de olie in een steelpan (liefst met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Walnotenpesto
Hak alle ingrediënten fijn in de keukenmachine of wrijf ze in een stenen vijzel fijn totdat het een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands