Alle recepten op een rijtje

Peultjes Met Oesterzwammen

Voorbereiden ca. 15 minuten, bereiden ca. 5 minuten. Oesterzwammen schoonvegen met keukenpapier...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Gehaktburger Met Nootjes

Maal of hak de noten fijn, maar niet al te fijn. Hak de ui zeer fijn. Doe noten, ui, meel en...

Aantal personen: 1 » Keuken: Hollands

Hartige Taart Met Paddestoelen En Ham

Ca 15 minuten en 40 minuten in de oven. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Laat het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Nasi Goreng Met Kip

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. In wok olie verhitten en kipblokjes in 2 min. rondom...

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters

Naan (Indiaas Brood)

Alle ingrediënten moeten tijdens bereiding op kamertemperatuur zijn. Naan : Hèt Indiaase brood...

Aantal personen: 6 » Keuken: Indiaas

Moussaka

Betrooi de aubergineplakken 1 uur van tevoren rijkelijk met zout, dit om het vocht eraan te...

Aantal personen: 2 » Keuken: Mediterraan

Mixed Barbecue

Voorbereidingstijd: 120 min. Bereidingstijd: 15 min. 1. Pel en pers de knoflook boven een kom....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Gekruide Filetlapjes Met Cheddar Kaas

Voorbereidingstijd: 35 min. Bereidingstijd: 15 min. 1. Neem de filetlapjes uit de koelkast en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mexicaans

Gegrilde Varkenslapjes

Voorbereidingstijd: 15 min. Bereidingstijd: 15 min. 1. Boen de citroen schoon en rasp er 1...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Kibbeling Met Paprika

Bereidingstijd: 10 tot 20 minuten Verwarm de grill in de oven voor. Maak de paprika’s schoon en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Pasta Met Gerookte Zalm En Dille-roomsaus

Kook de macaroni beetgaar in ruim kokend water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking;...

Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans

Macaroni Met Bruine Bonen

Kook de macaroni gaar volgens de bereiding op de verpakking. Breng in een pannetje water aan de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Lasagne Met Paddestoelen

Kaas raspen. In pan met ruim koken water en zout lasagnevellen in ca. 8 minuten beetgaar koken....

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Lasagna

Ui schillen en snipperen, knoflook pellen. Olie warm laten worden in sauspan. Ui en geperste...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Lamskroon Met Gegrilde Koolrabi En Gesmoorde Radijs

Verwarm de oven voor op 190 graden. Snij de lamsracks vanaf de bovenkant tussen de botjes een...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Kalfszwezerik Met Sinaasappelsaus

De kalfszwezeriken spoelen en blancheren. Daarna goed ontdoen van vliezen en vet. Snijden in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Kreeft Met 2 Soorten Mayonaise

Leg de kreeften naast elkaar op een dienblad. (Laat diepvrieskreeften langzaam in ca. 3 uur...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Kabeljauwfilet Met Mosterdsaus

Snijd de visfilet in 2 gelijke stukken en leg die in een schaal. Pers 1 limoentje (of een halve...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Kabeljauw Met Tuinbonen En Asperges

Gebruik verse jonge en niet te grote tuinbonen. Dop ze en blancheert 1 minuut in gezouten kokend...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kabeljauw Met Kruidenboter In Een Pakketje

Ontvel de tomaten: kruis de velletjes in, dompel ze ca. 30 seconden in kokend water en trek de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands