Alle recepten op een rijtje

Ossobuco Alla Milanese

•Kruid de schenkels met peper en zout, wentel ze door de bloem en laat ze mooi kleuren in olie en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans

Asperges, Risotto Van Curry & St Jacobsvruchten

Schil de asperges en verwijder het harde uiteinde, doe deze schillen, de uiteinden en een half...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Salade Van Pasta & Asperges

Maak de asperges schoon en leg ze in koud water waar wat citroensap aan is toegevoegd. Doe de...

Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands

Gemarineerde Spareribs

Maak met bovenvermelde ingrediënten een marinade en giet deze over de sparerib, laat afgedekt 1...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Konijn Op Vlaamse Wijze

Kruid de stukken vlees met peper en zout, smelt een flinke klont boter in een ruime pan en laat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Kikkerbilletjes Op Eigen Wijze

Kruid de kikkerbilletjes royaal met peper en wat zout. Wentel ze vervolgens door wat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Paardeworstjes Uit Dendermonde

Knijp de worst op gelijke partjes van ongeveer 8 cm. Prik ze, en stoof ze aan in boter, laat mooi...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Asperges Op Z'n Vlaams

De asperges schillen met een dunschiller en ze beetgaar koken in lichtjes gezouten water. Uit het...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Gevulde Koolrolletjes

Breng licht gezouten water aan de kook en blancheer hierin de mooiste koolbladeren, dep ze droog en...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Vlaamse Stoofkarbonaden

Smelt wat boter in een ruime platte braadpan, kruid het vlees met peper en zout en bak het mooi...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Vleesbrood Met Krieken

Doe het gehakt samen met de sjalot, nootmuskaat, eierdooier, peper, zout, peterselie en wat...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Koteletjes Van Everzwijn

Smelt een klont boter in een bakpan zonder anti kleeflaag en bak hierin de koteletten op hevig vuur...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Aspergerolletjes Met Gekookte Ham

Verwijder de korst van de kaas en rasp deze fijn. Kook de aardappelen en pureer ze, samen met...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Kalfsvlees Met Groene Asperges

Smelt een flinke klont boter en laat het vlees hierin op hoog vuur kleuren. Strooi er de ui, wortel...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Medaillons Van Konijnenrug

Smelt een flinke klont boter en bak hierin de konijnenstukken op hoog vuur tot ze mooi aan alle...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Hutspot

Deze heerlijke sudderpot smaakt het best als u alles, (met uitzondering van de aardappelen)...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Gestoomde Haring

Was de aardappelen, doe ze in een ruime kom en zet onder in licht gezouten water. Snij de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands

Konijn Met Gentse Mosterd

•Haal de stukken konijn door wat bloem en laat ze licht kleuren in wat boter. •Stoof ondertussen...

Aantal personen: 4 » Keuken: Anders

Siciliaanse Pastasalade Met Kip

•Snij de kipfilets in hapklare brokjes, kruid ze met peper en wat zout en bak ze mooi goudbruin in...

Aantal personen: 4 » Keuken: Mediterraan

Zuurkool Saucijsenpakketje

Bereidingstijd: 45 min. Verwarm de oven voor op 175 °C (of gasstand 4-5). Meng in een kom de...

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands