Alle recepten op een rijtje

Zonnevis Met Zeebrugse Garnaaltjes

De zonnevis kort bakken en dresseren op een voorverwarmd bord. Voor de saus: 1 dl mosselsap + 1 dl...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Scholrolletjes Met Bieslook En Garnaal

Dep de scholfilets droog. Controleer of er geen graatjes meer in zitten. Bestrooi de filets met wat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Saucijsspiesen Met Perzik En Ui

500 gram saucijsjes 2 2 1. Wel de saucijsjes 5 minuten in water dat tegen de kook aan zit. Dep...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Saucijspakketjes Met Zuurkool

Verwarm de oven voor op 175 °C (of gasstand 4-5). Meng in een kom de casselerrib, de paprika, het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Saté Met Sambalrijst En Kroepoek

Het vlees in blokjes snijden. De uien pellen en fijnsijden. Kruiden fijnstampen en vermengen met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters

Meerval Uit De Oven

1. De meervalfilet in stukken van circa 30 g verdelen en kruiden met peper en zout. 2. Een...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Vispotje Uit De Oven

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de broccoliroosjes van de stronk en blancheer ze in ruim...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Spitskool Met Rijst

Rijst gaar koken. Af laten koelen. Spitskool in smalle reepjes snijden. Olie in wok verhitten....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Biefstukreepjes Met Broccoli

Meng de maïzena, mirin, sesamolie en sojasaus in een kom. Snij de biefstuk in dunne reepjes en voeg...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Risotto Van Tomaat En Gamba's

Fruit een uitje en laat hierin risotto-rijst zachtjes koken in scheutjes bouillon, en maak dat af...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Rijst Met Vissaus

Rijst: Fruit uitje in een pan met wat olie. Voeg de rijst en een theelepel bouillonpoedertoe en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken

Spaghetti Met Raapsteeltjes En Roerei

Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing gaar en giet ze af. Maak de raapsteeltjes schoon en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Quiche

Deze quiche is misschien wat uitgebreid en je kunt gerust de prei of de champignons weglaten als je...

Aantal personen: 4 » Keuken: Frans

Pizza Met Sardientjes En Kaas

Tomatensaus: tomatenketchup mengen met: beetje kruidenbouillon, oregano, knoflook. Maak het...

Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans

Pizza Met Gerookte Zalm

Bereiding deeg: Meng in een kom de bloem, het zout, de suiker en de gistkorrels door elkaar. Maak...

Aantal personen: 2 » Keuken: Italiaans

Pestotaart Met Geitenkaas En Gegrilde Groenten

Zet de oven op 200 graden. Maak het deeg: doe de bloem in de keukenmachine. Terwijl het mes blijft...

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands

Pannenkoek Met Ei, Zalm En Prei

Maak een beslag van bloem, eieren en melk. Voeg wat zout toe. Verwarm de koekenpan op laag vuur met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Pangafilet Op Roergebakken Boontjes Met Champignons

Maak de boontjes schoon en zet een pan water (met zout) op. Kook ze beetgaar gaar en schep ze in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Paksoi-stamppot Met Kip

Ketjap in schaal gieten. 1 teentje knoflook erbij uitpersen. Kipfilets inwrijven met zout en 1 tl....

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Oliebollen

Wel (=in heet water een minuut of tien) de krenten of rozijnen en dep ze droog Doe de mix in een...

Aantal personen: 8 » Keuken: Hollands