Alle recepten op een rijtje

Clotted Cream

Echt engelse clotted cream, dikke room, fantastisch lekker met scones Bereidingstijd: 5...

Aantal personen: 8 » Keuken: Wereldkeuken

Bloemtortilla's Voor Wraps

Wraps zijn heerlijk en je kan eindeloos varieren. In plaats van de tortilla's zelf te kopen kun je...

Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken

Aardappelpuree

Eenvoudig basis recept voor een heerlijk, romige aardappelpuree Bereidingstijd: 30...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Komkommersalade

Bereidingstijd: 10 minuten 1.Schil 2 komkommers met een dunschiller, snijd de uiteinden eraf en...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Bolognesesaus

Bereidingstijd: 80 minuten 1.Snijd het spek in kleine stukjes. Hak de uien, knoflook, wortels en...

Aantal personen: 6 » Keuken: Italiaans

Eenvoudige Tomatensaus

Een eenvoudige tomatensaus die zeer geschikt is als basis voor allerlei pasta gerechten. Deze...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Bramensaus

Deze mooie dikke bramensaus is lekker bij bijna alle toetjes met zacht zomerfruit. Breng de bramen...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Eton Mess

Eton Mess is een echt Engels gerecht dat elk jaar geserveerd wordt op de beroemde kostschool Eton...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Rode Bessen Pepergelei

Voor 2-3 potten van 250 gram De pit van de rode pepers geeft deze gelei een lekker bite. Ook...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Kweepeerpasta

Voor 4 potjes (± 13/4 à 2 kilo) Kweepeerpasta heeft zo veel smaak van zichzelf, dat u behalve...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Chutney Van Kweepeer-goudrenet Met Rozemarijn En Peper

Schil de kweepeer, snijd in partjes en in dunne plakjes. Doe in een koekenpan, voeg een scheutje...

Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken

Preisalade Met Lobbige Citroen-tijmdressing

Verwijder het buitenste blad van de prei en snijd 
het onderste stuk met de wortel eraf....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Koolsalade

Klop een dressing van de mayonaise, de zure room, de azijn, het citroensap en het sinaasappelsap en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Lingues Met Rozemarijn En Rucola

De Italiaanse lingue di suecera heeft de vorm van een tong. Vandaar de naam, die letterlijk...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Friselle Dell’orzo

Friselle is een broodsoort die twee keer de oven in gaat. Net als een beschuit wordt het brood na...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Roggewielen

De grote wielen van roggebloem zijn een klassiek Scandinavisch recept. Oorspronkelijk werden de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Roggecrackers

Roggecrackers zijn heel geschikt om een warm zachtgekookt eitje mee uit te lepelen. Gebruik voor...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Succotash

Doe de bonen en de maïs elk in een eigen pan en giet er ruim kokend water over. Laat ze circa 2 uur...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Pittige Walnoten

Verwarm de oven voor op 170 ˚C. Verhit de boter en de olie in een steelpan (liefst met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Walnotenpesto

Hak alle ingrediënten fijn in de keukenmachine of wrijf ze in een stenen vijzel fijn totdat het een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands