Alle recepten op een rijtje
Zonnevis Met Zeebrugse Garnaaltjes
De zonnevis kort bakken en dresseren op een voorverwarmd bord. Voor de saus: 1 dl mosselsap + 1 dl...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Scholrolletjes Met Bieslook En Garnaal
Dep de scholfilets droog. Controleer of er geen graatjes meer in zitten. Bestrooi de filets met wat...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Saucijsspiesen Met Perzik En Ui
500 gram saucijsjes 2 2 1. Wel de saucijsjes 5 minuten in water dat tegen de kook aan zit. Dep...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Saucijspakketjes Met Zuurkool
Verwarm de oven voor op 175 °C (of gasstand 4-5). Meng in een kom de casselerrib, de paprika, het...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Saté Met Sambalrijst En Kroepoek
Het vlees in blokjes snijden. De uien pellen en fijnsijden. Kruiden fijnstampen en vermengen met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters
Meerval Uit De Oven
1. De meervalfilet in stukken van circa 30 g verdelen en kruiden met peper en zout. 2. Een...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Vispotje Uit De Oven
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de broccoliroosjes van de stronk en blancheer ze in ruim...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Spitskool Met Rijst
Rijst gaar koken. Af laten koelen. Spitskool in smalle reepjes snijden. Olie in wok verhitten....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Biefstukreepjes Met Broccoli
Meng de maïzena, mirin, sesamolie en sojasaus in een kom. Snij de biefstuk in dunne reepjes en voeg...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Risotto Van Tomaat En Gamba's
Fruit een uitje en laat hierin risotto-rijst zachtjes koken in scheutjes bouillon, en maak dat af...
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans
Rijst Met Vissaus
Rijst: Fruit uitje in een pan met wat olie. Voeg de rijst en een theelepel bouillonpoedertoe en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken
Spaghetti Met Raapsteeltjes En Roerei
Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing gaar en giet ze af. Maak de raapsteeltjes schoon en...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Quiche
Deze quiche is misschien wat uitgebreid en je kunt gerust de prei of de champignons weglaten als je...
Aantal personen: 4 » Keuken: Frans
Pizza Met Sardientjes En Kaas
Tomatensaus: tomatenketchup mengen met: beetje kruidenbouillon, oregano, knoflook. Maak het...
Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans
Pizza Met Gerookte Zalm
Bereiding deeg: Meng in een kom de bloem, het zout, de suiker en de gistkorrels door elkaar. Maak...
Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans
Pestotaart Met Geitenkaas En Gegrilde Groenten
Zet de oven op 200 graden. Maak het deeg: doe de bloem in de keukenmachine. Terwijl het mes blijft...
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands
Pannenkoek Met Ei, Zalm En Prei
Maak een beslag van bloem, eieren en melk. Voeg wat zout toe. Verwarm de koekenpan op laag vuur met...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Pangafilet Op Roergebakken Boontjes Met Champignons
Maak de boontjes schoon en zet een pan water (met zout) op. Kook ze beetgaar gaar en schep ze in...
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Paksoi-stamppot Met Kip
Ketjap in schaal gieten. 1 teentje knoflook erbij uitpersen. Kipfilets inwrijven met zout en 1 tl....
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands
Oliebollen
Wel (=in heet water een minuut of tien) de krenten of rozijnen en dep ze droog Doe de mix in een...
Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands