Alle recepten op een rijtje
Trostomaten Aan De Tak
Verwarm de oven voor op 250°C (hetelucht 225°C). Was de tomaten aan de tak. Leg de tomaten met de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Witlof-mandarijnsalade
Verwijder de onderkanten van de witlof. Halveer de witlof en snij de harde kernen eruit. Was de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Gevulde Tomaatjes
Was en halveer 12 pruim-trostomaatjes in de lengte. Hol ze uit met een klein lepeltje en laat de...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Nieuwe Aardappelsalade
Borstel 300g nieuwe aardappels schoon en snij ze in kleine stukken. Kook de aardappels in water met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Roergebakken Witlof Met Ham En Kaas
Halveer de stronkjes witlof en verwijder de harde kernen. Haal de blaadjes los. Snijd de ham in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Maïsbeignets Met Yoghurtdip
1. Laat de maïskorrels uitlekken en dep ze droog. Roer een dipsaus van de yoghurt, fijngehakte...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters
Zalmboter
1.Breng in een pan witte wijn met 100 ml water aan de kook. Draai het vuur zeer laag en leg de...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Tomaten-olijvenchutney
Bij kip, vlees, vis en gegrilde groente. Ook heel lekker als je tapas maakt. Bereidingstijd: 15...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Spruitjes Met Cashewnoten
1.Maak de spruitjes schoon, kruis met een mesje de onderkant in. 2.Breng water met zout aan de...
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands
Mini Loempiaatjes
Bereidingstijd: 15 minuten + 20 minuten bakken 10 stuks Bereiding 1.Verwarm de oven voor op...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Kruidenboter
Bereidingstijd: 5 minuten Bereiding 1.Prak de boter zacht en knijp de knoflook uit. Voeg...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Knoflookrijst
Lekker smakelijk bijgerecht bij veel chinese recepten, knoflookrijst. Snel en eenvoudig te...
Aantal personen: 2 » Keuken: Oosters
Gestoofde Prei
20 minuten 1.Snijd de donkergroene uiteinden van de prei. Halveer ze over de lengte en was ze....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Geroosterde Maïskolven
Een typisch amerikaans barbecue gerecht, gegrilde maïskolven van de barbecue. Bereidingstijd:...
Aantal personen: 6 » Keuken: Anders
Gepofte Aardappel Met Zalm
Variant op het basisrecept van de gepofte aardappel. Lekker bij de barbecue. Bereidingstijd: 25...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
BBQ Broodje
Weer eens wat anders op de barbecue, zelf gevulde broodjes bakken. Vinden de kids ook leuk. Pas op...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Appelmoes
1.Schil de appelen, verwijder het klokhuis en snijd ze in stukjes. Leg ze dadelijk in koud water om...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Roergebakken Witte Kool Met Ketjap
Een supersnel gerecht, eenvoudig maar gewoon erg lekker, roergebakken witte kool met ketjap en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Tomatenmayonaise
Lekkere variant op de gwone mayonaise, lekker om brood in te dippen, maar ook lekker op de...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Pittige Tomatensalsa
Lekker pittige salsa met allemaal verse ingredienten, heerlijk bij de babrbecue of bij mexicaanse...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands